Vi niste normalni.
On igra standardno za Kluz, dao je i 3 gola, 188 cm, a treba nam skok na sredini, 24 godine...
Drugim rijecima, malo manje se zajebavajte na racun ove akvizicije.
I vece zemlje love igrace po porijeklu, a ne mi saka jada.
On je par godina stariji od tih sto ih nabrajate, a nijedan od njih ne bi bio standardan u Kluzu.
Vi niste normalni.
Sto nismo?
1990 godiste, od Djokovica, barjaktarske porodice??!!!
Prvi barjak na Skadar su Djokovici poperili.
I sto sad?
Ne igraju Niksicani od 22 godine nidje, svudje rezerve, a ovaj momak igra gdje ti isti ne bi mogli.
I visok je 1.88.
Mi od Pekovica svaki duel na sredini gubimo, kad je vazdusna igra u pitanju.
Ps.
Valjda kontate da Pekovica vec sad od blata treba da pravimo?!
Vidim da je javno mišljenje foruma da mi Nikšićani forsiramo Nikšićane.Mi forsiramo fudbalere, ne menadžerske sijalice, antitalente i otpatke ostatka svijeta.
A, to što su sasvim slučajno Zorić, Jovović i Kosović među njima nema nikakve veze i daj da više batalimo sa tom pričom.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
neka sad.
evidentno je da prizeljkujete da napravite niksicki klan u reprezentaciji.
nece moci dok ima odpadaka u okruzenju!
![]()
Hvala, druže Albatros, ti si to fino sročio, ja sam već bio odustao od mlaćenja prazne slame![]()
I to sam ja nabrojao prvih 5 igrača koji su mi pali na pamet a od kojih trojica nisu Nikšićani. Čak sam Vlada Jovovića zaboravio, eto.
@nickname![]()
Tito bi nam pozavidio na ovome.Crna Gora poslednji jugoslovenski tim .
Nikšićanin reprezentacijom neće šetat!
I znam da danas je danas
Stanite sad. Prvo treba vidjet je li od Đokovića Srba ili Đokovića Muslimana. Dajte da ne dođe do zabune, ništa ja tim imenima ne vjerujem. Može Damjan bit i Kinez.
Moramo prvo to prebrojat da imamo generaliju adekvatnu ako oce za nas da igra. No dobro zavrsice kum promjenu imena u mup ako sto bude ne odgovaralo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kad sam jednom razgovarao sa momkom iz reprezentacije, jednim od onih koji nikad nisu dobili sansu, a zasluzivali je najvise, rekao mi je da nema menadzerisanja, ali da je jaka niksicka struja.
Bio ovaj Damjan musliman bio pravoslavac, puca mi k.
Ako je vjerovati wiki u hakom rumunskom timu ima 27 nastupa, i 3 gola.
Svaki od tih sto ste nabrojali su rezerve u slabijim klubovima.
I ima visinu, koja nam treba kao zednom voda.
Čitam komentare po holandskim forumima za toga Đokovića.
Od ovoga što sam moga da razumijem, kažu da je njegov nivo negdje između Maria Gecea i Seska Fabregasa.
????????????????????????????????
Neka izbaci neko highlights da vidimo bar to.
Te posljedično tome igra za Kluž sa 25 godina.
Igra za Livorno.
http://www.transfermarkt.co.uk/damja...spieler/143039
mozda je dobar..mlad i standardan...ali druze..
uvozna roba...
ali sad da pljunem na sebe..ako vec mora..bolje on nego tumbasevici i slicni kalibri iz JSL..ili iz drugih komsijskih liga..
Stop the world I wanna get off.
http://topfudbal.me/index.php/kolumn...-prenosi-grgur
To je to stanje u medijima. Mi ne možemo, mi nemamo ništa, ali zato Island to može iako ima iste, ako ne i lošije uslove i manju bazu. Do čega je onda majku mu, da nije do boljih gena? Bolje ishrane? Vulkanskih čestica u vazduhu? Vjerovatno imaju više gvožđa u krvi. Bolje su im analize urotrakta. Bolje se snalaze kad su loši vremenski uslovi. Naviknuti su na letove bolje nego mi.
Ili je možda ipak do fudbala? Evo ne znam, sportski novinari kažu da mi ne možemo, ali zato odmah potrče kad kiksamo da kažu - danas svi igraju fudbal. Znači samo ga mi ne igramo?
Do svega je, samo ne do fudbala.
Last edited by Albatros; 14-10-14 at 11:09.
I znam da danas je danas
Imate neke njegove golove na you tube vidim da je dje god igrao bio glavni za prekide.
Inače Vlado ga mnogo filozofira u svojim tekstovima umjesto da se pozabavi suštinom problema a to je da je istina da nam je reprezentacija limitirana ali isto tako je limitirana i reprezentacija Islanda, Slovenije, Slovačke.Ali što je razlika između njih i nas?Pa oni su to shvatili i zato postavili selektora koji će izvući iz njih maksimum a taj maksimum je ponekad uz naravno određenu dozu sreće dovoljan da se sruši velike reprezentacije Holandije, Španije ili da se pobijede reprezentacije koje se moraju pobijediti.Nažalost mi smo pošli drugim putem limitiranom timu smo dodali još limitiranijeg selektora te je rezultat ovo što imamo trenutno a to je jedno veliko ništa.
Last edited by goldfinger; 14-10-14 at 11:22.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Piiiiiiiiiiiiih sinoc napisah ovaj mi vise na onu stvar ide od Grgura.Druzi se valjda sa Brnom i tim strucnjacima pa ih ovako opravdava.Kakav luzerski tekst povrace mi se.
Čita sam i ja što Vlado Perović piše. I on se šupka Savezu sve u 16. Mnogo me razočarao, smatrao sam ga drugačijim novinarom.
Da su ovako razmišljali stari Crnogorci danas ne bi imali FK Budućnost no FK Goricaspor.
Crnogorci/Crnogorke rođeni od 1950. pa do 1980. su najnazadnije generacije u istoriji našeg naroda, mogu to da tvrdim iako nisam živio u tom periodu. Dakle, toliko je korupcija, brat-bratu, kum-kumu filozofija i usađena u srž tih generacija, da se prosto pitam oćemo li mi, mlađi, ikad moć da iskorijenimo to iz našeg društva u budućnosti. Svako pominjanje bilo kakve promjene isprate sa ''pušti đaola, može i gore bit''. Naravno, čast izuzecima, ali ova jedna ogromna većina se ni za šta u životu borila nije, i kakvu nam državu i kulturu u nasljeđe otavljaju NEKA NAM JE BOG U POMOĆ. Ovo sam napisao ovdje, jer se kroz fudbalsku reprezentaciju direktno manifestuje ovo o čemu govorim.
Možda će naša unučad jednog dana moć da žive normalno od svog poštenog rada, ako smak svijeta ne bude do tad.
Kakva se poruka daje mladim igracima, kad se ovako "kupuju" igraci drugih drzava ? U kosarci dovodimo strance, nasi mladi ne mogu da dobiju sansu zbog njih, desi se da se ne plasirano ni na jedno takmicenje i da 2 puta gubimo od velike holandije...u fudbalu isto, pola igraca nisu crnogorci, pa ne mozemo lihtenstajn dobit...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks