Ako bi ova Moldavija izdrzala do kraja **** ga ostalo bi sve otvoreno...
Ovo je nemoguće. Ljudi ovo je prelagana grupa. Sa prosjecnim trenerom i igračima koje imamo mogli smo pjeske u prva dva. Još ostali rezultati išli na ruku, ali džaba. Brnja. Kako ih je spremio nakon Lihtenstajna, ne zna se koji je više ubijen u pojam. Ne maknemo Li ga nakon ovoga, ne postoji više fudbal u ovoj državi
Ako bi ova Moldavija izdrzala do kraja **** ga ostalo bi sve otvoreno...
Mora Boljevic umjesto Zverotica, Jovetic umjesto Bozovica i Grbic ili Jovovic umjesto Beciraja!
desi se svakom igraču loša utakmica kao saviću danas, ali da neko ovakav sastav izvede koji igra na taktiku - dat ga ne možemo, a valjda ga ne primimo je za zatvor, a ne samo za smjenu. ako ga poslije ovoga ne maknu...
Ajde Joveta nauci ove kupljene austrijance kako se igra.
Kakva lošoća.
Presmiješno.
Beciraj je svaku loptu izgubio
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bećiraj Bećiraj
Fatos Fatos Bećiraj!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
'eba nam majku ovaj Volkov u odbrani to je nevjerovatno. Repriza one sa Linheštajnom (mi u ulozi Linhenštajna)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ovaj savic je namjestio utakmicu svega mi
6:0 u kornerima
Koliko su losi savic i beciraj
Mene najviše brine to što će Brna da nam sroza samopouzdanje i moral po čemu smo bili prepoznatljivi, trebaće godine da se psihički oporave igrači od ove muke.
Auh, moglo je bit 5:0 do sad...
Last edited by rebel; 12-10-14 at 18:25.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Najbolje je sto je i Austrija losa, a i mi ne dasmo losi nego ubijeni u pojam bez imalo volje. Kad bi odigrali i pet minuta kao drugo pol protiv Engleske u PG preokrenuli bi rezultat. Inace obicno se u fudbalu kaznjavaju ovakvi promasaji tako da se ovo vjerovatno zavrsava 1-1 ako uspijemo da sutnemo na gol makar jednom :banghead:
Poslato sa moje cukalice
Alaba, ciji je otac nigerijac a majka filipinka koja je dosla da radi kao medicinska sestra u Becu."Upoznali su se i on je tako rodjen"
Inace njegovo puno ime je David Olatokumbo Alaba. To Olatokumbo znaci "bogastvo sa mora"
Sto je sa Sofrom ko da nam je malo ova muka sto gledamo nego jos nam i biografija Alabe treba.
A mene vise brine sto sutnuli nismo za 70 minuta igre i to protiv jedne Austrije čemu da se nadamo protiv Švedske i Rusije
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Aooooo kakvi junci a ŠUTNI JE SIROVINO KOME JE BAČAŠ U SREDINU inače Rusi povedoše iz penala
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovome Vučiniću stvarno puca **** za reprezentaciju
Ne znam gledamo li sa istih kamera ali na SK5 Brnović ne spušta ruke i na zatvara usta "AOOOOOOO, OSTADOH BEZ POSLA"
Last edited by Rakun; 12-10-14 at 18:35.
4 napadača, Brna na djelu
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks