lol. xD...mdr
Dobih ovaj 6s na poklon, nikako mi se ne svidja... pogotovo dizajn
ide u oglase, da ako ga maznem jedno hiljadu dok mu nije pala cijena![]()
Jos 3...
TAKUMI
6+ Space Gray, 5 novembra u moj dzep. Kad kazem dzep, mislim na ranac.
TAKUMI
Bas me cudi da si se odlucio za 6+ a ne 6.
Jesi li ga koristio? Veci je od Note 4. Treba se naviknut na to posle 5s.
Imajuci u vidu kada je bila ekspanzija tablet racunara, ova, a posebno naredne godine ocekuje se novi talas, jer ce ljudi mijenjati uredjaje koje je vrijeme nachelo za ove 4 godine... Vjerovatno ce se izvjestan broj opredijeliti za ove uredjaje oko 6" kako bi imali neko rjesenje izmedju... Posebno jer su 10" mozda previse za nosanje...
Mozdazato i ovakav odnosu u broju porucenih uredjaja u korist 6+...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa znate kako 6+ je po specifikacijama bolji od obične 6 pa je sigurno zato veća prodaja ali Fabija je rekao da nije sve u specifikacijama.![]()
Love, peace and respect.
I da mu je 4" taman.
6+ nije seksi.
baterija ok, al kamera je skoro ista.... ja se nadam 1og tj cim stigne u tmobile jedna i6 space gray.... dok 6+ ne bih nosio da MORAM (a da mi je dzabe daju)
6+ ima bolju kameru.
TAKUMI
razlika u kameri minimalna i totalno nije vrijedna pomena.
Baterija ok, ali je takodje veci potrosac.
Kamera nije ista, mnogo je bolja, pogotovo u pokretu.
TAKUMI
IMA ISTU KAMERU, doduse razlika u stabilizaciji, 6+ ima bolju .... jesi probao kamere i uporedio? ja sam gledao i to slike prebacene na komp i isti djavo, ISTI!
(pusti testove po netu i gluposti, uzmi probaj, uporedi) i sto bi fabioni? rece li da je sve preko 4,3 masu? da ce 4,7 biti MASU, a uzimas 5,5 ciglu koja se jedva sa dvije ruke koristi?![]()
Pa stabilizacija i jos neke stvari.
Jesam, uporedio sam. Jesi li ti?
4.3 je plafon, 4.7 je masu. 5.5 je bolesno.
Da je iPhone 6 imao ekran od 4 inca, ja bih i dalje imao 4", ne bih uzeo neki drugi telefon sa vecim ekranom.
Ali posto je iPhone u pitanju, onda idem po novi model, a posto ja volim top model, onda 6+.
A to "dvije ruke"...saka mi je kao lopata tako da mogu sa jednom.
P.S. moram jos jedan put, i6 je piece of art, u svakom pogledu.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks