iCloud prijava, da bi se na iPHONE 6 ucitali podaci sa naloga, kontakti, aplikacije itd, a bez ove sifre ne mogu da ga koristim, bez jedino sa novim nalogom.
A reci mi kad ti se desava da trazi yahoo,sta uradis da bi doslo do toga,update neke app ili nesto drugo?
iCloud prijava, da bi se na iPHONE 6 ucitali podaci sa naloga, kontakti, aplikacije itd, a bez ove sifre ne mogu da ga koristim, bez jedino sa novim nalogom.
Onda nije potpuno nov
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
To moras da provjeris prvo da li je uopste potpuno nov jer nema smisla novi tel da ti trazi te podatke,to su ostaci starog naloga,ako imas mogucnost vrati ga,ili kontaktiraj toga ko ti je prodao da ti da sifru da aktiviras i izbrises taj nalog..
Probaj preko fb da ga nadjes![]()
zaca stari prevarant, reka sam ti sto puta da ne uzimas telefone od njega...![]()
Moze li biti da je neka aplikacija kupljena sa ovog drugog naloga I da sad zbog toga trazi?
Onda bi ti taj nalog trazio samo kad radis update te aplikacije
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
to djeluje kao logicnojer ako je stvarno telefon nov jedino sto je realno da je povukao sa icloud-a taj nalog. Drugo rjesenje je da je telefon koriscen.
Moguce da je vec aktiviran na taj tel na taj icloud i onda zaboravio da ga izbrise..
Telefon je vezan za icloud nalog sa yahoo adresom i dok ga vlasnik tog naloga ne skine iz devices-a i find my iphone, ne mozes dalje
nije vezan, telefon je nov iz paka izvadjen dosao iz USA, ali zeza ovaj Apple ID, vidjecemo sto ce GSM HOUSE reci, nije problem da ga aktiviram na novi nalog ali na ovaj se nalazi 1500 kontakata i razne aplikacije za posao.
![]()
A da ti taj nalog nije backupovao neki telefon koji je bio jailbreakovan mozda?
Nije moj nalog u pitanju, ali sumnjam, jer se covjek ne razumije oko toga niti zna napamet nalog i sifru, evo rece mi da je u GSM HOUSE zavrsio posao.
Pozdrav. Ima li aplikacija neka s kojom se može uć u foldere iz kompjutera,kao što je za android ES file explorer ? (Recimo gledanje filmova iz komp.)
Gdje bjese GSM house?
TAKUMI
Kraj njegoseve ka stadionu. Sa lijeve strane
f6
A ko bjese Rhamses?
TAKUMI
Probaj ovo za filmove: https://itunes.apple.com/us/app/vido...679482348?mt=8
A ovo za ostale fajlove: https://itunes.apple.com/en/app/ftpm...525959186?mt=8
Last edited by Dasho; 17-10-14 at 22:53.
Stigao mi 5s na IOS 8.0 zakljucan bez kartice (nemam pojma koja kompanija)
Koliko kosta usluga za rad na nasoj mrezi telenor?
Javite se na pm ako se neko bavim tim stvarima...
Hvala
Cekaj, nema uopste mjesto za karticu?
TAKUMI
Valjda svaki od 5S ima slot za sim, bilo da je za GSM ili CDMA
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pogresno se izrazih, naravno da ima mjesto za karticu
IMEI 013846008249899
5s ios 8
Zamolio bih ove koje se bave otkljucavanjem neka mi jave cijena unlock-a.
HVala
Mogli bi ovi iz Telekoma da posalju nova setovanja za mrezu da može da se pali/gasi 3G jer dje je slabiji signal kao kod mene kući ije bateriju bez potrebe.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Nacekat cemo se, dok se oni śete.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks