Da ne spamujemo vishe, pretjerasmo.
Hahaha
Kakav lik.
Momak je reako da je taj film NJEMU jedan od boljih koje je gledao (subjektivno misljenje).
Ti si obracas "dragom dzou i OSTALIMA" i nastavljas da pises o tome kako je film nikakav i kako su ostvarenja "Zone sumraka" remek djela za pomenuti film...
Da ne spamujemo vishe, pretjerasmo.
><
Mozda bi trebalo da uvedemo nova pravila na ovaj pdf. Recimo da navedemo nekoliko filmova o kojima se smije samo afirmativno pricati... Evo nekih naslova koji su "nedodirljivi": Man of the earth, Cloverfield, District 9... sad mi ne pada na pamet nista vise ali ima toga jos.
067-572270
Dajte mi ljudi YIFY prevod za SEX TAPE, niđe da nađem ispravan. Ili je sa google prevodioca ili neki džiber traži dopunu za drugu polovinu prevoda, a prvi dio samo ubačen...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
A ne no bidon.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A 'The Usual Suspect'? Cant touch this. :lolblue:
Forever young, i want to be forever young
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zanimljiv Coherence masu me istripovao u par momenata.
The Bank Job
Bas bas odlican film, mnogo mi se dopao! Komplet radnja i glumci, sve super! Cista 10ka!
sad je najaktuelniji Mali Buda:abnormal:
vlastita imena u nominativu tesko mogu bit gramaticki netacna.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Dobro, veliki dio Srbije za muska imena koja kod nas zavrsavaju sa o, oni zavrsavaju sa a. Npr. Laza, Vlada, Aca itd... Naravno, to su sve nadimci...
A nije ovo tema da dublje zalazimo u problematiku, ali moj odgovor ti je da opet procitas moon-ov post. :-)
Koja filmčina, pogledah ga sad prije neki dan tek prvi put! Dajte još neki sličan na ovu foru (samo da nema naučne fantastike i sličnih gluposti).
The Illusionist. (po iljaditi put, ta dva filma se gledaju u paketu, jedan za drugim)![]()
Aj pogledaću i taj.
Ovaj pretpostavljam da nije izašao na netu? Dobih preporuke za njega http://www.imdb.com/title/tt2267998/
http://www.imdb.com/title/tt2316411/
Enemy
WTF
Definitivno film nije za svakog.. Spora radnja filma mnogo skrivenih elemenata. Boje u filmu depresivne.. Ako patite od nesanice pogledajte ovaj film. Sto se mene tice nisam siguran da li mi se svidja film ili ne...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks