Drkenziiiiiii
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Dobro i dizajn je dosta presudan. Ne sumnjam ja u kvalitet koji ga prati. Brutalno brate, gledam unutrašnjost i ne vjerujem.
Drkenziiiiiii
У црној боји и са црним точковима је 5х љепши
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Ne svidja mi se grill
niujedne mi gace lastike nema
Grill se ne svidja ni meni, ali ko ga sisa. Kazem ti, plastika oko pedala je oblozena kozom. 3.5 2GR FSE koji je jedan od najboljih motora ever, Aisin mjenjac.
TAKUMI
Sjedao sam u mnogo auta. Ali da mi je tako legao kao NX300h jos gledao nijesam. Uh.
A onda ovaj auto. Mercedes C class i on suna mene ostavili najjaci utisak. Prosto su oba savrsena. Samo je ovaj savrseniji.
Jedino izgleda sto ova auta ne prolaze kod nas toliko je cijena
Nx je 20000 sluplji od Mazde Cx5 a od rav 4 27000... A mazda je top auto. A 20k nije malo novca danas.
Ali ne mozes uporedit NX sa CX5 ili sa RAV4.
Uporedi ga sa X3, GLK, Q5...koji su, SMECE za ovo.
TAKUMI
Jeste ali za 20 ili 27k kupi jos jedno auto. Npr tojotu avensis i da ti ostane para.
Jedina stvar sto ljudi na sajmu juce pricaju a vidi ovaj lexus 52k a GLK 41. A glk bolji od njega da ce 10k. Ja samo gledam i slusam i ne vjerujem
Pokazi seljacima oznaku H, to znaci Hybrid. NX je hybrid, GLK je D, nafta. Traktor, cekicar.
A uz to, jedan od najgadnijih auta.
P.S. kad bi NX i GLK bili identicni (motor, oprema...), opet bih dao 10 000 vise za Ljekses. To ces usparat kroz servise za 5-6 godina.
Last edited by Fabia_Elegance!; 11-10-14 at 13:35.
TAKUMI
Realno gledano. Taj glk ne vrijedi 10k vise od mazde nikako. Ili 15 od toyote. Ali bas nikako. Jer je ruzan opasno.
A nikad nece biti auto kao japanac
A C klasu ili IS-a?
TAKUMI
C klasa je prelijepa. Ali je taj IS wow. znaci gledas ga i ne vjerujes kakav auto. A o ukusima se ne raspravlja. Nekome je i stepway dacia lijepa.
Pogledaj taj far. Mnogo mi mocnije izgleda nego far novog S class coupe ( ili ti lagune kupe)
S class
Ovaj far je pregrdan, realno.
Volim ja leksus i vozio sam ove neke sto Fabija obozava ali postaju grdni u zadnje vrijeme.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Slazem se, furaju neki futuristicki dizajn, ali toliko su dobri da im je oprosteno.
TAKUMI
Ovaj far je top. Menise infinity fx najvise zbog farova svidja. Odje su farovi slicni sa dodatno dobrim led diodama
Nidje se auta ne gledaju po ljepoti ka kod nas,i to ne samo auta no sve,zato nas i smatraju ne previshe bistro
Pa zato nam je i svaki drugi auto Audi![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Upravo uhvacen
Vidjeh ga i ja danas, slovenacke tablice LJ LEXUS9
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks