Kako bi reagovali to ne mozrmo znati ni ti, ni ja.
Znaci onima sto su 40min. vikali "ubij, zakolji..." njima je fubdall bio na prvom planu.
Utakmica i komplet situacija je bila takva da ova utakmica nije ni trebala da se igra (dirigovan zrijeb).
I ja mislim da je bolje da ne pisemo vise nista o ovome.
Rasprava se veli vrti u krug najbolje da se ne piše više, ali ajmo još jedan krug
Poluđeste sa vašim ostrašćenima analiziranjem ko treba i šta treba da dobije. Srećom, vi nećete odlučivati o tome. Strpite se do četvrtka pa pročitajte obrazloženje i prihvatite to kao objektivno viđenje ili kao zavjeru, vaš izbor. Ali priča oko toga je više deplasirana. Dosta je bilo
Smeta im ocigledno sto su se albanci pokazali kao patriote i branili zastavu u sred srbije.
Bas citam strasna poredjenja, tek teorije kako su albanci divlji a srbi zlata... makse
a oprosti molim te, tebi ne smeta zastava na kojoj je okupirana moja zemlja, treba li da je slavim??
meni se iskreno fucka i za jednu i za drugu reprezentaciju, gledao sam utakmicu bez imalo emocija. gledao sam fudbal dok se nije pretvorio u politicku farsu. i svaka cast igracima srbije sto su do kraja ostali u fudbalu dok su igraci albanije se okrenuli politici.
da je tamo bila zvanicna zastava albanije razumio bi ali za ono nemam razumjevanja. jedino ako mi ti objasnis koja je ono zastava bila za koju je trebalo poginuti.
i da uporedjivacu je sa psima i mackama mogu i pticama posto je letjela.
ona je u onom momentu bila remetilicki faktor koji je ometao igru, bila to pas , macka zasatav ili neki gologuz ***** sto voli da uljece u teren. remetilo je fudbal i meni je tu znak jednakosti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Na stranu sva politika, ali da reprezentacija jedne države odugovlači sa ubacivanjem lopte u 12. minutu, to je blamaža.
Cani 18 meseci suspenzije?
IZVOR. B92, BETAEvropska fudbalska unija je spremna da oštro kazni ne samo Srbiju i Albaniju zbog incidenata na meču te dve selekcije u Beogradu, već i igrače pojedinačno...
Reprezentacija Srbije bi mogla da bude kažnjena s nekoliko utakmica bez prisustva navijača, dok će Albaniji verovatno biti određna visoka novčana kazna zbog odbijanja njenih igraca da se vrate na teren, prenose italijanski listovi.
Kako piše list Mesađero, utakmica će se verovatno igrati ponovo, ali na neutralnom terenu, i bez navijača, a različita su predvidjanja o tome da li će se igrati od početka ili će meč biti nastavljen od 41 minuta, kada je prekinut.
UEFA bi kapitena albanske reprezentacije Lorika Canu mogla da zbog nasilnog ponašanja kazni najstrožom kaznom: od šest do 18 meseci zabrane igranja.
Ako bi mu bila odredjena ta kazna, prema novim pravilima UEFA, Cana ne bi mogao da igra ni za reprezentaciju Albanije, ali ni za svoj klub - italijanski Lacio...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=912822
Shit has hit the fan !
Bongo to su srpske propagande koje samo sire lazi, isto kao i albanske samo sto ove lazu mnogo vise jer su srbi krivi za onaj ispad.
Trebalo bi jos neke igrace kaznit pa nek se biju ka stoka tamo dje su naucili....
Ovo je prenošenje pisanja rimskog Il Messaggera, evo ti i italijanski link za ovu vijest:
http://sport.ilmessaggero.it/calcio/...o/960881.shtml
Shit has hit the fan !
Za sta se optuzuje Cana, ne znam talijanski?
Vazda je taj lacio imao neke nacionaliste, Mihajlovic, Di Canio sad ovaj albanac tj kosovar.![]()
Za ono što piše i u vijesti na B92 - nasilno ponašanje.
''Per la sua condotta violenta, pugni ad alcuni tifosi serbi che avevano aggredito un suo compagno di squadra, il capitano albanese potrebbe andare incontro ad uno stop che va dai sei mesi fino ad un anno e mezzo.''
Sad,koliko je sve ovo tačno,niko ne zna.
Shit has hit the fan !
To je previse retardirano, to sto je pospremio one srpske navijace, 18 mjeseci kazne mogu samo protumacit copy paste italijanskih novina.
Jurisali su ljudi te igrace stolicama i cudima, jeste li vi normalni kad pisete tako. Momci su se samo branili.
To ti je isto kad ubijes covjeka iz samodbrane, nije isto kao kad ubijes neduznog covjeka.
Wake up.
Pa,jeste copy-paste italijanskih novina,tako i piše u vijesti ('' Kako piše list Mesađero..'').
Ne znam na koga se ljutiš - 'talijani napisali,ovi prenijeli. Ništa drugo.
Je l' išta od ovoga tačno znaće se iduće nedelje.
Last edited by Bongo; 17-10-14 at 17:29.
Shit has hit the fan !
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ovo je strasno.
Da sam igrach CZ ili GAL momentalno bih trazio praznjenje sale i u suprotnom bih napustio utakmicu.
Ako ljudi na ovako nesto ostanu nijemi onda nam se crno pishe.
U teska g.ovna je ovaj Balkan upao.
Zbog majmunskog krika pljuste kazne i podize se prasina samo takva dok se pozivi na klanje smatraju navijackim rekvizitom :-(
Koliko samo djece je sve to slusalo i prihvatilo kao sasvim normalnu stvar
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Eto ih na snimak vec vidish par kako pjevaju...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ao sto se opterecujete, pa tu je jasno o kakvim se mentalnim sklopovima radi, kad se dvije frakcije Partizana kidaju medjusobno, onda ovo uopste nije cudno. Sad ce derbi, u nedostatku Albanaca, pokidace se medjusobno, standard neki je8em li ga.
Inace sto se tice kapitena Albanije, on je bio nervozan od pocetka utakmice, mada mu treba orden dati, pospremio je one idiote koji su uleceli da ih biju.
Last edited by ^izzy^; 18-10-14 at 10:08.
Ne pratim toliko fudbalsku scenu, a tek ultrase, ali ne sjecam se da sam nedje procitao ili cuo da su se medjusobno pobili navijaci istog tima, a tek poubijali kao sto je slucaj bio sa zabranjenima, kad kazem pobili/poubijali, mislim zbog netrpeljivosti na tribini, a ne iz nekog drugog razloga.
Koliko ima snimaka po yt-u dje se navijaci porokaju, ali se porokaju na neku livadu daleko od grada, bez ikakvih palica, nozeva i ostalog, odrade to muski na pesnice i poslije toga pruze ruku jedni drugima kao da nista nije bilo i svako svojoj kuci, e to je smekerski.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks