90's never dies.
nothing comes from violence and nothing ever could
ja cu sebi onda jedan "Aplle mp5 iFM iPlayer" porucit', al prije toga alarm na kola bolji da postavim![]()
(nečitko)
evo momak izađe iz bossa zbocom...
Jel ovo bronx hakova goozicin profil?
uff, neka mi neko salije olovo
Ne kaze se salije vec slije
Fala lopovu koji sto mi je ukrao samo trenerku, 2 red bula i žvake, što nije slomio ni staklo ni bravu...2 god nisam ništa u auto ostavio, ostavih trenerku slučajno sinoć i eto lijep početak dana...sezona krađa je počela, ako je uopšte i prestajala...uusta mu se po***** ko god da je i za šta god mu trebalo...
Za lijekove mu trebalo...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sad ce brzo kradje moNci, kad krenu zimulje da se mecu. One zimulje shto smo proshle godine svi kupovali zbog glupog zakona, a ove godine su se alavertili pa vele da ih ne moramo imat sem ako je led i snijeg. Tj nisu oni ispali glupi tu bogome nishta, namjestili su nekome posa' da se dobro isprodaje tih zimulja i da dobro zaradi.
Evo ne moraju zimulje, samo ako pa'ne sneg![]()
Izgleda da ces morati.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
eto nasli lopova koji je obio auto Tarzanu MilosevicuSve se moze kad se hoce, eeee
(nečitko)
E ali on je Tarzan
jeste, gospodar (urbane) dzungle :roll:
(nečitko)
Pocela sezona:
![]()
TAKUMI
Bratu su krenuli da ukradu dio sa auta i posto su to moroncine koje ne umiju ni da kradu ostavile su ga slomljenog na pola.
But if you never try, you'll never know..
trebali su da mu ostave i fakturu sa brojem računa, za ta 4 trupca...
She is only here to annoy herself!
Nama na starom aerodromu redovno obijaju i kradu auta. Prosli put su mi skinuli resetke za vazduh spolja, pa sam nove vezao zicom. Sigurno su ovaj put pokusali da ih opet uzmu ali nisu mogli, pa su odnijeli ogledalo sa malog retrovizora sa strane suvozaca. Bas bih volio da uhvatim jednog lopova zivog, inace sam majstor borilackih vjestina, trebalo bi mu odseci tri prsta, za 3 kradje.
Jedino sam nasao na Vrelima ribnickim staklo za 15e, novo iz kutije? Da li ima neki otpad gdje bih jos mogao da pogledam i inace sta mi preporucujete?
:mrgreen:inace sam majstor borilackih vjestina
Nego, ne kazes za koje auto, kako da znamo koji otpad da ti preporucimo? Mada, 15e za novo staklo, tesko da je na otpadu znatno jeftinije...
(nečitko)
Mene nije jasno zasto se kradu lajsne,stakla u retrovizore,maske sa auta?Sto ce to kome majku mu *****
Nezna se nikad moze valjat za neshto
oce jos neko da pravi ove Transformerse, pa skuplja repromaterijal![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks