Za vikend vam dajem dobitni tiket, jer ovo više smisla nema.
Izgubiste grdilo para.
Za vikend vam dajem dobitni tiket, jer ovo više smisla nema.
Izgubiste grdilo para.
Cork City 1 1.90
Mainz GG 1.53
Galatasaray 1 1.62
Emmen 3+ 1.50
kvota je 7.06e u Lob.Srecno pa da se naprave pare za vikend!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Brate, dobronamjeran savjet - napravi pauzu jedan period, vjeruj mi.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Biga, pod pritiskom si, zbog toga ti se to i dešava. Igraj i dalje, ali ne objavljuj ovdje... Dobićeš odmah?
Mašiš zato što si pod pritiskom i osjećaš odgovornost prema ovim ljudima.A nema potrebe za tim.
Biga samo varas ovaj narod.
Nikada mi se u zivotu nije desilo da padam na 10 tiketa za redom,i sada razmisljam sta ako ima nekih koji su svih deset tiketa ispratili i a svaki stavili bar 5e,izgubili su 50e mojom krivicom i mali mi je posao sto sam ja izgubio 3 puta vise,znam kakva je nemastina i da tih 50e nekoga bole i to bas,ne znam sto da kazem.bez da ae izvinim...
Ti mislis da te neko poslije toga drugog pratio?Ahahahah imas visoko misljenje o sebi kao kladionicaru.
Ceka se mcdonald sa njegovim tiketom.
Hahahahahahaahaahah, a Prijeki, sve ti jbm, hahhahahahahahaahah, gade jedan, gggaaaaaaadeeee!!! Hahahahahahahahahahahahah, aooooo, evo me ka' budala se na glas smijem. :lolblue:
Dobro te loze![]()
Jedan je veceras uplatio 400 eura da mainz da dva gola pa puce, da ti bude za utjehu biga![]()
Sautempton 1
Fejnord 2
Salke 3+
Hanover 2
Juventus x-2
Real madrid 2
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Pogle ovog Prijekog, alo idi vari nešto - nemoj da ti dolazim tamo!
Ja sam za sjutra odvojio jedan eVro... Pa da se uz kafu isprati...
Moze li ovo 'ebaci???
![]()
Ljudi vidim da pogadjate dosta utakmica a slabo sta dobijate. Vec 5 godina nisam odigrao vise 0d 2 utakmice na tiket(i to rijetko 99% singlovi),i u plusu sam. Igram samo UZIVO pratim statistiku meca,znam iz iskustva,kako koje ekipe/lige dolaze na golove. Tabele nikada ne gledam,ko igra u MU,znam za runija,i da je igrao vidic,za ostale pojma nemam(znaci znam manje o fudbalu,od bilo koga sa ovog foruma) a ipak sam svaki mjesec u plusu(od juna) Imam par pravila kojih sam poceo da se pridrzavam:
1.ne povecavati ulog (trenutno igram sa 15e,svaku 20-30 utakmicu koja mi je 100% sigurica
odigram sa 2x 15,pogodio ili pao posle opet nastavljam po 15)
2.kada se dodje na nulu napravim 24h pauzu,jer je obicno covjek iznerviran i igra svakakve gluposti
3.trudim se da igram hrabro i opusteno - zato postoji izreka sreca prati hrabre,koliko puta mi se desilo da ne odigram neku utakmicu a ona dodje,a posle iznerviran imam hrabrosti da odigram neku glupost na silu,koju naravno promasim. Druga stvar je opustenost na pr. imam na racunu 295e i ajde da odigram bilo sta da zaokruzim na 300 lijep je broj,lagano zavrsavam dan na 200ene moze nista na silu.
4.od kladionice se NE moze obogatiti na brzinu,al se moze zaraditi dobra plata mjesecno
5.Pokusavam da se skoncetrisem na utakmice i igram samo kada ima nesto realno za igru,i da ne razmisljam koliko sam zaradio ili izgubio danas,jer ako se igra realno a ne na silu UVIJEK se biti u plusu(mislim na mjesecni saldo,jer se ne moze svaki dan ili svake nedelje biti u plusu).
6. Poruka Bigi i svima ostalima-nikada niste promasili 10 tiketa za redom? pa ja sam masio 15 singlova za redom,isto tako i pogadjao sve je to stvar vjerovatnoce,uostalom vi masite utakmice koje prognozirate prije pocetka meca,ja bih tu imao oko 20% pogodaka mozda![]()
7.Za singlove mi trebaju velike pare,uplacujes 15e da bi zaradio 15,a ja 1e i cekam 40? Paaaaa,ja da bih zaradio 30 e treba da pogodim 11 od 20 utakmica, a vi treba da pogodite sve sa listica,ko ima vece sanse za dobitak20*15 je 300(ulog po 15e,20 tiketa),kvote su mi oko 2 u prosjeku,nek mi je 11 dobitnih tiketa 11*30 je 330e
8.Igram kvote oko 2, najcesce igre gdje imaju 2 ishoda O/U golovi i AH
Puno srece svima!
Last edited by Evlcrazylady; 27-09-14 at 00:30.
Evo vam sad, samo iskusno.
@Evlcrazylady
pa izbaci koji par, pomozi malo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks