Bolje biti pijan nego lud u potpisu Cico Kranjcar
Bolje biti pijan nego lud u potpisu Cico Kranjcar
sve receno na kraju, planirali smo cetri, nadali se 6 osvojili 1.
19 9 udarci.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne želim vam soliti ranu, ali kad prije utakmice čovjek čita neke komentare, a da ne zna, stekao bi dojam da je Crna Gora u rangu Njemačke ili Španjolske, ili barem Portugala, a u stvari je vrlo limitirana reprezentacija, s par dobrih i ostalim solidnim ali limitiranim igračima te najlimitiranijim selektorom koji po mome sudu ne bi mogao voditi niti reprezentaciju Kajmanskog otočja. Spustite se na zemlju, potjerajte Brnovića, dovedite nekoga tko nije ničiji poltron (i pustite suzu za Cicom), pa će biti i rezultata.
Bez ljutnje molim, samo sam realan i iskren![]()
Vrijeme je da Brna pakuje kofere
samo ne znam sto prozivati Vucinica, sa kim je mogao da igra???
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
E ako mu posle ovoga ne uruče otkaz stvarno bataljujem do daljega gledanje reprezentacije jer ovo večeras je bila klasična nemoć protiv prosječne i srednje organizovane ekipe.Čovjeku kojem u startnoj postavi igraju rekovalescenti Vukčević na koga mora da potroši izmjenu i Zverotić, neozbiljni Božović i poluigrač kao Bećiraj stvarno nije vrijedan pažnje.Kad tome dodamo lošu partiju Savića standardno nevidljivog Jovetića i povratak kapitenove kurcobolje bolje nismo ni mogli očekivati
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jebe mi se za Brnu evo nam ga kapacitet.Genije ljigavi.
![]()
Kako bi se Cico prosetao ovom grupom.
I ovako smo i dalje skroz u igri za prolaz ako se nesto promjeni.
Release Yourself
AHahha a svi pljuju Mirka :lolblue: Od svih 11 on, Baša i Savić su normalni igrači a ostalo boranija.
A vidim niko ne pominje da Vule treba da se penzioniše a svi hvale njegove odbrane od kojih je svaka išla u njega.
Svaka mu intervencija za infarkt.
I, kao što sam najavio:
1:0 nije dovoljno da mu kumares uruči otkaz.
Ljudi, da cete vise ostavit na mir Vlada Bozovica... Momak nije nikad bio odgovoran za neki kiks, cesto mangupski odigra, ne gubi lopte, trci poprilicno... On jeste mrzan, ali ta mrznoca je uvijek u 5 nasih najboljih igraca na terenu.
Koko bre onaj golman odbrani ono...ekstra je sutao Vucina ali ona reakcija celavog je bila nevjerovatna. ******.
Beciraj, Beciraj, Fatos, Fatos Beciraj...
Slazem se.
Ja bih ga samo zbog forsiranja Zverotica nogirao.
U kom univerzumu je 1% korisniji od recimo Jovovica?
Ka da se vec nije pokaza,taman ka i mu kumara, pata-pata. Dok je vodio SCG
Sent from my HTC M8
Samo se pitam da li će iko od novinara pitati trenerskog maga da li zna razliku izmedju maga i magarca i kad će shvatiti da ne zna posao za koji ga plaćaju????
Vise ne mogu ni ja Brnu braniti. Vrijeme je da ide. Ne zbog rezultata vec zbog ovakvih taktickih prosipanja koje ne bi ni trener pjetlica u FK Suncokrili radio. O psiholoskoj pripremi da i ne govorimo.
Novi trener plus podmladjivanje. Ukoliko ne ode ima Svedska sa Ibrom da nas rastrgne.
Daleko od toga da smo bez sansi za plasman. U ovoj smijesnoj grupi je sve moguce do kraja ali ocigledno bez trenera koji nema viziju, niti formiranu koncepciju igre, niti timski duh.
Od mogucih 6, projektovanih 4, donio si 1. Do vidjenja.
Poslato sa moje cukalice
Vlado Bozovic haha...ma niko ga ne pljuje ali dje cemo sa njim u Evropu kukala nam majka.....Vukcevic,Beciraj,Nikolic,Simic a makseee
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks