prema dxomark.com trenutno najbolje fotke pravi IPhone 6
![]()
Skupljas pare za telefon?
TAKUMI
prema dxomark.com trenutno najbolje fotke pravi IPhone 6
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Last edited by Sceko; 01-10-14 at 19:33.
Ma jok. Daj 10 komada ovamo!
TAKUMI
6 obicni i banja![]()
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
cackao sam danas 6-icu 4.7 space gray, uopste nije taman kao sto izgleda na slikama, cak sam prvo pomislio da je silver verzija al sam skontao kasnije da silver ima bijeli okvir... telefon je fenomenalan, zaobljeno staklo i kuciste fantasticno leze u ruci... i da pomenem kameru, brutalna je
Last edited by Proximus; 01-10-14 at 21:32.
Dakle koristim iPhone 6 vec par dana. Prvi utisci su sledeci
- Jako lijepo uradjen i moram reci medju najkompaktnijim uredjajima koje sam imao u
- Kamera...nevjerovatna
- Brzina.....jako brz
- Ekran zaista jako osjetljiv i vrlo tacan.
- Jako je lijep (ja imam Silber)
Ne svidja mi se
- Kamera koja viri tako da ne moze da "legne" na povrsinu
- Vjerovatnoca da je svako nepazljivo rukovanje skoro 100% izlijetanje iz ruku
- Futrola koja se MORA odmah staviti bilo kakva. Recimo 5S sam nosio opusteno bez futrole
- Aluminijum koji jako dobro izgleda ali sam ubijedjen da je spreman za ogrebotine. Kljucevi po dzepovima, Sitan novac itd
Generalno je sigurno medju najljepsim telefonima koja sam imao u rukama. Ozbiljno je kompaktniji nego recimo S5. Meni je i mnogo ljepsi. Igrao sam se jedan dan i sa 6+ ali meni je bas prevelik i nije ni primaci (ako vec hocete fablet) Note-u 4 koji sam testni model dva dana imao u rukama. Cak i takav testni sa bagovima jos nerijesenim Note 4 je za (po meni) za vise kopalja ispred 6+. Sto se tice 6 i S5...6 je prosto barem meni mnogo bolji telefon. Alfa Samsungova kao odgovor .....nije ozbiljan odgovor.
Ako imate pitanja tu sam...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Malo više pročačkaj taj 6+ i javi opširnije utiske. (po mogućnosti)
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja ne vidim jednu sitnicu koja nije brutalna!
TAKUMI
vidim ja, kameru izbacenu....
Skoro svaki telefon ima izbacenu kameru, jedino sto Apple koristi celik i safir a ostali plastiku.
TAKUMI
Skoro svaki? Nece da moze.
Ja sam od pocetka rekao da je to jedina stvar u dizajnu koja mi se nikako ne svidja. I sasvim je glupa prica da je moralo tako jer su je do sad odlicno ukomponovali u dizajn.
--------------------------
Do Not Disturb.
Meni se bas ne svidja. Znam zasto je izbacena ali mi se bas to ne svidja. Jos kad ga stavin na astal odmah mislim grebe se. Vrlo nesrecno resenje. No je li brutalno dobra jes. Je li mnogo bolja od S5 ..nije. Kupite brate Nikon.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
da su mogli spakovali bi je u stvarno pretanko kuciste sestice, al vjerovatno nije bilo tehnicki izvodljivo... fotke su najbolje sto sam vidio do sad, a slow motion video na jednom mobilnom uredjaju je fantastican
Zao mi je sto nema bas crnog ajfona, nego ova gej silver verzija.
Mislim da resavate problem izbacene kamere, krivljenja telefona, grebanja vrlo nesretnog aluminijuma jednim najtanjim mogucim case-om.
Kamera se izravna, aluminijum se zastiti, ajfon dobije jos jedan sloj koji mu daje cvrstinu dovoljnu za jos sigurnije koriscenje.
Opet, zali Boze sexy uredjaja sto moras da ga nosis u fotrolu...
P.S.
ne stavljam kondom dje mi za zivot treba a ne na ajfon! hahahahahhaa
A prethodni iPhone-i? A hiljade drugih telefona?
Senzor presirok? Koji senzor? Ne moze stat' u kuciste a moze stat' izvan kucista?
WTF?
Do Not Disturb.
Meni je naked citavi zivot. Da nosim telefon u futrolu? To je isto kao da imas seks sa obucenom zenom. Gola frende, GOLA!
TAKUMI
Најмањи проблем је истурена камера или савијање , но добро
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
http://www.switcheasy.com/product/NUDE-for-iPhone-6 mislim da je ovo moj covjek.
Fabia, budi ljubazan pa procjeni da li je ovo kuciste pretanko i da li bi sa njim kamera ipak viririla?
Ne bi virila, mislim da je 0,1-0,2 mm ispod ivice.
TAKUMI
to je to. Hvala.
futrola? sto se mene tice naravno da cu stavit' futrolu na telefon od 500e pa na dalje. Meni je M8 pravi sapun u rukama, vjerujem da je I6 slicni. A kasnije ako hocu da ga prodam bolje da ga prodam po cijeni 10/10 nego "ocuvan" 6/10. Makse...
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks