kinezi ludi
Svuda pise made in italiy, i baaas dobra replika, bas razlike nema :mrgreen:
![]()
kinezi ludi
Svuda pise made in italiy, i baaas dobra replika, bas razlike nema :mrgreen:
![]()
Ludi kunem ti se... Moj drugnje narucio novcanik Porsche design i dobio sertifikat o autenticnosti uradjen besprekorno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Danas dobio dio za auto iz Kine, original DENSOV, cijena 79,62 sa shipingom. Ođe su me klali, cijene su mi govorili od 170 do 270 eura. Ugradio ga, sve radi kako treba
Inače dio je made in japan![]()
Last edited by Director; 10-10-14 at 17:44.
Poručih nešto sa Allija i kad unesem tracking number dobijam : Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) . Zašto mi se ne očitava dje je proizvod? I još nešto. Ako mi istekne ono zeleno vrijeme ( purchase protection) a ja ne primim proizvod što mi je činjeti? Ili Moram reagovati prije no što to istekne?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Zato što proizvod fizički još nije stigao kod "shipping company"![]()
Top. Proizvod sam poručio 18.09 a sad je 10.10. Je li to OK ili smrdi nešto?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
A Ne bi trebalo da im treba mjesec dana,da proizvod dostave do prevoznika.
Što znam,tamo na sajtu obično piše koliko im vremena treba da pošalju proizvod.
Ni meni se singapurska posta nikad nije prikazala na traking i stigla je uvijek. Obicno za 20ak dana, al u zadnje vrijeme kasne posiljke. Stici ce sigurno
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Što fino ne kontaktiraš prodavca i predočiš problem? Ja sa Singapore postom u mojoj isporuci sam baš baš brzo dobio pošiljku. Izvrši pritisak na prodavca, moje mišljenje. Njima treba od 5-10 dana da prime paket i da se pojavi u pošti. E sad, nekada imaš sreću da bude dosta robe isplative za slanje, posebno kada je free shiping u pitanju pa da brzo krene. Nekada se čeka duže... To je neki moj zaključak.
Najbolji sajt za pracenje posiljki - http://www.17track.net/en/result/post.shtml
TrackChecker, kakvi crni sajtovi, ubačiš broj u program i sam ti izlista kad upališ komp đe je pošiljka i svaki update takođe.
Ovo je neki crnogorac cim mu treba 40 dana da posalje bateriju. Dje nadje bas ovu lijenstinu od njega da narucis :-)
tu je bila najjeftinija,vjerovatno s razlogom![]()
stavio sam jos 10 dana,tako da sad ima 61 dan...nego me zanima je li to 61 dan dok ne primim bateriju ili dok je on posalje o.O
i recite mi ovo,kako mogu da maknem neke stvari koje su u my orders ali sam odustao od kupovine...Svaki cas mi prodavci salju poruke
btw proslo je 14 dana otkad sam narucio ove stvari sto idu singapore postom
pise
singapore unknown destination
(normal tracking) (unable to track)
ja sam uzeo regulator pritiska goriva za 15 eura,odje ga nije bilo ispod 50...i vrhunski je
Last edited by Laz; 11-10-14 at 07:50.
Vrijeme za koje mora da posalje bateriju, zato i rekoh da je lijenstina :-)
Mislim da se neplacene narudzbe same otkazu posle 20 dana, tako nesto
Ima li neka fora da se naruci ovih micro sd kartica jer su stvarno dzab-dzabe ...
www.ebay.com/itm/121457145709
U suštini ovaj nikome ne šalje
Aj sad mu ja šaljem poruku pa ako odgovori što da se dogovorimo da naručim više komada, dako pošalje onda![]()
Je li ukinit onaj 1€ te je Pošta uzimala ?
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks