Poziv moze znaciti kao i da ga nije bilo ako ih Brnović bude drzao kao zlatne rezerve ili pusti zadnjih pet minuta. Sa Lihtenštajnom valjda moze dati sansu jer ako i sa njima moramo igrati sa najboljim sto imamo ona se propalo.
Kao sto rekoh ranije, konacno da vidimo Vlada Boljevica. Dako se otarasimo Kesalice, da ga vise ne gledamo.
Poziv moze znaciti kao i da ga nije bilo ako ih Brnović bude drzao kao zlatne rezerve ili pusti zadnjih pet minuta. Sa Lihtenštajnom valjda moze dati sansu jer ako i sa njima moramo igrati sa najboljim sto imamo ona se propalo.
Simon Vukčević...
Fejspalm.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Samo Simon popove da ne pivede sa sobom.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kakav je Brna rotator, imaće bukvalno 2 sastava za ove dvije utakmice.![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako mi(mi kao Brna) ne umijemo da raskrstimo za sva vremena sa nekim bravima. Kako jedan Simon može uopšte da doprinese igri reprezentacije?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pročitaste li vi najavu debakla u Austriji. Veli Brna da će da igra na pobjedu jer ako bi igrao na remi, sigurno bi izgubili.
Biće da ga je zdravstveni bilten ohrabrio pa već kuje paklene planove sa 4 špica.
Napokon se sjetio Vlada Boljevica mora da posjecuje ovaj forum inace odmah me strah hvata cim je najavio sest bodova to znaci igra sa pet spiceva.Isto ne znam sto ce mu Simon Mirotocivi cim je svezao dvije utakmice evo ga odmah u reprezentaciju zovu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja sam prvi ovdje bio da Simon ne igra kad nije ni rezerva bio, kao što je sada situacija sa Zveroticem. Protiv toga sam da igra, dokle god ne dobije neku minutažu, ali simon je postao standardan, ima snage za 90 minuta a sigurno je bolji od Kasalice i sličnih.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Super sto je pozvan Boljevic, a jos je bolje sto je tu opet Milan i posebno Simon! Jedva cekam da vidim Simona na djelu, uvijek mi je uz Đalovića bio omiljeni reprezentativac.
Ne volim ni ja Brnovica, ali ne crnjacite...sad kad je najavio 6 bodova odma neka prica kako to da najavljuje 6 bodova, igrace otvoreno, prosuce nas neko, a kad kaze da je i bod dovoljan odma piccka ispada sto nece da igra otvoreno.
To su Zaradona izjave nesigurnog i nestručnog trenera.
Ne znam sta ga to cini u toj izjavi nesigurnim i nestrucnim!?
Sta je nestrucno u komentaru da ce ici na 6 bodova a da bi bio zadovoljan i sa 4?
Sta ima lose u rezonovanju da nece protiv austrije ici na nerijeseno jer bi nas to moglo odvesti u poraz!?
Ni ja ga ocima vidjet ne mogu, ali ne vidim nista pogresno u toj izjavi.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Ne vjerujem da ce igrat sa 4 spica, takve izlete smo vec skupo platili par puta pa je od tada i Brna oprezniji. To ne znaci da treba da se potpuno zatvorimo i cekamo jer imamo odlican napad. Pogotovo sad kad su Mirko i Dejan raspolozeni, a vjerujem da ce se i Joveta vratiti u dobru formu.
rekao je da bi bod bio idalan, al prepisacu to manjku vokabulara, ili nepoznavanjem upotrebljene rijeci
TF, veli, pogodio. Plakao sam od smijeha. A najbolje da Savez njima ne da informaciju kao ekskluzivu kad im je stalno stanište na mjestu koje je Mad dog Ko pominjao.
Kad smo već kod novinara, (dez)informacija sa portala Vijesti o "pozivanju" Aleksandra Boljevića dovoljno govori koliko ti novinari prate naše igrače, što je bilo jasno i onda kad su se bili uhvatili za Simona Vukčevića pored svih ostalih igrača koji mogu biti u reprezentaciji, iz prostog razloga što su za njega čuli.
Majstor Brna veli da mu trebaju igrači na sredini što igraju pa stoga nije zvao Điđa Vukčevića (ispravno), ali ne objasni zašto, za razliku od prošlog puta, nema Krkotića koji igra standardno.
Razmišljam o onome što je Lepetanac pisao o Simiću. Iskreno, nijesam ni pretpostavljao (ni provjeravao) da je takva situacija sa njegovim klubom i minutažom, no to samo potvrđuje koliko uvozni igrači imaju zagarantovano mjesto u našoj reprezentaciji, a ove domaće ko šiša (da ne budem vulgaran).
Last edited by amnesiac; 29-09-14 at 16:17.
Dick Laurent is dead!
To je ista izjava kao pred prvu utakmicu sa Češkom, kao i pred Poljsku i Ukrajinu kući. Na stranu izjava, ali mi na strani nijednu nismo dobili kad smo igrali sa namjerom da dobijemo, a dobili smo kad smo se najmanje nadali i kada smo igrali prvenstveno da ne izgubimo. Mi nemamo sredinu za trčanje u oba pravca i za posjed lopte i presing. Imamo sredinu koja sa odbranom i kompaktnošću može uspješno da se brani, i par majstora koji uvijek mogu da izmisle nešto u kontri i polukontri. Sve sem takve igre u gostima je čisto glupiranje i izazivanje đavola. Dovoljno puta dokazano.
Ja samo ne znam koju smo se to mi utakmicu branili za svo ovo vrijeme koliko je Brnovic selektor nego je vazda bilo napad, napad i samo napad.Nije da nesto imam protiv takve igre ali u Brnovicevom slucaju precerivanje sa napadackim fudbalom je vise nego evidentno
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Neka je brate, bolje n'o ka' Macari da crnjaci sa odbranom.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Brna rotoskopija.
Pravo mi je čudo kako Jovetića svi kritikuju zbog nedostatka doprinosa, a niko ni ne trepne kad pročita Simonovo ime na spisku.
Takođe, čini mi se da ljudi misle da je Vukčević igrač koji 'pravi razliku', što je mnogo pogrešno. Pravi on razliku, ali u korist protivnika. Radije bih da stavi jednu košaru sa smokvama u prvi tim umjesto njega.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Šou, bez Krespa osta.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Totalna mi je banja sto ce Vlado debitovat za reprezentaciju jer mislim da je odavno zasluzio.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks