Sumnjam da se ovo mnogo promjenilo, tako da je to otprilike to, u krajnjem slucaju ne moze te vise od ovoga izac, bez jeftinije. Ja ti mogu dat br. tel od ovoga iz te spediterske firme koji mi je radio to, pa da njega priupitas. Ako nije tajna koji laptop planiras uzet? Evo gledam sad ova firma okle sam narucivao poizbacali modele sa novim Nvidia GTX970M i GTX980M grafickama, custom konfiguracija po mojoj mjeri oko 2000e
Na većinu računarske opreme je 7%. Ima nekih stvari koje su 19% ali laptopovi nisu među njima..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
E ne znam, to sam ih i ja tad pitao,al iskreno se ne sjecam sto su mi rekli, al mi je opcija bila da se potezem sa njima ili da platim, a niti sam imao volje, niti vremena za to.
Je li ko narucio nesto iz Njemacke u zadnje dvije nedelje ? Koliko je trajalo da stigne ? Treba da mi stigne paket sa "registered air mail," ali ne znam kad ce stici jer strajkuju piloti sem ako se vec nisu dogovorili sa Lufthanzom. Ovo mi pise na track and trace.
The item was handed over to the International Logistics Center Frankfurt on Oct 7, 2014 toforwarded to the country of destination. e tracking information may be provided by the website of the country of destination.
Last edited by siraj; 09-10-14 at 17:33.
oce mi neko reci jel ove patike mogu da se salju za cg?
http://www.amazon.com/Saucony-Mens-U.../dp/B0085U1SAI
Jedino preko shipito.
meni na china air post pise da paketi cekaju da se utovare u avion...stigli su tamo iz nekog sela u peking
a o paketima koji idu singapore postom i dalje nemam traga...pise kao da ne postoje,da ih jos posta nije primila
6 dana mi stoji paket u Izmjenicnu.. prvi put mi se ovo desava. Bice da su prenatrpani
Vala presmiješno. Stigao mi je paket za 4 dana iz Kine a više treba dana da stigne iz izmjenične pošte za preuzimanje. Nije ni čudo, onamo rade sve neke munje.
Jel na China Post Air Mail sajtu u polje "Item No." kucam tracking broj ?
ovaj je najbolji za pracenje definitivno:
http://www.trackitonline.ru/?CCode=US
Nesto zajebavaju vas podgoricki postari, posto meni paketi iz izmjenicne poste na kucnu adresu u hn dodje za 1 do 2 dana.
\\OFL•GIC
Možda ih treba pozvati da se pita đe je zapelo![]()
Kupe pakete po nekolika dana i čekaju oće li jedan poručioc imati više robe pa da mu dernu carinu, moja pretpostavka![]()
Ne ide to valjda tako za carinu.
Pitaj kolegu vlado_ba. Skupili mu pakete na gomilu u par dana i onda peglanje.
Znači moguće i meni da se desi.
Meni sledeci dolazi za 15 dana, tako da ce se nacekat.
niujedne mi gace lastike nema
Evo meni prispjela u poštu
Sledeći dolazi u Ponedjeljak/Utorak. E sad ne znam ovo o čemu pišete, znači oni mogu sačekat pa sve zbirno ako bude preko 150 eura ide na carinjenje?
Hm, i ja mislim da ne smiju to da rade no ajd.
Ne znam kako je riješio on to, ali problem je u zakonu. Bukvalno stoji da možeš primit više pošiljki u određenom vremenskom roku, ali ne stoji koji je to rok. To je rupa koju oni koriste.
Ovo bi trebalo svakako provjeriti. Ja sam bio ubijeđen da različite pošiljke nemaju veze jedna sa drugom i da se ne mogu zbirno koristiti da bi se naplaćivala carina i PDV.
Ja sam prosle godine narucivao i sa aliexpressa i sa sportsdirecta i sa DX-a i to u veoma kratkom vremenskom roku su mi stizale razlicite posiljke. ukupna vrijednost je bila sigurno preko 150 eura, ali naravno da mi nisu naplatili carinu. mislim da su posiljke stizale u nekom periodu od mjesec dana. samo postaru euro po posiljci...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks