Originally Posted by
drasko10
omladinci dobili kipar 6-3 i sa 3 pobjede prošli dalje bar neka fina vijest ovih dana.
juče je bila prva utakmica u kojoj sam prestao da se nerviram čim su izbacili sastave i tu vidio bećiraja, simona i božovića.
bećiraj - nije napredovao ni promil od odlaska iz budućnosti, a u ovoj formaciji njegova beskorisnost dostiže vrhunac - niti može da probije po strani i napravi nešto niti može da pomogne beku pa mrčenom saviću nije ni čudo bilo što je pobudalio kad ne zna odakle mu sve protrčavaju. da i ne pominjemo koliko je golova dao ili namjestio, a kolika mu je minutaža bila - trudit se i gurat i ja mogu, pa me ne zovu u reprezentaciju.
simon iza špica ili po krilu - davno su prošle godine kad je driblingom, šutom mogao nešto da napravi. ako već igra može neđe u sredinu veznog reda i to je to, ovako kao igrač manje.
i najveći biser - austrijancima najjači dio lijeva strana, a brna na njihovu desnu stranu igra sa 2 beka, od kojih nijedan nije neki majstor defanzive, a ni prekorisan za napad.
ako već stevan i boske nisu mogli da počnu, a jedini pozitivni igrač iz ove dvije utakmice jovović preumoran da igra 2 cijele u 3 dana imao je i drugih kombinacija od ovih taktičkih bisera koje smo juče gledali: vešovića, koji je ako se već branimo mnogo bolji od bećiraja po krilu, mada bi vjerovatno i u napadu bolji bio, makar umije da centrira, grbića da igrom 1 na 1 proba da nešto napravi, balića koji je u defanzivi i pogotovo skoku neuporedivo bolji od volkova i božovića, a kao rješenje za sredinu i boljevića - kad ga je već zvao mogao ga i probati, pogotovo poslije toga što je zverotić već protiv lihtenštajna imao da umre kad je izlazio. za malo i njega da zaboravim - do posljednjih par utakmica bio najkonstantniji, neigranje u fulamu ga potpuno uništilo.
ovako ostaje da se sjećamo najgore utakmice u ovih 7 ipo godina đe nas je samo nesposobnost austrijskih igrača spasila petarde. mada, sad mi žao što nije, valjda bi to poćeralo ovog eksperta, a bodova bi isto imali - ako je do sad i bio promil razloga da ostane, više nema ni to.
Bookmarks