View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni se ne svidja zato sto je glavom slab , i dje je bijo kada je onaj glavom dao gol.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam više snage, ovo vrijeđa svakog istinskog fana fudbala i svoje reprezentacije. Kakve izjave ovih dana možemo čut/viđet, ovo je strahota.

Falio nam je jedan go. KUKU ZEMLJO OTVORI SE I PROGUTAJ ME, NE MOGU DA ŽIVIM OVĐE

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

On se vise ni ne trudi

Prije je znao da progovori bar 10 recenica.

Za koju godinu ce bit silenzio stampa.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Zaboravismo na nasu muku od tudje
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    I zakljucak:

Brnina smjena nece donijeti bolje rezultate, to je sigurno.
    Brnovićeva smjena ne bi donijela bolje rezultate isto kao što ni što Filipovićeva smjena nije donijela bolje rezultate
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Marko Vukčević se ustalio u prvom timu Olimpije i noćas opet strijelac.
    Pa ako ga se sete sete, on je svoju igračku dužnost ispunio

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

A jel se śecate koliko je taj Marko Vukcevic dominirao u CG ligi i kakve je monstruozne rezultate Buducnost pravila kad je on igrao?

Ne, jer i nije.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

A jel se śecate koliko je taj Marko Vukcevic dominirao u CG ligi i kakve je monstruozne rezultate Buducnost pravila kad je on igrao?

Ne, jer i nije.
    Ja sam ga gledao u mladoj više puta, recimo protiv jake Njemačke je pravio razliku i bilo je lijepih akcija preko njega. Po meni, on ima neku vrstu umješnosti, poput mig-mig Božovića
    Kraju ozbiljna šala, ali na desnom krilu bi bio bolji od Beća i Kesalice zajedno

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

To su godine koje su izuzetno osjetljive, ne samo fudbalski, već i u životu. Nažalost, igrači koji su u tim godinama pošli negdje van imali su u inostranstvu puno bolje uslove za rad i razvoj nego u Crnoj Gori. Razgovarao sam sa trenerom mlade ekipe PSV Ajndhovena Darjem Kalezićem koji mi je rekao da su Cmiljanić i Rudović, na primjer, bili tek na 30 odsto spremnosti u odnosu ostale fudbalere kada su došli u PSV. I onda treba da prođe godina u kojima oni i treniraju i hrane se po posebnom režimu i tek kada po spremnosti dostignu ostale fudbalere mogu procijene da su za PSV ili ne.

evo razloga zasto nasi igraci ne igraju odmah kad predju nedje drugo, i da su u samom startu hendikepirani u odnosu na druge. a znate kako je u fudbalu, kad neko udje u prvi tim tesko se iz njega izlazi
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lepetanac brat komso moj dragi, volim da citam tvoje u postove, ali kumim te uvelicaj taj font ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Do utakmice sa Švedskom evo ove tri da se gledaju ko želi,lozinka za utakmicu je cafedelmontenegro

Crna Gora vs Moldavija
    Lihtenštajn vs Crna Gora
    Austrija vs Crna Gora
    Crna Gora vs Madjarska ,prva zvanična utakmica crnogorske reprezentacije
    Last edited by Montenegrino-CT; 16-10-14 at 09:43.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

a dje nam na muku stajes sa tim snimcima
    hvala za trud svakako
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ma treba sad to odgledati bez nervoze da vidimo dje se to pogriješilo

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Ne znam jesam li te pitao ranije ali mozes li nabaviti ili mozda imas prvi mec CG protiv Madjarske, ali prvenstveno me zanima improvizovani studio RTCG koji je bio iznad loze na stadionu.
    Bio je Savicevic gost i jos neko nisam siguran, ali u toku razgovora novinara sa gostima prije pocetka utakmice, ulece jedan lik (nalik onome sinoc na RTS) i pozdravlja se sa Dejom i mase kamerama. Ne znam jesu li Vujisic ili Grgur tada bili, ali ostao je voditelj zabezeknut :lolblue:
    Vjerovatno se neko sjeca toga, ali nisam to mogao nidje da nadjem
    Last edited by BlackVelvet; 15-10-14 at 21:42.
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

davno bješe ta utakmica i imao sam je ali se vremenom nedje to zagubilo,ako nadjem postaviću vala

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    5,382
    Thanked in
    2,072 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    davno bješe ta utakmica i imao sam je ali se vremenom nedje to zagubilo,ako nadjem postaviću vala
    Imam i ja molbu.

Ako kojim slučajem imaš snimljenu utakmicu Crna Gora - Češka, onu koja se igrala u Podgorici, bio bih zahvalan da je izbaciš.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Ma treba sad to odgledati bez nervoze da vidimo dje se to pogriješilo
    A sjedi jadan, to ni Brna ne radi

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

On se vise ni ne trudi

Prije je znao da progovori bar 10 recenica.

Za koju godinu ce bit silenzio stampa.
    Samo što je osnovni uslov za silenzio stampa upravo stampa koje nema, preciznije novinari uživaju u debelom crijevu predsjednika Saveza, čast rijektim izuzecima.

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Marko Vukčević se ustalio u prvom timu Olimpije i noćas opet strijelac.
    Pa ako ga se sete sete, on je svoju igračku dužnost ispunio
    Jedan mi je od omiljenih naših igrača. Dosta golova za U19 (sjetimo se i onog protiv Engleza) kao i za U21, a o asistencijama da ne govorim. Da ima "ono nešto" pokazao je i onda kada je za Budućnost kao 19-ogodišnjak u gostima protiv Slaska odigrao sjajnu partiju i pokazao razliku između njega sa jedne i Adrovića i Golubovića sa druge strane. Razlika je evidentna jer su ova druga dvojica dvije kese i igrači koji se van crnogorskih livada ponašaju kao riba na suvom, a kako vrijeme odmiče i ove livade će im bit prevelik zalogaj (nedostatak kvaliteta se ne može sakriti). Kvaliteta kod Marka Vukčevića nikad nije nedostajalo, iako nije bio toliko izvikan poput ostalih naših mladih reprezentativaca. Kad god sam ga gledao odigrao je makar vrlo dobro, a za reprezentaciju? To je već posebna priča jer je momak jednostavno rođen za reprezentaciju o čemu sam već pisao.

Kad je pozicija na kojoj igra riječ, to je upravo ono što nam treba. Klasično desno krilo, zapravo tip igrača koji se može uklopiti u bilo kakvu postavku igre i koji pokriva sve pozicije na desnom boku, izuzimajući poziciju beka iako je, usljed hroničnog nedostatka desnih bekova u mlađim selekcijama, čak i to povremeno igrao za U19 i U21. Igrač koji bi nam valjao kao budali šamar, i dobro je što i sadašnji trener Olimpije Karapetrović uviđa da mu je potreban, poput prethodnog Kosanovića koji je to shvatio odmah, mada ga je stavljao da igra lijevo što, ipak, nije njegova prirodna strana.

Vukčević u reprezentaciji? Da, ali ne Simon (nadam se da to sad i svi shvataju) već Marko i Nikola-Điđo (ukoliko nastavi da igra, pa bila to i druga portugalska liga). A imamo i dvojicu Vukčevića u najavi, no o tom potom, rano je za tu priču.

Ima li šanse da se Marko Vukčević pozove za A reprezentaciju? Dobra vijest je što ima. Ona spodoba od našeg selektora ga je pominjao i prije dvije godina kad je bio igrač u najavi, a skoro ga je opet pominjao. Loša vijest je što na toj poziciji imamo Bećiraja, Kasalicu, pa moguće je da po selektorovim taktičkim zamislima on vrati u reprezentaciju Nikača da šparta po toj strani i zadaje muke protivničkim igračima. Bojim se da od ovog selektora još nijesmo viđeli najgore, a kvalifikacije su tek počele. A on, je li, neće da ode.

Ne, jer i nije.
    Iskreno, pored odličnog cinizma, "gorenja" forumaša, kao i ozbiljnih stavova, ni sam nijesam često siguran o čemu se radi i teško te pratim, pa mogu zamislit samo kako je onim forumašima koji te ne znaju
    Last edited by amnesiac; 15-10-14 at 22:22.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Hehe, Nikac... Najveci neigrac u istoriji fudbala.

A Brano Milacic, koliko je znao da se glupira, znao je i Nikaca da hvali, i Zvicera (to je blago crnogorskog fudbala, a on vec 20 godina i trci kao amater), a kaze za Bonju nikad golmana od njega...

Meni je Marko Vukcevic igrac zadatka. On sam nece napravit nista. Ali ako se rastereti... On je momak kog u neku ruku licno poznajem... Nekoliko puta sam komunicirao s njim dok je bio mladji... Fin momcic, skroman, i rekao bih poprilicno "hladan", u smislu da "nema frke, uradicu sto se trazi".

Nije mi jasno zasto Điđo ne uspijeva da se probije.. On nam treba jer igra brzo i nekako djeluje moderno...
    Ponadao sam se da ce ovak Djokovic doc, jer mu je biografija izvrsna. Mozda neki se sprdaju sa "druga liga", ali to je ipak tim koji ce uci u prvu i za moji on bas igra i izvodi prekide.. To je radio u Kluzu, koji je bio medju najboljim u Rumuniji... On je za sve nase vezne trenutno kombinacija izmedju... Koliko sam prestao ozbiljno da pratim fudbal, evo ne mogah da osmislim poredjenje

I onda Dejo kaze "nemam pojma ko je"

I onda ce doc neki grand pjevac da igra za nas, pa ce svi pozeljet da je ipak to bio Djokovic

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Kako je Marko Vukčević odigrao pakleno protiv Njemačke u gostima? Probijao cijelo vrijeme i namještao Mugoši, koji...da se ne ponavljam.

Uglavnom, odličan igrač, školovan, igra pametno i prije svega igra odlično velike mečeve. To ja zovem igračem. Ali ne bi on mogao da obavlja defanzivne zadatke kao Bećiraj, koji je usput nije obavljao, pa je zato Savić ispadao onako. :stupid:
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Zna li ko što za onoga Đokovića, i oće li ga prevodit na naše tablice ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Искрено се надам да неће.
    Након случајева који су нас задесили увозом Дринчића и Волкова, вријеме би било да се савез опамети и окане довођења фудбалера са стране. Не знам јесу ли свјесни, али тако само стварају додатан притисак на селектора да оствари добре резултате. Малтене му ''купују'' играче, од којих се, је ли, кад се већ доведу са стране очекује да унаприједе како игру тако и резултате. Знајући капацитете Брновића, неће успјети да побиједи Шведску код куће (осим неком лудом срећом и ако не буде играо Златан Ибрахимовић), а онда ће чин подношења његове оставке дефинитивно бити питање образа и људскости (ако већ сад није).

Не схватам како не разумију да би публика с мераком долазила на стадион да гледа 11 младих момака, чије је поријекло недвосмислено из Црне Горе, који овај наш дрес, грб и химну осјећају у срцу, којима ће и онда када су инфериорни у односу на противника прорадити инат и патриотизам у крви и пружати много боље партије. Не би било притиска резултата, момци би стасавали, па би можда било неке користи у неком од наредних циклуса.

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Quote Originally Posted by McDonald's View Post

Не схватам како не разумију да би публика с мераком долазила на стадион да гледа 11 младих момака, чије је поријекло недвосмислено из Црне Горе, који овај наш дрес, грб и химну осјећају у срцу, којима ће и онда када су инфериорни у односу на противника прорадити инат и патриотизам у крви и пружати много боље партије. Не би било притиска резултата, момци би стасавали, па би можда било неке користи у неком од наредних циклуса.
    Svaka čast, potpuno se slažem.

Što se tiče uvezenih,možeš komotno uračunati i Damjanovića, Jovanovića, Kasalicu,evo sad Simić. Uz Drinčića i Volkova to je više od pola tima.Neznam jesam li koga preskočio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

http://www.index.hr/sport/clanak/crn...ca/384910.aspx
    sjecate se dujmovica..i tad je dejo dozivio amneziju...a potom je grof u jednom intervjuu rekao da mu je bilo neprijatno da ga pogleda tog igraca u oci..jer ga ovi nasi iz saveza iskulirase..
    da li ima veze sto su obojica hrvati..jer za igrace iz srbije se ne dvoumi toliko..
    uglavnom ne treba niko sa strane..ali ne razumijm dejov trip..

btw ljubav koja traje godinama:
    Click image for larger version. 

Name:	nas dva brata.jpg 
Views:	154 
Size:	11.4 KB 
ID:	125430
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Kad već uvozimo nekog sa tehnikom, da pošaljemo Deju i Brni ovaj klip neka vide ima li materijala - univerzalac, može se usidrit u špic, može nabadat glavom na bilo kom dijelu terena, hrani se na licu mjesta (osim ako ne igramo na terenu sa vještačkom podlogom)..

Page 1642 of 2251 FirstFirst ... 64211421542159216321638163916401641164216431644164516461652169217422142 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)