Dok je jeftiniji 200e od i6 bolja je kupovina.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Za s5 se odmah vidjelo da je promasaj, potpuni, Note je vec druga prica, ali kupiti s5 pored konkurencije je jednostavno smijesno
Dok je jeftiniji 200e od i6 bolja je kupovina.
Ż\_(ツ )_/Ż
Naravno da nije.
TAKUMI
U Minhenu sam nasao mnogo turskih radnji sa telefonima, i dosta njih ima iPhone 6 i 6+ u celofanu zapakovane i naslagane u izlogu. Cijena, prava sitnica, 650e za 16GB. Sto nije lose, 50e jeftinije od cijene u Apple store-u. Ono sto mi je posebno zanimljivo je da imaju opcije tipa iPhone 6 64GB za 700e. U tom slucaju mi je usteda 100e. Bad thing is ne mogu dobiti povracaj PDV-a od njih, ali good thing is je da ce mi oni racunati moj iphone 5 preko 200e vrijednosti. Dok mi ga apple racuna 160e, sto je premalo, pa neka je ischukan.
moje pitanje je sledece: Ne zelim da me turci prevare, pa me interesuje kakvu vrstu provjere mogu da izvedem na ajfon sest bez otvaranja kutije? Mogu li da vidim serial number i da li mogu negdje da nadjem sajt koji ce mi dati full background na taj konkretni telefon. Je li zakljucan na koju mrezu, koja je stvarno boja telefona unutra, koja je stvarno memorija na njemu i slicno.
Ako ko zna, nek me nauci.
Boja je ti pise pored serijskog broja, npr. pise iPhone 6 64 GB Gold. A uz to, slika iPhona i slova su ti u boji telefona.
Dalje, ovdje mozes dobiti skoro sve informacije:
http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html
Ubacis serijski i cao.
P.S. koliko bi izracunali moj bijeli 5S, star 10 dana?
TAKUMI
Turci su realni.. Mada od 5 do 6 doplata 500e? Daj ne zanosi se
Ż\_(ツ )_/Ż
Hvala za link.
vise nego u cg sigurno. Odlicno ocuvan 5S kod brace turaka u radnjama je redovno po 460+e ...
Bugi, moj ajfon 5 je realno dosta lose ocuvan. Bas lose. U NK nije niko htio da mi da 200e za njega. Odem u Apple store (njih nije briga kako je ocuvav kad ga uzimaju) i oni mi kazu 160 O.o I tu popizdim i odem da obilazim turske radnje koje su preko puta glavne vozne stanice... ima ih na desetine. U prve tri udjem na procjenu, svako mi je rekao samo "popravi dugme i uzecemo ga" i svi su mi nudili preko 200e... neko vise nego manje. Uglavnom, dugme mi se popravlja od strane Apple-a, for free, i kad se to zavrsi, prodacu ajfon turcima to je sigurno. Samo ne znam je li mi pamtno da uzimam telefon sa njihove police....
Last edited by Feeleep; 12-10-14 at 22:17.
Kao što rekoh sa Turcima vazda imaš dogovor. Časti ih 20e da ga upališ i čačkaš pred njima, strašno vole da se pogađu, vole dogovore i dilove... Trgovački nastrojena nacija...
Dakle ako ti ga procijeni preko 200e, kada napraviš dugme, poneseš i kažeš da daješ 500e ali da ga malo pročačkaš. Ostalo preko 200e ih častiš
Ż\_(ツ )_/Ż
rekli su mi da mogu da cackam koliko god zelim dokle god dajem novac prije nego sto skinem foliju![]()
U sustini, ako je novi - novi je, tesko da je zamaskiran polovni
Drugo, ovo sto rece fabija - boju i GB mogu vidjeti sa slike
Je li zakljucan ili ne - imam ovaj serial number tracker da mi on kaze
sta znam... Nadam se da cu spustiti cijenu toliko da mi se isplati da izgubim tax free, pa makar za 10e. Na kraju krajeva, ako uzmem 64GB, uzeo sam bolji (skuplji) uredjaj.
Stize mi ajfon sa popravke za 7 dana.... Dobio sam crni ajfon od Apple-a da ga koristim dok je moj na popravku.... Boze, kako je taj telefon lijep. Crni i bijeli se ne mogu porediti.... imam bijeli 2 godine i crni je toliko lijep da se ozbiljno razmisljam da kupim iphone 5S crni i raziku si pospremim u dzep.
iPhone 6 & iPhone 6 Plus Arrive in 36 More Countries and Territories This Month
https://www.apple.com/pr/library/201...his-Month.html
Rekao sam ja vama, prvog oktobra.
TAKUMI
hahahhahaha, well... :P
moj ajfon 5 spada u seriju onih ajfona koji su imali gresku pa im je dugme crkavalo... i ja odavno kuburim da to rijesim, te odoh do apple-a rekoh im da mi telefon je dio te serije sa problemom i to je to... Mada sam imao rok 2 godine da to uradim koji je istekao rije 10 dana, ali sam ga ipak malo nategao.![]()
I daju ti loaner device, mislim da se tako zove.... ekvivalentan tvom telefonu. I ja mogao da biram izmedju crnog i bijelog ajfona 5 16GB, te ja uzec crni na nedelju dana da malo prmjenim, bmk.
Lock dugme, btw
Znaju li se cijene koje ce biti u telekomu?
Za 6 ce biti iste kao za 5S.
TAKUMI
fabija posto si ti sad t-com suportsaznaj oce li bit dovoljno komada na lager ili ce da nabave kao prosli put 50komada pa ostali da se cekaju sto godina
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
u srbiji 31 oktobra iphone na sva tri operatera...
hoce li pasti cijena na crno 5s i 6 kad stignu u telekom?
iPhone 6 i iPhone 6 Plus u ponudi Telekoma od 31. oktobra
http://telekom.me/objave-za-medije-2...1-oktobra.nspx
I u Telenorovoj ponudi od 31. oktobra. Objavili su na svojoj FB stranici.
Telekom definitivno izgubio ekskluzivu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks