Dodje Real. Sreca pa nisam bio optimistican, nego stavih samo 2.
Sitiju je džabe 2-0 kad ima idiota koji u 10 minuta uspijet dat autogol i napravit penal. Pa nestvarno...
Dodje Real. Sreca pa nisam bio optimistican, nego stavih samo 2.
I ja bio i optimistican i hrabar, na jednom tiketu 2 i 3+ a na drugom 2-2 i 3+...
Pa kaze![]()
![]()
Može li se isti dan podići dobitak u sporting zna li ko? :mrgreen:
Sve najbolje.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
:lolblue:
Ni boljega dana, ni gorih tipova ovdje, uključujući i moje.![]()
Baci me psg... Cim nema ibre ne mogu nista kukavci...
Kolegu bacio PSG za 500+ eura... Po ure mi je objašnjavao i pričao kako je pao, žao mi momka namrtvo. Još na tiket imao Nica 2, greškom mu otkucala umjesto Monako 1... Nica dobila.![]()
znate kad ce nam se vratiti ovakvi rezultati, NIKAD... a to tako biva jer ja pravim pauzu![]()
Nije to ništa što uživo ne riješi.Atletiko na 2:0 over, pa onda opet over.
![]()
Aaaaa, ne stigoh Juve da stavim over 2.5, na @3.20...+ Atalanta omaši penal, aaaaaaaa, evo i 2:0...
Prezaliti ga ne mogu.)
![]()
19 od 23, heh.![]()
![]()
E...niksd se vise ovaj dan vratit nece. Padam nam real dp2 na jedan i city dp2 na drugi. Kakav maler.
Čekam Levante 3+... A Valjekano maši penal... Pa ko još penal maši na onoliki gol, sve ti jbmmmm.7+ metara, sa 11metara, i ne pogodiš...nikada mi to nije bilo jasno.
![]()
Last edited by desert de Lleó; 27-09-14 at 22:54.
I don't get lucky. I make my own luck.
Nisam htio da izbacam tiket,i eto evo ga dobitni,Krsto mi se javio na PM da mu posaljem tiket, i to sam mu jos rekao Stuttgart 1 cisto da igra,i oparili smo se samo tako,izvadio sam zadnje dvije nedelje i jos toliko sam u plusu,ljepota,nema ko da malerise i normalno da cu da dobijem, McDonalds imas li sad neki komentar?
Last edited by BIGa; 27-09-14 at 23:04.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks