Ajde dobri, daj nam kvotu 3 da te ispostujemo.![]()
Za dobrog igraca vazda ima da se igra.
Forever young, i want to be forever young
Šta će ti kvota 3 kad ti treba 11 iljada da uplatiš?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Evo ne mozes ni kvotu malo preko 4 pogoditi![]()
Tu es mon héro!
Ebi ga, probalo se.![]()
I znam da danas je danas
Ako nije najjace igrat po 8-10 parova P1+, tu ima oko 25-30 kvote, s 10e banja. Ja filozofiram sve s nekim fixevima raspalim, gledam eo izvjestaj u zadnje dva mjeseca na bet365, 300e u minus skoro pf.
I znam da danas je danas
Bitrate, još ako imaš živaca i sastaviš taj tiket da obuhvata subotu i nedjelju. Pljasneš taj jedan tiket i ako upadne, upadne. Bez popravnih i govana. To nas sjebava.
11-11-11 ima fin sistem sa singlovima i dablovima, 3+. U početku se mora laganije početi, pa već kasnije valja budeš imao za veća ulaganja. Mada koliko me puta samo jedan par oborio, tako bi me i na singl samo jedan oborio![]()
I znam da danas je danas
Biće para, krenulo me,..![]()
Sad sam skoro na jednom stranom forumu čitao "istraživanje" koje je napravio tip koji ima sajt www.cgmbet.com (što je inače odličan program za statistiku za klađenje, preporučujem!).
Šta je on uradio; uzeo je za svaku utakmicu kvotu na favorita za 1, X i 2 (najmanja od te tri kvote), i kvote za tip koji je došao - to je kvota na dobitni tip. Npr. ako su kvote 1 X i 2 1,50, 3,50 i 5,00, onda je ovo 1,50 kvota na favorita, a ako se utakmica završila neriješeno, onda je dobitna kvota 3,50. E sad, kad se podijeli dobitna kvota sa kvotom na favorita, vidi se je li bilo iznenađenja - ako su sve utakmice dobili favoriti i nije bilo iznenađenja, onda je taj količnik 1; a ako je bilo iznenađenja, onda je taj broj veći od 1, i što je veći, to je bilo više iznenađenja. I evo kakvi su rezultati (na x-osi je svako kolo):
Engleska Premier - Championship prošla sezona:
Engleska Premier - Championship pretprošla sezona:
Španija Primera - Segunda prošla sezona:
Španija Primera - Segunda pretprošla sezona:
Njemačka 1 - 2 - 3 prošla sezona:
Vidiš koliko ima više iznenađenja u prvim ligama, nego u nižim ligama! U prvim ligama svaka dva-tri kola iskoči to neko veliko iznenađenje, a u nižim ligama toga skoro da i nema! Ja sam počeo da se kladim na te niže lige zbog jednog kolege, koji se kladio (i dalje se kladi) samo na englesku ligu 1, 2 i one nekolike konferencije i škotske lige 1 i 2, ove ostale uopšte i ne gleda! Ne mogu reći da dobijam otkad sam to počeo da radim, jer ne dobijam, ali znam da manje gubim!![]()
Basket danas, da bude zanimljivije pratit
Buducnost
Partizan
Mega
kvota oko 4.
Erbas UK - Potr Talbot Taun 3+
Kiderminster - Veling Junajted 3+
Partizan - Krka 1 k. i.
Izzy hoce li svitatisjutra??? Nije losa kvota da hoce :-)
sjutra idemo u lov ponovo![]()
Nemam kvote, ali evo vidim parove, pa ovako da probam:
Ukrajina Xp/Xk
Litvanija Xp/Xk
Makedonija 1
Moldavija Xp/Xk
Spanija 2
Slovenija GG
Svedska Xp/Xk
Isprati li ko ovaj preokret.![]()
Jesam ja, ali sitno nesto na 3.75. Benetoa sam isto fino uhvatio...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
beneto i vise gemova na marej/ferer,idemo dalje...igrajte tenis djeco
ps. @Evlcrzlady,mogao bi nekad izbacit neki tip umjesto sto postavljas dobitne stalno kad uletis odje,sta bi bilo kad bi svi isto radili.
e da,i stavljaj manje slike po mogucnosti![]()
U Olimp ubrzo on line kladjenje, dobija se bonus 20e, min 10 pocetni ulog.
Tu es mon héro!
hvala brate
Koji je njima sajt uopšte?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks