View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Quote Originally Posted by iksha View Post
    Smo predlozih druze. Interesantan je momak u fubalskom smislu. Opusteno
    Ništa protiv tebe ili momka, nego mi je doku*čilo dovođenje igrača sa strane kojima je pra pra pra pra đed možda iz Crne Gore kad već imamo dosta naših momaka.
    I licitacija imenima i mogućim transferima kao da se radi o FK a ne reprezentaciji.

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    A nemoj sad te Turke, Albance, usljed (ne)milih događaja povećana je senzibilnost na te inovjerce. Kad se slegne malo pa ga predloži, možda tad neko i baci oko.
    Ne znam jesi li mislio na mene ili generalno, ali ja ću se odma' ograditi od ove priče. Moj post nema veze sa tim.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    A nemoj sad te Turke, Albance, usljed (ne)milih događaja povećana je senzibilnost na te inovjerce. Kad se slegne malo pa ga predloži, možda tad neko i baci oko.
    Ne samo da nisam da se dovodi neko ko veze sa CG nema već ni oni koji imaju maglovite veze sa njom (majka porijeklom iz CG, đed Crnogorac itd...). Samo građani Crne Gore i oni koji su to bili bez obzira na nacionalnost, ali ako već pričate o dovođenju nekog ko ima porijeklo iz CG zašto to ne bi bio Albanac ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nije mu pra pra pra djed, nego majka. Ne znam je li to daleko. Momak stalno posjecuje CG, za razliku od pola ovih sto dodju samo kad treba za rep da igraju.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Ali maglovita je to veza sa Crnom Gorom, majka, In the Fog.

Mali, ako što valja, neka obuče dres Belgije ili Turske. Što dalje od ove divljine i stručnjaka. Najiskrenije

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Nije mu pra pra pra djed, nego majka. Ne znam je li to daleko. Momak stalno posjecuje CG, za razliku od pola ovih sto dodju samo kad treba za rep da igraju.
    Svijet još uvjek ima Patrijahalno uređenje (barem na papiru). Ne preziva se po Majci već po Ocu, a osim toga niti je rođen niti je ikada živio u CG. Osim toga ja sam pričao da ne bih dozvolio da i reprezentativac bude neko ko nikada nije bio građanin CG ili barem dijete građana Crne Gore
    Last edited by Rakun; 17-10-14 at 00:17.

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Očigledni sarkazam, nemoj me ćerat' da ti objašnjavam svaku riječ što napišem.

I misliš da će taj momak htjeti da igra za Crnu Goru ako mu daju priliku da igra za Belgiju ? Kod nas bi došao ako bi ga škartirali tamo, jer kod nas dolaze samo takvi.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Očigledni sarkazam, nemoj me ćerat' da ti objašnjavam svaku riječ što napišem.

I misliš da će taj momak htjeti da igra za Crnu Goru ako mu daju priliku da igra za Belgiju ? Kod nas bi došao ako bi ga škartirali tamo, jer kod nas dolaze samo takvi.
    Ako bi ga i škartirali u Belgiji ne bi u Turskoj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sta je s Turcima zadnjih godina? Nikakvih rezultata a bas dobrih igraca imaju.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    A sta je s Turcima zadnjih godina? Nikakvih rezultata a bas dobrih igraca imaju.
    Selektor im kopira Brnovićevu taktiku

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Razlog za davanje otkaza Cicu:
    "Od reprezentacije koja je bila sigurno za baraž, a da ne kažemo reprezentacija koja je pretendovala da bude najbolja drugoplasirana i time da direktno ode na evropsko prvenstvo dočekali da više ne zavisimo od sebe već od drugih rezultata i da zadnja utakmica u Švajcarskoj odlučuje"

kad bi davao otkaz Brnoviću po ovom šablonu bi trebalo da kaže
    "Od reprezentacije koja je imala solidne rezultate i bila 16-ta na FIFA listi smo dočekali da ne možemo pobijediti reprezentaciju sastavljenu od poštara i automehaničara i da budemo oko 50-tog mjesta na FIFA listi"

Pitanje:
    Kada je to Brnović dao ostavku (koja nije prihvaćena) ?
    Tada nam je Dekica bio 'ambiciozan', a kad mu danas to usra kum, onda mu je priča - a, polako, đe ćemo mi?
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Svijet još uvjek ima Patrijahalno uređenje (barem na papiru). Ne preziva se po Majci već po Ocu, a osim toga niti je rođen niti je ikada živio u CG. Osim toga ja sam pričao da ne bih dozvolio da i reprezentativac bude neko ko nikada nije bio građanin CG ili barem dijete građana Crne Gore
    sjeca li se ko slucaja Krkic, kad su jos mislili da ce biti extra talenat pa niko iz Spanije nije rekao otac mu je Srbin treba za njih da igra nego su se borili koliko god mogu da upise neki mec za njih.
    zasto odustajati od bilo kojeg igraca koji ima nase korjene (po majci ili ocu sve jedno) a mlad je i extra talentovan. i onako nas malo ima jos nas treba ogranicavati sa mjestom rodjenja samo u PG ili KO.
    a prije svega geni se nose pola pola a mozda je i na majku povukao.
    da se razumijemo apsolutno sam protiv dovodjenja igraca koji po nemaju veze sa Crnom Gorom, ali ako neko ima veze sa nama i zeli da igra za Crnu goru dobro dosao.
    uslov bi bio da nije neka panjina od blizu 30 godina koja ce moci da igra godinu dvije i da je talentovan da moze da pravi razliku a ne da samo zauzima mjesto.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

PA Bosanci su napravili tim od igraca iz dijaspore.

NPr PJanic je igrao za Luksemburg prije Bosne.

Vjerovatno ima odlicnih igraca po svjetu nasih korijena ali za to treba skauting sto ga FSCG nema naravno.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Da nije gastarbajtera po Njemačkoj i sl., đe mnogi načine prve fudbalske korake, Bosna možda ne bi bila ovoliko jaka. Ovako im dosta igrača potiče iz dobrih fudbalskih škola.

Zato se ja uzdam u Šarkiće, Anderleht i Benfika da naprave od njih igrače.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    da se razumijemo apsolutno sam protiv dovodjenja igraca koji po nemaju veze sa Crnom Gorom, ali ako neko ima veze sa nama i zeli da igra za Crnu goru dobro dosao. uslov bi bio da nije neka panjina od blizu 30 godina koja ce moci da igra godinu dvije i da je talentovan da moze da pravi razliku a ne da samo zauzima mjesto.
    Задржао бих се на овом дијелу твог поста.

Свима је познато да смо као нација много талентованији за све остале спротове него што је то случај са фудбалом. Не тако давно, у кошаркашкој репрезентацији регрутовали су се странци који буквално немају никакве везе са Црном Гором. Ту прије свега мислим на Омара Кука и Рочестог, који су играли на позицији плејмејкера чак и на великим смотрама (ЕП у Словенији).

Не сјећам се да је тада ико тражио њихове коријене у Црној Гори, нити преиспитивао исте, иако је јасно као дан да их нема.

Иако сам против тога да нам странци играју за репрезентацију, изгледа нам је то неминовност. Е сад, у праву си кад кажеш да треба доводити искључиво играче који ће правити разлику на терену. Сложићемо се да у фудбалској репрезентацији са ''увезеним'' фудбалерима није био тај случај. Иначе, ја мислим да од доласка овог Ђоковића нема ништа, прије бих рекао да је мета црногорског Савеза онај Радовић из Легије, чије бих довођење подржао јер сам сигуран да би тај човјек правио разлику на терену. Човјек јесте у зрелим играчким годинама, али је очигледно да квалитет није споран. Ево, да сачекамо и видимо шта ће нам изрежирати.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by McDonald's View Post
    Задржао бих се на овом дијелу твог поста.

Свима је познато да смо као нација много талентованији за све остале спротове него што је то случај са фудбалом. Не тако давно, у кошаркашкој репрезентацији регрутовали су се странци који буквално немају никакве везе са Црном Гором. Ту прије свега мислим на Омара Кука и Рочестог, који су играли на позицији плејмејкера чак и на великим смотрама (ЕП у Словенији).

Не сјећам се да је тада ико тражио њихове коријене у Црној Гори, нити преиспитивао исте, иако је јасно као дан да их нема.

Иако сам против тога да нам странци играју за репрезентацију, изгледа нам је то неминовност. Е сад, у праву си кад кажеш да треба доводити искључиво играче који ће правити разлику на терену. Сложићемо се да у фудбалској репрезентацији са ''увезеним'' фудбалерима није био тај случај. Иначе, ја мислим да од доласка овог Ђоковића нема ништа, прије бих рекао да је мета црногорског Савеза онај Радовић из Легије, чије бих довођење подржао јер сам сигуран да би тај човјек правио разлику на терену. Човјек јесте у зрелим играчким годинама, али је очигледно да квалитет није споран. Ево, да сачекамо и видимо шта ће нам изрежирати.
    zasto bi trazio nihove korjene kad se zna zatso su i kako dovedeni, to je lijepo regulisano da moze samo jedan stranac i to najvise radi popularizacije kosarke.
    dzaba nama onakvi divovi ispod kosa kad nema ko loptu da im doda.
    ljudi potpisuju ugovore , i tu nema lova u mutnome kao sto je trenutno kod nase fudbalske reprezentacije.
    mi ovo necemo jos dugo moci da radimo, sada nam uspjeva jer su ti igraci rodjeni u tadasnju zajednicku drzavu pa ih mozemo jos angazovati. da se bar radi kao sto je u kosarci, potpisu ugovor, i bar znamo da su placenici a ne ovako.
    i velika je razlika dovesti jednog koji pravi razliku ili dovesti ih 5-6 igraci koji su gori od domacih a domaci ne mogu da igraju zbog njih
    a za Radovica necu komentarisati jer se vec komentarisalo i sam Brnovic je rekao o njegovom pozivu ponesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    dzaba nama onakvi divovi ispod kosa kad nema ko loptu da im doda.
    Да. С тим што је код наших ''дивова'' проблем што неће да се одазову позиву за репрезентацију из којекаквих разлога (у које сад не бих улазио, ипак је фудбалска тема у питању), док се наши ''дивови'' из напада одазивају редовно, али нема ко да им дода лопту на средини. Чисто да повучемо једну паралелу, која је очигледна. Убијеђен сам да је у Црној Гори лакше пронаћи 5 плејмејкера као што је Рочести, него играча средине терена као што је, примјера ради, Радовић.

Quote Originally Posted by lepetanac
    mi ovo necemo jos dugo moci da radimo, sada nam uspjeva jer su ti igraci rodjeni u tadasnju zajednicku drzavu pa ih mozemo jos angazovati. da se bar radi kao sto je u kosarci, potpisu ugovor, i bar znamo da su placenici a ne ovako.
    А шта, теби треба ''црно на бијело'' да би знао да су плаћеници? То сви знамо, нема потребе да потпишу уговор у којем ће то да пише. Није ваљда да си мислио да играчи увезени из Србије играју срцем за Црну Гору? Они су ту превасходно због својих личних циљева, од којих је главни онај да пронађу неки ангажман гдје би се ухлебили, али овдје се морам оградити у случају Дејана Дамјановића, који стварно изгледа као да воли ову средину и земљу. Колико је само Дринчић испоштован, да би му на крају истина засметала и оставио репрезентацију на цједилу? Класичан плаћенички потез, иако су га многи у небо дизали.

i velika je razlika dovesti jednog koji pravi razliku ili dovesti ih 5-6 igraci koji su gori od domacih a domaci ne mogu da igraju zbog njih
    За ово се слажем 100%.

a za Radovica necu komentarisati jer se vec komentarisalo i sam Brnovic je rekao o njegovom pozivu ponesto.
    Би ли могао мени да ископираш те коментаре, или макар даш линк, с обзиром да по питању тога нисам у току? Може и на ПМ, ако је проблем овдје.

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,888
    Thanked in
    2,708 Posts

Evo ga ljudi!!! Pisao sam o njemu kao najboljem trenitnom rjesenju i covjek je danas dao otkaz u azerbejdzanu! Berti Fogts je slobodan, dajte mu Pekovica koji je ionako dobio sve licence za trenera a i citav zivot je u njemacku ako ih ko moze motivisat to je peka zuti karton ima li nade da ih sastave sve bi redom dobili

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Nema sanse

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Нисмо ми такав менталитет. Чуш кумарици нож у леђа због неког НИЈЕМЦА. :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Nakon debakla od Moldavije. Rekao je igracima u svlacionici da daje ostavku, ali Dejo je nije prihvatio.
    Rekao igračima ?

Osim toga postoji nešto što se zove neopoziva ostavka

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Pa nek "Genije" cuje malo za njega...
    Ipak je to prakticno prvoplasirani tim Serije B

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Povrijedio se valjda ovaj desni bek Fulama.Udje Elsad u 23 minut.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Bakic igrao do 65 minuta, poceo da skuplja minuta. Vukcevic igrao svih 90 min za Olimpiju. nego nama trebaju novi igraci po sredini

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Rekao igračima ?

Osim toga postoji nešto što se zove neopoziva ostavka
    kad bi smio

inače, postoji mogućnost da dobijemo Švedsku i Rusiju, a onda kad poletimo (mislim na nas glupave navijače), izgube ponovo od austrije i napuni nas lihtenštajn i pokopa nam sve snove...ja sam ovo rekla i prije mjesec dana, ali su mi rekli da ćutim jer lihtenštajn bi drezga dobila...
    Last edited by zvoncica; 18-10-14 at 19:27.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ... su mi rekli da ćutim jer lihtenštajn bi drezga dobila...
    Volio bih vodjeti utakmicu Linhenštain vs FK Zabjelo

Page 1644 of 2255 FirstFirst ... 64411441544159416341640164116421643164416451646164716481654169417442144 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)