View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Dobar je tekst, ne za'ebaite.
    Toliko je dobar da ce ga Dejo nedje potapsat po ramenu, ili Brna namignut u prolazu...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by McDonald's View Post
    Crnogorci/Crnogorke rođeni od 1950. pa do 1980. su najnazadnije generacije u istoriji našeg naroda, mogu to da tvrdim iako nisam živio u tom periodu. Dakle, toliko je korupcija, brat-bratu, kum-kumu filozofija i usađena u srž tih generacija, da se prosto pitam oćemo li mi, mlađi, ikad moć da iskorijenimo to iz našeg društva u budućnosti. Svako pominjanje bilo kakve promjene isprate sa ''pušti đaola, može i gore bit''. Naravno, čast izuzecima, ali ova jedna ogromna većina se ni za šta u životu borila nije, i kakvu nam državu i kulturu u nasljeđe otavljaju NEKA NAM JE BOG U POMOĆ. Ovo sam napisao ovdje, jer se kroz fudbalsku reprezentaciju direktno manifestuje ovo o čemu govorim.

Možda će naša unučad jednog dana moć da žive normalno od svog poštenog rada, ako smak svijeta ne bude do tad.
    U prevodu, naši roditelji i njihova generacija su uništili sve. Najgore je što i dalje žele da se pitaju o našoj budućnosti. I dalje su oni ti koji izglasaju istu vlast, tj. izglasaju nastavak poltronizma, korupcije i pada moralnog sistema. Od*ebite više, proživjeli ste svoje, pustite da sami konačno biramo kako ćemo mi da naše proživimo.

Da, makao sam te sa ignore liste.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dje nam je i sto radi Esteban Saveljic?
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

To vi onda pruzite svi na licnom primjeru da ne biste stitili svog brata, kuma... CG drustvo je opstajalo jer se krv stitila, a ne jer se zabadao noz u ledja, kum kumu glavu kidao, lapot...

Nema to veze sa periodom od 50. pa dalje... Tad amo bili i najradniji. Tih 30 godina koje vam se krivaju.

Sve prije i posle je "crnogorstina".

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Cu jaka niksicka struja.. Guraju Krcko i Delicak svoju pulene u prvih 11.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Jos nam Bosanac neki hvali pa da upotpunimo bratstvo I jedinstvo.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Damjanovic rodjen u Mostaru.

Fale nam Makedonac i Slovenac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    1. Ciro Blazevic

80 godina, vec neko vrijeme van fudbala, treba napomenuti da je prije nekoliko mjeseci za klince koji su branili cirilicu u Hrv rekao da su maloumnici...
    Ćiro je itekako u nogometu, još uvijek je u igri i proživljava novu mladost. Trener je NK Zadar kojega je preporodio u samo par utakmica. Ćiro nije neki velemajstor taktike, ali je definitivno najveći motivator na ovim prostorima. Kombinacija njega kao motivatora i nekog pomoćnika koji bi mu pomogao posložiti ekipu, bila bi dobitna kombinacija. To je moje razmišljanje kao neutralca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    To vi onda pruzite svi na licnom primjeru da ne biste stitili svog brata, kuma... CG drustvo je opstajalo jer se krv stitila, a ne jer se zabadao noz u ledja, kum kumu glavu kidao, lapot...
    To je to razmišljanje. Ako Dejo otpušti Brnovića, ''zabio mu je nož u leđa''.
    To što ga Brnović zabija svima nama koji smo (po njegovom izboru) vjerovali u njega, a on nam se odužio sa 2:5 protiv Moldavije, 0:4 za 45 minuta sa igračem više protiv Ukrajine, 0:0 sa Lihtenštajnom, i onom ''grupa turista'' postavkom i igrom u porazu 1:0 protiv Austrije. Ovo je u svakoj zdravoj sredini situacija u kojoj više ni majka rođena ne može da te toleriše nego ti kaže DOSTA JE BILO. Jedino se kod nas gleda da se onaj koji je nedvosmisleno kriv kome ne naljuti.

Ne znam što ne sjednu fino ka ljudi, nisu mutavi. Brnoviću je sigurno jasno da više ne može da bude selektor, Savićeviću je to jasno poodavno. Neka se nađe neko rješenje. Ako već ne može da ga isključi (što bi ti reka, kuku meni, da mu ''zabije nož u leđa'') iz reprezentacije, neka ga vrati na mjesto pomoćnika (tu bi njegov prijateljski odnos sa fudbalerima mogao da bude od koristi), neka se napravi plan, dovede novi selektor, izdvoji određeni novac, neka se napravi jedan jedini potez i pokušaj koji će ukazati na to da je nekom u Savezu stalo do ove reprezentacije. Bez toga, sva ova naša priča je ''trla baba lan...''
    Last edited by McDonald's; 14-10-14 at 13:24.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ćiro je itekako u nogometu, još uvijek je u igri i proživljava novu mladost. Trener je NK Zadar kojega je preporodio u samo par utakmica. Ćiro nije neki velemajstor taktike, ali je definitivno najveći motivator na ovim prostorima. Kombinacija njega kao motivatora i nekog pomoćnika koji bi mu pomogao posložiti ekipu, bila bi dobitna kombinacija. To je moje razmišljanje kao neutralca
    Sto je sa ovim Djokovicem s obzirom da je nesto izmedju Gecea i Fabregasa mora da je nekad spominjan po vasim medijima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e onda nam treba Ciro i Brna, posto je Brna taktiku doktorira hahahahah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Sto je sa ovim Djokovicem s obzirom da je nesto izmedju Gecea i Fabregasa mora da je nekad spominjan po vasim medijima
    To je bio sarkazam, na račun toga što se uvozi fudbaler za kojeg niko nikad nije čuo.

Pošto vidim da ste pogrešno shvatili par vas, morao sam da reagujem.

Da je taj išta valjao, davno bi ga Mamić zastupao, i igrao bi u Totenhemu ili Volfsbrugu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Da nema ovoga foruma ja nikad za njega čuo ne bi

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ja sam za dovodjenje novog selektora.

Djukica.

Mislim i da sam ga medju prvima spomenuo.

Ali nemam velika ocekivanja ni nakon toga.

Ali sam za smjenu, bez ikakve sumnje, ali samo sa provjerenim imenom.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Pretpostavio sam jer se ne moze previse tekstova naci o njemu.Hvala na odgovoru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci uvoz igraca koji nikad nisu bili u CG i koji ce prvi put krocit na ovo tlo kad dodju na okupljanje reprezentacije je bas, ali bas lose - odnosno besmisleno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Pretpostavio sam jer se ne moze previse tekstova naci o njemu.Hvala na odgovoru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Djokovici su iz Tuzi koliko znam, mada ih ima dosta i u Dinose i Miljesh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

A ima i ovo

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Zaisto je malo materijala po internetu , bas ne znam sto da se ocekuje od ovoga momka.Sprdnja je prvo sto se uopste zovu ljudi sa straen no nije on nista kriv zna za Hrvatsku nikad zaigrat nece sto da ne iskoristi priliku da ima meceva za reprezentaciju.Druga stvar je ta da ovaj momak ima 24 godine igra seriju B a mi imamo mladih igraca na tu poziciju kojima bi nastupi za A selekciju itekako pomogli.Strasno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Ono na prvom videu ipak nije Đoković nego Giaccherini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Austrija vs Crna Gora (Sport klub)
    kad otvori stranicu upišite broj koji vidite na slici i onda upri na continue i to je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako uvijek zamaskiraju problem sa pricom oko dovodjenja igraca sa strane....I sva prica se skrene na tu novu temu.Chush,Djokovic neki...who is fuckinkg djokovic..Moze li to biti i neki mafijaski igrac koji ce napravit crveni karton i napunit dzepove svoje i kladionicara.Taj crveni moze bit i drugi zuti na nekakvi bezazleni sut poslije sudijskog zvizduka...da nikome dlaka ne pomisli.Dovodjenje uvoznih igraca u sred kvalifikacija je jedan veliki rizik iz milion razloga.
    Jedino resenje je sok terapija,ali znajuci ko treba da odradi smjenu,to ce se samo zavrsit na pustim zeljama.
    Cak se kladim,evo svi ste svjedoci kako javnost reaguje sa puno gnijeva na ovom krahu zadnje dvije utakmice,0.5% navijaca protestvovat protiv selektora protiv svedske....To je ona shashica ljudi sa juga,koju smatram najvecim navijacima reprezentacije,jer su to radili i prije....Kad sam zadnji put bio na stadion i bio jedan od onih sto skandiraju protiv brnjele,cuo sam svoj glas...koliko je to malo usta...od tad ne idem.
    Mislim da je jedini covjek koji moze da makne selektora je nas kapiten.Kad bi brnjela osta bez Mirkove podrske,ne bi bilo drugog izbora.Ali kad se to nije desilo sad,bojim se da biti kasno za sledeci fiasko...
    Last edited by Insua; 14-10-14 at 13:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nažalost,ovaj se momak savršeno uklapa u cijelu priču oko Brne,Deja i saveza- znači,potpuno anonimni,ispodprosječni igrač kojeg ove naše avetinje (ne znajući više đe udaraju i pokušavajući da odglume ''šok terapiju'' onako kako je oni zamišljaju) odjednom proglašavaju za spasioca i koji će vjerovatno bit' izviždan kad se pokaže da nije nikakav ''spoj Gecea i Fabregasa'' nego mučenik kojem nikad nije ni padalo na pamet da će igat' za bilo koju repku na svijetu.
    Mogu mislit' koliko se on iznenadio kad je čuo da ga traži neka reprezentacija..

I ima li koja dobra duša da postavi taj Brnin intervju za tvcg? Ima nas koji volimo da sami sebe kažnjavamo slušajući avetinje..kad smo mogli slušat' lupetanja Luke P. ,izdržaćemo i ovoga.
    Last edited by Bongo; 14-10-14 at 14:15.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

On je bar izvodio prekide u jednoj od najjacih timova rumunske lige, davao golove, ima ljevicu, visinu...

I porijeklom je nas.

Kad je mogla Italija Kamonarezija...

Bice prosjecan i ispod prosjecan, ali bitno je da je bolji od ostalih veznih igraca, sto mu nije nimalo tesko.

Ono sto Zverotic radi je kriminalno.

I vise nemamo nijednog visokog igraca na sredini i svaki vazdusni duel izgubimo.

Zanimljivo da su se svi popalili bili za Estebana Saveljica, koji igra na poziciji koja je prenatrpana, a svi bljuckaju po Damjanu Djokovicu (nas i imenom i prezimenom), koji igra na deficitarnoj poziciji...

Page 1639 of 2251 FirstFirst ... 63911391539158916291635163616371638163916401641164216431649168917392139 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)