dobar recovery, sa zadnjeg na drugomada sa toliko nadmoćnim autom to i nije neka filozofija...
She is only here to annoy herself!
da, nova staza, skoro im se nisu trošile gume
Skroz bi druga trka bila da je pirelli odredio supermeke i meke gume, ali dobro odlucili su se za sigurniju opciju...
Rosberg ipak pokazao klasu danas, na stranu i bolid i sve osim one greske na pocetku sve je odradio fenomenalno.
Bez potpisa.
Na stranu ključna greška u važnom momentu.. Hamilton pješke odradio trku, i bila bi greota da sa 9 pobjeda (naspram koliko Rozbergovih, 4?) ne osvoji titulu. Svaka čast njemcu na borbenosti, ali je Luis za klasu ispred njega.
Inače, provalite kako je Putin srećan na onoj slici![]()
Kmica je pogresno parkirao bolid, zadnji tocak mu je bio na bijelu liniju pa nije imao ful trakciju, inace bi Britni ostao i bez te prve pozicije za tih 200 metara.
TAKUMI
Alonso: Potpuno je očito gdje ću voziti sljedeće sezone
Više o temama: Alonso VN Rusije 2014
Fernando Alonso utrku za VN Rusije završio je na šestom mjestu a nakon toga ponovno su uslijedila pitanja o njegovoj budućnosti. Nakon promjena uFerrariju (odlasci Domenicalija, Marmorinija i di Montezemola) u pitanje je došla i budućnost španjolskog vozača a stvari su se zahuktale Vettelovomobjavom o napuštanju Red Bulla. Alonsa se do sada povezivalo s nekoliko momčadi ali on tvrdi da su pregovori s budućim poslodavcem u završnoj fazi te da je njegova budućnost ‘tako očita’:“Što se tiče moje budućnosti tu je sve sređeno – odnosno već nekoliko mjeseci što se mene tiče. Sada završavamo sa svime, morate biti strpljivi i pričekati još malo. Ne mogu ništa reći dok sve ne bude potpuno gotovo ali sve ide svojim tokom i učinit ću ono što je najbolje za mene i budućnost Ferrarija jer je to momčad koju volim. Kada sve saznate reći ćete ‘bilo je tako očito da ćeš to učiniti’.”
LPGTECH 067 854 548
šta komplikuje mogao je fino da kaže prelazim u McLaren
A kako ga je Todt ispalio danas. :lolblue:
TAKUMI
Alonso krenu da pruži ruku, ali..
![]()
ahahah kakva ispala
Francuzi su vazda bili "kulturna" nacija. Pih.
Hahhaha neka ga je , to smetliste od coeka
vala ga je dobro ispalio, nije ovo nista slucajno..
Od 2000 ne moze ocima da ga vidi. Dogovorili su se sa njim tada, sve je bilo spremno za potpis i onda je smrad posao kod Flavija.
TAKUMI
Dobro mu se vraca u Ferrari, onaj Singapur 2008
Nikad vise titulu gledat nece. I sad mu je data noga. Eto vam najkompletnijeg vozaca.
TAKUMI
I ja isto to mislim posle svih izjava, iako Kimi kaze da ostaje msm da mozda vec na kraju ove sezone napusta F1
Pratim Formulu 1 podosta godina. Ovako dominantan bolid mislim da nije niko imao za ove 20 godina, a ispravite me ako grijesim.
McLaren Hakinena i Kultarda, i Ferrari iz Sumaherove ere nije ovo radio sto napravi Mercedes ove godine. Mislim jesu i oni pobjedjivali, ali Ferrari nije bas svaku trku bio prvi na kvalifikacije i prvi u trci.
Jednostavno briljantna sezona. Savrsen bolid. Isplatilo se ovih 5 godina tavorenja.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A red bul prosle 3-4 sezone?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks