Izvinjavam se mislio sam pricas za onog Serba![]()
Izvinjavam se mislio sam pricas za onog Serba![]()
One Ring to Rule them all...
sramota nad sramotama, iz dana u dan...
She is only here to annoy herself!
Dobro je dok ne napisu kazne i onima sto spasili te turiste. Opštine Šavnik ima sve sredjeno kako treba i nema labavo, ko spasava neka plaća a onaj koji dovodi u opasnost zivote se oslobadja. Da li je bio svetac kad strucnajk iz Beograda vodio turiste pa inspektor nije bio na poslu ili mozda otisa nekom na pokajanje....
eee vala i ti blecici iliti blesici , svudje li moraju ljude spasavat , zaista sramno, nego da ih puste da odapnu gospodski na miru, i treba ga kaznit ! ; )
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
danas sam pročitala i jednostavno NEMAM KOMENTAR! Neka Blečići idu i dalje da spašavaju turiste koji za naše ljepote pare ostavljaju po Srbiji, vodičima koji im živote ugrožavaju, i neka na kraju sezone isprse jop i po par hiljada eura da plate za sve grijehe turističkih vodiča iz okruženja! Bruka nad brukama...taman kad pomislim da smo dotakli dno, mi još propadamo...dokle ćemo ne znam
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zemlja apsurda.
Ja sam toliko umoran od ove zemlje i ljudi što je vode, počevši od sudija pa završiti sa najvećim glavonjom da nemam nikakav komentar na ovo. Samo ću reći očekivano
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Trebalo bi i onoga Loncovića odrati kaznama. Otac mu spasavao ljude u GSS pa i on, a mozda i zabraniti rad GSS jer sta će oni kad ima strucnjaka iz veljega grada. On samo navede, ali dobrovoljno ljude u kanjon, a inspektor iz Savnika je tu da zabrani priblizavanje onima koji bi da spasavaju. Ozbiljni ljudi i nemaju drugog posla nego nekoga spasavati. Ma kakva kazna sve to treba pozatvarati
http://www.cdm.me/turizam/albanija-d...-mnogo-ocekuje
ako ovako nastavimo pascemo u zaborav sto se turizma tice.
turisti ce sve vise da hrle put albanije, sto je i logicno jer njihovi pogledi na turizam mnogo su siri od nasih.
nasa parola ''deri gosta-ocu da sto prije zaradim'' u odnosu na njihovu ''usluga=cijena'' odvesce nas u sunovrat.
po meni nije problem sto gro turista cine srbi i rusi, vec to sto nemamo nacin da privucemo zapadnog turistu. dok god njemca, amerikanca, britanca budemo smjestali u supe a za uzvrat mu trazili 20 eura po krevetu u toj istoj supi, nema tu ni t od turizma.
kao sto jedna lasta ne cini proljece, tako i mi ne mozemo da zivimo na kontu stare slave. u turizmu je potreban kontinuitet koji mi nazalost nemamo.
Sve sam procitao sa zadnjih nekoliko stranica.I takav utisak sam stekao o tebi. Ti se boris protiv visokih cijena,ali ne cijena smjestaja. Boris se da cijene pica i hrane budu pristupacnije turistima.Isto poput tebe, i vlasnici kafica se bore da cijene smjestaja budu nize.
Koliko izdajes apratman dnevno ili nedjeljno? Mozes li napisati cijene?
Dvokrevetne pedeset, trokrevetne sesdeset, cetvorokrevetne 70 i sestokrevetne 100e(cijene od 10 juna do 20 sept). Ali ja nemam domace goste i moj gost zna sta placa. Zbog toga sam u 3 godine ostvario preko 10 000 nocenja... Ali ja mu ne prodajem supu, vec kvalitet i svi su zadovoljni. Imas tipove online koji reklamiraju apartman od 80 kvadrata pa te dovede u 20 a placas 150...
Borim se ja protiv svega nekvalitetnog u turizmu. Nekulture - seljacenja - neprofesionalizma.
Ako nijesi skontao poenta moje price je bila sledeca. Gost koji recimo dodje iz Engleske i placa tamo pivo 6-7e dodje u Hrvatsku placa ga 5-7 i onda dodje u CG i placa ga 3-4 i onda ode u Albaniju i placa ga 1-1.eur. E sad razlika izmedju onoga sto on dobije u Engleskoj i Hrvatskoj i onoga sto on dobije u CG je astronomska.
Putevi su zakrceni, konobari su uvezeni iz srbije i ne znaju svoj posao, neljubazni, recepcioneri ne znaju jezik, plaze su prljave i skupe, ljudi u Turistickim organizacijama gradova (lise Kotora) su nesposobni idioti... ITD
Svako ima pravo da cijeni svoju krtolu koliko hoce. Vidis ti tipovi sto izdaju apartmane za 15e sigurno imaju TOP the best apartmane i orijentisani su ka gostima iz Srbije i CG koji su nista gosti. Ali ima nesto sto se zove "value for money" a "value for money" u CG je nikakav. Da si posao nedje van CG znao bi o cemu pricam...
Last edited by Gandalf_White; 30-09-14 at 09:49.
Znaci 50 eura dvokrevetni apratman? Zasto bi to neko placao ako moze otici u hotel sa 3 zvezdice,u CG,za 22 eura po osobi,3 obroka?
Dalje,znas li da u CG postoji bezbroj hotela koji daju 2 obroka za 30 eura dnevno?Valjda ne moram postavljati linkove.
Skontao sam ja o cemu ti pricas,a i svi su skontali.Ti hoces da pivo bude 1 euro i rucak 3 eura,da bi se tako privukli gosti sa zapada koji bi dosli sa motivom bahacenja.Kao sto su nekad Jugosloveni isli u Poljsku ili SSSR. A da cijene apartmana budu iste! Kapiram ja da se boris za svoju poziciju.
Purko Ivancevic ide korak dalje od tebe.On bi ukinuo i zatvorio sve restorane i brze hrane,da bi turisti bili prinudjeni ici u njegov restoran.
Ja tebi zelim sve najbolje poslovno i privatno.Zelim da jos vise izdajes dvokrevetne apartmane za 50 eura,a trokrevetne za 60 eura.Deri zapadnjake koliko god mozes.
Jos ovo da dodam. Meni je najjace kad neko kaze ekskluzivni apartman! Po cemu apartman moze biti ekskluzivan?! Ima li kongresnu salu,bazen,jacuzzi..? Apartman je najnizi oblik smjestaja,ja ne znam koja klijentela to uzima? Danas svi iole pamentiji ljudi idu u hotele,u zavisnosti od platezne moci biraju bolji/gori hotel.
Ako nekome bude trebalo,neka mi se javi na pp,da mu posaljem brojeve telefona i linkove hotela i vila koje daju smjestaj,2 i 3 obroka za 20-30 eura po osobi.U sobama tv,frizider,klima....parking. Hotel brate.![]()
Last edited by samo.tunjevina; 30-09-14 at 10:58.
Sviđa mi se kako znaš bolje od ljudi koji su proputovali cijeli svijet šta njima samima više odgovara...![]()
#fakenews
Opet da si idje u zivotu bio znao bi o cemu pricam. Ovako bas tesko mozes ista razumijeti tako da te zamolim olaksaj svima i ne naprezi se previse.
Imas ti smjestaj i od 10eura i od 3eura, ali samo ce nas gost platiti smece smjestaj da bi ustedio. A sto se tice tih hotela od 30e vrati se 5-6 stranica unazad ima gdje sam okacio jedno 20ak objekata pa koristi google translate da prevedes komentare gostiju![]()
Pozz
Ja pricam o turizmu Crne Gore i domacim hotelima,kakvo sad inostranstvo??
Bio u Canju prosle godine,tacno 20 eura,2 obroka na bazi svedskog stola.Hotel 3 zvjezdice,klima,tv i frizider.Ja ne znam sta treba vise turistima? Moze li jeftinije od toga?
Cuj,vjerovatno ima prevaranata koji laziraju oglase,ali ja ne govorim o takvima.Jednostavno se raspitas kod poznanika koji su vec bili u tom hotelu,ja tako radim.Po preporuci idem.
Po cemu ti svoje apartmane svrstavas u vrhunske? Sta to imaju posebno? Stalno nesto govoris smece,smece,smece.....sta to nude konkretno tvoji apartmani?
Canj ? Zaebavas li se ti to ili ozbiljno... Canj ! ! !
Zavrsio sam konverzaciju na bilo kakvu temu sa tobom. Sa neznalicama ne polemisem...
Jeste,Canj. Salinitet mora odlican,voda cista,nema guzve....sta fali? I za sledecu godinu sam rezervisao.Mogao sam i u Budvu,neka vila,isto 2 obroka 25 eura,ali necu tamo jer je pri brdu.Plaza daleko,a na Slo se ne kupam.
Za Becice para nemam...osim da uzimam neke apartmane poput tvog,a onda se hranim po restoranima,sto mi ne pada na pamet.
Kad se vratim sa kupanja oko 7h,doceka me svedski astal. Priznaj da oblizujes usne? xaxaxa.
Posteljina promijenjena,kava kuvana 70 centi sluze u sobi na terasi sa pogledom na more.Espresso 1 euro,parking....hotel prijatelju moj.
Jeste imas i u Grcku da ides za 180e 10 dana all inclusive. Ali to se zove masovni turizam i mi nemamo infrastrukturu za to. Cijela CG obala ne moze u hotele smjestiti gostiju koliko 20 hotela u Antaliji.
Tim hotelima sezona traje 12 mjeseci i ti hoteli su stalno puni. Dok vidis kod nas zbog domacih turista koji bi da spavaju za 10e ali iskljucivo u julu i avgustu nama sezona traje 2 mjeseca. Imamo samo 2 jeftina leta, lose ceste sa guzvama ukratko mi nemamo infrastrukturu, NTO i ministarstvo turizma. I to je ono o cemu ja pricam.
Kada uzmes da je jedan hotel u Turskoj pun 12 mjeseci, a 6 mjeseci post i pre sezone su rezervisane samo za jeftine aranzmane a jul avgust i septembar za skupe i kad uzmes hotele recimo u BD koji nemaju uveta u junu jer drze cijene kao u avgustu skontaces o cemu ja pricam.
U istoj toj Turskoj platices kafu ili pivo kao sto ces u BD a ponuda je masu masu masu bolja tj. sama infrastruktura.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks