Zagrijavanje, prije otvaranja, Sea Dance Festivala...Tonska proba...
Uskoro, ću postavit, klip, sa, njihovog, nastupa, na otvaranju...
Sa Sea Dance-a
![]()
"Nas dvoje smo bili trougao sreće, kao brata voljeh tvog najboljeg druga"
RASMC
Zagrijavanje, prije otvaranja, Sea Dance Festivala...Tonska proba...
Uskoro, ću postavit, klip, sa, njihovog, nastupa, na otvaranju...
ko je zenska sa slike?
lošMi, kad postavljaš snimak? Samo da čujem još jednom Gajov govor![]()
"Nas dvoje smo bili trougao sreće, kao brata voljeh tvog najboljeg druga"
RASMC
Konačno, postavljen... Video, nastupa, The Books Of Knjige, na Sea Dance Festivalu... Svečano, otvaranjeGajo, u, svom, elementu
Uživajte!
Nek uđe u zapisnik da je ovo naš brat Rofi dobio nagradu da koristi Zdravka Čolića jer je bio najbrži na okidaču
A Gajov govor ka' svaki ambasador kad dođe pa prdnjavi jedno po ure a niđe veze :lolblue:
"Prva emisija nove radio sezone na Anteni M biće prvog petka u oktobru, kao što to tradicija nalaže posljednjih 20-tak godina...Tačno u ponoć petkom naveče a reprizno nedjeljom ujutro od 10 h, The Books of Knjige i ove sezone garantuju dosta loših i neslušljivih radio emisija..."
Treba mi jedna informacija. Radi se o serijalu onom prvom organizacije The books of knjige gdje su u svakoj emisiji imali onog sijedog čiču koji davi sa pričom jedno 5-10 minuta. E sad mene zanima jedno od tih njegovih izlaganja gdje sjedi za stolom sa jednom crvenokosom djevojkom i piju vino. Koja je to epizoda i da li je to neko upload-ovao. To su one epizode dje je bio Gruna Stramen, Milorad Krušica, Globovanje i slično.
sa onog njihovog DVD-ja....ne znam dok ne pogledam
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
★
zamolio bih nekoga ako ima slobodnog vremena sad kad pochne ova sezona da uploaduje redom epizode iz sezone na youtube i stavlja ih u posebnu playlistu, to bi bilo jako korisno![]()
Ako neko ima link gdje su bile sve emisije da se downloaduju da okaci bio bih ekstremno zahvalan
Nema.
I am so post-rock I shit sad birds.
http://www.mediafire.com/?okf5xbcf41ux2
Ne sjećam se čiji je ovo uradak.
Kad pocinju gospoda? Sledece nedjelje, 3eg?
I am so post-rock I shit sad birds.
Svakog petka tacno u petak !
But if you never try, you'll never know..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks