Slično i ja saobraćajnu držim u ladici, ali nekako po automatizmu čekam da mi kaže šta hoće pa onda sklanjam pojas...
JA sam imao istu situaciju. I ubjedjivao se sa njim da sam imao pojas i da sam skinuo da bih dohvatio dokumenta iz ladice. Ista situacija da nisam imao dje da se sklonim odmah pored njih. Na kraju sam ga nekako ubijedio da sam stvarno imao pojas i nije mi pisao kaznu.
Ne znam sta da ti kazem, ja bih isao na sud ali ako ti je muka da se sa tim bakces a i postoji mogucnost da ces posle morat i sudske troskove da placas ako ne presude u tvoju korist onda razmisli sta ti je najbolje da radis.
Na sud bih ga pitao da li ste vidjeli da nosim pojas prije nego sto ste me zaustavili, valjda nece lagat da kaze da je vidjeo da nisi imao pojas nego ce reci da nije obratio paznju na to.. Eto dokaza koji ide u tvoju korist.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Slično i ja saobraćajnu držim u ladici, ali nekako po automatizmu čekam da mi kaže šta hoće pa onda sklanjam pojas...
Ja sam mislio da svako drzi saobracajnu u ono te stiti od sunca dje je ogledalo. Zivljeh u zabludi
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Na dosta auta je nemoguće izvadit saobraćajnu zbog dizajnerskih ideja, takođe na druga veoma lako izrada otavde i moze se izgubit lako, tako da: DA, u zabludi si.![]()
Ljetos pade prva kisa, i ja zbog nepaznje i ne drzanja odstojanja cuknem na semaforu drugo auto od pozadi, steta minimalna jer smo i ja i on sa golfovima bili. Osiguranje regulisalo sve i sad posle 4 mjeseca mi stize poziv za sud za izazivanje saobracajne nezgode zbog ne drzanja rastojanja, po clanu 332 cini mi se nisam siguran... Da li neko zna koliko ce me rebnut?
Nerealna scena danas... Vraćem se iz pg i taman đe počinje treća traka od Bogetića, na prvo proširenje sa lijeve strane patrola i lagano zaustavljaju ljude iz suprotnog smjera na desnu traku u sred krivine... Bio mi tel u džep ne stigoh da slikam, kako će ih neko neđe potkupit neće mi kapi bit žao...
#fakenews
Ne bih im ni stao, al ima isprepadanih ljudi... Još ga onamo svi stisnu posle ograničenja...
#fakenews
Skrivena kamera.
Juce me rebnuse za koriscenje mobilnog... Rece mi da ako platim u roku od 7 dana, imam popust 30%-tako je i bilo
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Shto cesh kod nas vidjet nidje u svijet necesh nac
Moze li mi neko ovdje ili na pm poslati broj na kojem se moze provjeriti iznos saobracajnih kazni do sad? Iz UP su mi dali broj na koji se niko ne javlja.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
isto se mene desilo samo kontra smjer.. izasao iz budosa i ide onaj pravac i nizbrdica, ubacio u 5 i makao nogu sa gasa 80 idem. i kako pricam sa zenom auto je u te 500m izaslo na 90. on me je upucao na radar. tacno pred onu krivinu desnu dje su tri trake, a oni stoje preko puta, izlece i zaustavlja me da se prestrojim lijevo preko dvije pune. ja samo zmigavac desno i stanem u svoju traku izadjem iz kola i ladno ga pitam : JEL MOGUCE DA ME PRESTROJAVAS U SRED KRIVINE PREKO DVIJE PUNE DJE SVI VOZE 80-100KM ???
i nista on, veli prekoracenje 10-11 dje zurim, da vidi dokumenta i veli vozi srecan put...
reko brate sto ti zla ocu nemojte ovako ljude zaustavljat jer ce vam naic neki 150-60 iz kontra smjera pa cete da letite do budosa i ti i on![]()
Mene nedje put Kolasina tacno ispred tunela zaustavlja, nema 10 metara, samo ne znam dje je mislio da mu stanem pa sam produzio jer se ne mogah zaustavit bez u tunel. A oni se sakrili iza zbunja neko skretanje put sela, i nije imao radar..
rm -rf /
Jel' placao ko ovo 2/3 kazne u roku od 8 dana?
Na koju foru se to uopste radi? Umjesto da uplatis full kaznu ti sam izracunas koliko je 66.7% od kazne pa uplatis ili ima neka normalnija procedura?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks