Ne vjerujemsvojim ocima, ludogorec moze a bilbao ne. Zali boZe
Tuga ...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne vjerujemsvojim ocima, ludogorec moze a bilbao ne. Zali boZe
Koja greota. Mene je uvijek zanimalo kako neko sastavi ovoliku kvotu, par puta sam pokušao, dođem do 100 kvote maksimum i tu stanem koliko to bude nerealno![]()
Ovo se gradi sa 5000 odma i ne boli te glava ka njega danas..
Upravo to, sto znaci da je bilo kocka pa je mogao da pane i na to gradjenje.... zamisli zavrsi ti 2:0
E zaista uzas jedan.. Ali trebao se graditi na ove dvije zadnje nesto da izvuce..
Al ja ne razumijem ljude koji igraju 16 utakmica jer to je luda sreca..
Moj otac ima makar 10 ovakvih tiketa sto iz vremena maraka sto za 15000e dje ga prosula samo 1 utakmica..
Ali on i dalje uporan i uvjek ima jedan tiket sa 1-3e za max dobitak
Ko zna mozda ga ubode nekad
+38268615321
[email protected]
ovako, recimo igras 6 timova na tiketu i sad npr 5 timova se igralo u 3 sata i ti sve pogodio i 6-ti tim ti pocinje u 8 sati. Taj poslednji tim si npr igrao 1-jedinicu, i sad njega cekas na taj tiket jer znamo da nista nije sigurno, e onda odes u kladionicu ili online i uplatis na taj 6-ti tim singl recimo 20 eura i odigras x2, tako da u nekom slucaju ce ti doci ili ovo na tiket ili to na singlu. nadam se da si shvatio![]()
kad cekas npr psg monako 1 kao mi neki sto smo cekali sinoc, onda igras uzivo x2 prije pocetka utakmice ili isto uzivo ako ti vodi 1:0 gradis se sledeci gol daje monako. pa nedje dobijes, isto i na golove tako sve zavisi kakvu kombinaciju imas
20:00 ASA Targu Mures - CFR Cluj 2
Sa manjim ulogom pokusati prelaz 1 u 2....poz
Zasto je zajebano na 2:0 igras da bilbao nece dat go i zavrseno?
Pustili bi ga i bez para da igra jer tako smanjuju isplatu u slucaju da pane go, mucni malo glavom...
Kvota 1.50-1,60 malo je jel na ulozena 2e?
Muckam ja glavom ali ne razumijem kako bi ga u Book to pushtili a tek ne razumijem kako bi mu dali vecu kvotu od 1.30 ...
...
a sto ako zavrsi 0-0 kupuse?
ta utakmica se nije mogla pokrit a da se ne rizikuje izgubit tj biti i u minus....
a kvota da bilbao ne daje gol je trebala biti nedje 1.7 ili 1.8 minimum. i sto bi se pokrio u bukmejkser kad moze i nedje drugo...
Lako bi ga pustili kad rizikiju da izgube 15000, bio sam prisutan vise puta da to gazde puste.
Cak i kad nema kvote a neko ceka pare takve, oni mu daju kvotu da bi smanjili rizik...
Pavia - Albinoleffe 2+
Do 60min 0-0 i ja reko da se gradim i uplatim 10e, kad dade Albinoleffe gol, a onda i Pavia odma dobi penal i dadpse gol(sve ovo u 5min). Hahahah a pa sto je ovo ljudi mojiA dobitak 18E. Znaci dobio sam 3e.
Da ne znate koliko traje isplata na visa karticu na meridian ?
Last edited by siraj; 06-10-14 at 21:12.
upravo tako, a 1,80/1.85 je bila kvota online na igrau Oba daju gol /NE mogao je da isčačka oko 5000e cistog dobitka da se branio sa recimo 7000e a ako nije mogao nabavit pare, mogao je lagano ovdje stavit tiket na prodaju i neko bi ga kupio za recimo 2000e jer ne vjerujem da je ni 500e izvukao sa branjenjem jer mislim da je je misllio da 100% dolazi tip.
da je igrao da oba tima daju gol / ne, upalo bi mu 1-1 konacan rezultat 100%.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
tako je.
Da ste procitali sta sam pisao u 35 min je 2:0 i onda se mogao gradit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks