'Necete vjerovat. Stvorili smo 20 sansi, 8 sto-postotnih'. Sta gleda ovaj covjek, daj da se salje neka peticija da se ova budala ne pusta da vodi utakmicu, pa nek im slaze u arhivu nesto...
Ajmo glavom, ajde Lihtenstajneri
'Necete vjerovat. Stvorili smo 20 sansi, 8 sto-postotnih'. Sta gleda ovaj covjek, daj da se salje neka peticija da se ova budala ne pusta da vodi utakmicu, pa nek im slaze u arhivu nesto...
Forever young, i want to be forever young
rekoh ja da je steta da se dobije moldavija e ce sve otic pod tepih. sad ce uzet dva boda iz dva meca i bice imamo sanse i ostade krmence okavo da nas unakazi do kraja.
Nikad nije igrao fudbal pa misli da je 100% sansa 3-4 suta iz mrtvog ugla Jovete i Mirka
horor
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Drugo poluvrijeme praktično izjednačena igra.
Sramno, mislim da bi FK Zabjelo dobilo ove dok naša reprezentacija...
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
danas svako igra fudbal hehehe bez nas kombinovani sastav. Bravo Brna !
Da će ovo barem potpisati Brninu ostavku, i to bi bila pobjeda veća nego tri boda.
Nije nam ni bod siguran.
Cist penal.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Za dlaku nam raniše
Pi kako me smori ovo, stvarno u q pracenje repke
Sent from my Nexus 4
Tu es mon héro!
Sraanje
Ne morate slusat izjavu Brne posle meca. Eo ja imam unaprijed. 'Nismo imali srece, srce na terenu, puno sansi, tezak teren/protivnik, nista ovaj x ne znaci, i dalje imamo dobre sanse bla, bla, bla'...
Forever young, i want to be forever young
Nemoj ti Brna reći momcima da spuste loptu, da ne bunare protiv Lihtenštajna, nemoj ti ništa uraditi. Bitno je da širiš ruke 90 minuta, seljačino!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
"Boze kakva utakmica" - Milutin G.
Tjesi me to sto imam osjecaj da im ga do ujutro ne bi dali..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Imali smo mi ovakvih meceva dosta ali inali i srece da uvalimo gol...
Opet skupo plaćamo Brnin pripravnički... Umjesto da stavi to što ima od početka i osigura 3 boda, pa da ih vadi iz igre po potrebi, on prosipa lake bodove. Kakvo blamiranje.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Sram ih bilo
AJMO CRNA GORO !!!
E pa gospodo to je to bilo za ove kvalifikacije veliki trenerski mag Brna je opet briljirao ovaj put sa podcjenjivanjem protivnika i tako je skupina konobara, kuvara i metalostrugara odnijela 2 boda Crnoj Gori
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Gasi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ovo je sramota.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
A ja danas platio dodatnih 400 dinara za kablovsku najenjenih da gledam pobjedu u HD
nadam se da ce poslije ovoga brna sam da ode
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks