ljudi cekam svindon gg dvojka bila 2 a 3+ doslo..... necete vjerovat al vadi mi cijeli minus od 10 dana ako dodje ako bog da uvjek ga fatam, to je moj tim.....
jos pola sata ima![]()
To je to tebra, ali nemoj 10k da uplacujes jer ne isplacuje niko preko 15k, nego uplati 7k i dobices 14,700. Super zarada.
Ocu, ali vidji sa euro, a ovih peesetcenti jos sjutra da dodam isto toliko pa da mogu burek da kupim na posa da izjem nesto. Nemamo svi para ka ti tebra da uplacujemo po 100-200e. Sirotinja je i Bogu teska.
ljudi cekam svindon gg dvojka bila 2 a 3+ doslo..... necete vjerovat al vadi mi cijeli minus od 10 dana ako dodje ako bog da uvjek ga fatam, to je moj tim.....
jos pola sata ima![]()
Eto ga bratska
Heh, meni treba njegova pobjeda. Uzdao sam se u njega. Ali trt.
Ti si Shone onda propa', ka' Gadafi birvaktile.
Gore od Gadafija, oca im u oca Svindonskog.
evo ga najmiliji tim na svijet i ja krenuh dvojku i onda rekoh ipak gg na strani nikad ne iznevjeri, tako i bi. inacce ovo je najjaca igra za dobitak na golove ove nizorazredne lige....
tacno 77e dobih, znaci jos sam u plusu 17e.
60 mi je bilo uslo :S
da mi je psg dosa sad bih imao par stotina eura al jbg mene def nece para... dobro je i ovo na kraju
cmok![]()
Što bi jedan drug rekao: ''Ako si pao ovaj par, to znači da ti tiket nije prošao?'' :lolblue: E mater im jbm... I Hajdenhajmu još jednom.![]()
Taj ti je drug u pravu.
A vidji Colchester kako odigra iz 1 u 2. I fino mi drug salje 6 timova P1+ da igram i rekoh, necu nego cu ja da sastavim dva tiketa, ja sipak, a drug 50 eureka u dzep. Samo 2-3 para su na poluvremenu od engleza zavrsili 0:0 svi ostali su dosli, njih 563 para. pu
kako dobre kvote u sansu p1+ po 1.45 a prakticno zacrtane
MK Dons iz 2 u 1 im majku *****
3+... Samo ću to da igram, ni tiketa više...![]()
Shone, ođe ti svi uplaćuju masu tih paruljina, jedino ja, a vidim i ti sa po pee'eset ceeentiii...
Jesi li ispratio to i Hajdenhajm?![]()
Eto to ti je zato sto si ubacio jos tu jednu utakmicu. Nemoj da si halapljiv.![]()
![]()
Je li ovo lucke, on je zvjezdaš?![]()
sjutra bas nista nema, bez mozda neki englez single... vidjet ce mo.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks