Gotovani.
Ne ide to par da izbaci, onda mu moras pratit svaki par sto odigra. Ne igra na znanje, nego na vjerovatnocu.
Forever young, i want to be forever young
Gotovani.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ne mogu da izbacim par jer igram samo uzivo,tipa u 35 ili 85 min da padne go dok ti to vidis go je vec pao ili je 90.min i ne moze se igrati,a i na primer jutros sam krenuo sa 190e od prethodnog dana,popodne sam bio pao na 90e,a zavrsio dan na 246e,pa ako si me pratio u jednom periodu mogao si otici u minus iako sam dan zavrsio sa +56e
Tacno al ne lupam na pamet,vec igram uglavnom utakmice gdje je veca vjerovatnoca da dodju,evo par primera ispod. sam igrao na golove ovu ekipu iz san marina(cosmos ss 3:0 poluvrijeme bilo, 4:0 51 min,tad igram da panu jos 2 gola,4:2 u 64min i u 80 igram da padne jos jedna go na 2.2 kvotu i zavrsena je 5:2)
a ove zene sam igrao azijski hendikep(vidjecete rezultat u zagradi u vrijeme igrnja i sve ce vam biti jasno).
![]()
Last edited by Evlcrazylady; 27-09-14 at 00:57.
Nego, ima li koji fiks za sjutra za nas obične smrtnike koji ne igramo uživo..?![]()
e da i da se ne pitate gdje su tolike pare,cim napravim neki veci dobitak podizem jer mi nije zanimljivo ako imam 500e da igram sa po 15(dosadno je),a ako povecam ulog na 25-30 onda je 100e 3-4 tiketa,stvara se pritisak i losije se igra.
![]()
Southampton 3+
City h2
Real 4+
Atletiko 3+
Pa neka dodju.
P.S. Moraju svajcarci namjestit vise.
ja zadnja 2 mjeseca,kad god odigrah Union santa fe 1+ uvijek je doslo,sad provjerih zadnjih 9 utakmica svaka je bila minimum 1+,a kvota prije pocetka utakmice je 1.6-1.7 jer je argentinska liga u pitanju,evo tiketa od sinoc
![]()
bazel 3+
barselona 3+
queens park bervik 0-2
zvole 1
blekpul 2
nemam pojma kolika je kvota
Ajmoooo decooo
Bajern 2-2
City 2-2
Real 2-2
Koeficijent 14 u lutrijuuuuu
Yo, Yo... McDonald is in da house!
Za danas eskiviranje mančesterskih lopovskih timova. Dobro, Siti nije, ali Junajted svakako jeste. KRIŽAJ s tiketa gamad, dok si na vrijeme! Ne velim da neće doć, ali ne bih mogao sebi priređivat novi stres zvani padanje na Junajted nikako. NE igraj utakmicu Liverpul - Everton, nego se zavali u fotelju i rasterećeno navijaj za mnogo manje gadan, plavi tim.
Pa da krenemo
Zwolle - Heracles 1
Chelsea - Aston Villa 3+
Atalanta - Juventus 2
Bilbao - Eibar 1
Villareal - Real Madrid 2
Montpeiller - Geingump 1
25,00 kvota
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BIGa brate nidje neces stici ako igras 5-6 parova sa 30e. Bolje podijelit tih 30e na 2-3 tiketa pa uplate po 10/15e i igrat 2 para.
McDonalds odlican tiket pratim.
Moji tipovi za danas:
Barsa 2+pp
Real 3+
United 3+
Bayern 2
I don't get lucky. I make my own luck.
Prognoza Portala Analitika
27. septembar 2014. Hal - Mančester Siti 2
Bez dileme, Siti je veliki favorit i mora slaviti ako bi zadržao korak za vodećima. Kvota 1.60
Mančester Junajted - Vest Hem 1 i 3+
''Đavoli'' nemaju pravo na kiks, i po svaku cijenu moraju slaviti danas. Kvota 1.70
Arsenal - Totenhem 3+
Londonski derbi, očekujemo odličan fudbal i dosta golova. Kvota 1.75
Šalke - Dortmund GG3+
Derbi Bundeslige odigraće ova dva tima, nijesu dobro otvorili novu sezonu, i jedni i drugi žele tri boda. Kvota 1.80
Roma - Verona 1-1
Iako je Verona bez poraza u prva četiri kola, u Rimu protiv odlične Rome nema šta da traži. Kvota 1.95
Barselona - Granada 1-1 i 3+
Nakon kiksa protiv Malage, Barsa želi da se iskupi, a Granada je pravi rival za to. Kvota 1.75
po meni nije lose
Chelsea Aston Vila 1 1.20
Villareal Real Madrid 2 1.59
Barcelona Granada 3+ 1.43
Kvota 2.73
Edit kvota u Meridian na Real porasla na 1.70
Last edited by StefanPG; 27-09-14 at 12:22.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Evo jedan sa minimalnim ulozima:
Salke - Dortmund GG prvo poluvrijeme @4,00
Atalanta - Juventus x-2 @3,90
Viljareal - RMD 2-2 3+ @2,90
Tuluz - PSG 2 i 3+ @2,90
Last edited by Papero; 27-09-14 at 16:54.
Dje su najbolje kvote 2+ citav mec ?
Eo i od mene jedan tiket :
Mancester 1
Bayern 2
Barsa 3+
Roma 1
Psg 1+pp
Srecno !
+38268615321
[email protected]
Ne mogu da vjerujem da ovo niko ne predlaze:
Real 2 @1.7... Za optimisticne 2&3+ @2.40... Mozda i 2-2&3+ @3.20...
----------------------
Takodje i Granada 1+ @2.40
Citadela 1+ @1.60...
dojava za sjutra pa eto da se ispoštuje
I tako ode jedan tiket zahvaljujuci ovom posru srecnom
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks