Druze moj dobri, auta se prevrcu na krov, pa taj panorama krov ne prsne. Bombon i 5ti sprat kazes?
Pa taman je naziv topika dobar.
pala muva na auto od medjeda![]()
Druze moj dobri, auta se prevrcu na krov, pa taj panorama krov ne prsne. Bombon i 5ti sprat kazes?
Pa taman je naziv topika dobar.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
batice baci ti tu saksiju pusti ove sto ti pricaju...
Saksiju, za svaki slučaj.![]()
ja bi da se napravi neki vote odje sto da baci coek![]()
A vidji mu tablice FKB 87 stari je to Varvar u usta se iskenjam i njemu i starome.
Evo DEGENERIKA u pravom smislu te rijeci. Vuce jadnu zivotinju. TV tablice uvucene u kombi pa nisam mogao vidjet koji je ostatak.
Posto pretpostavljam da ce slika u novine da ide (jer ovi "novinari" uvjek kradu slike sa foruma, stavio sam oznaku na nju da se zna odakle je potekla fotka).
![]()
Bombon je bio cisto fora. Nadam se da nijesi to ozbiljno shvatio
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
E zemljo Indijo.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E da ga ovako vidim tacno bi mu odveza konja nekako, pa neka dodje onda na kopito![]()
But if you never try, you'll never know..
Fotografija kao iz Kazahstana... Bože sačuvaj kakvi sve likovi dijele isto parče zemlje sa nama. Dajgle mu kombi, ovaj se zadnji put registrovao 2001
Bio danas tu na trening i bila su dva konja pustena. Pasla travu i na stazi i pored bulevara. naisli su ljudi i manjeg/mladjeg zakacili a veliki konj/kobila trcao/la za kombijem citavo vrijeme, vjerovatno je njeno zdrijebe i sve njice ili kako se to vec kaze. Bas odvratna scena. Naravno moje deranje i pominjanje zivih i mtrvih ovih u kombiju proslo je samo sa ladnim pogledm od strane degenerika.
Ali onaj sa e30...
TAKUMI
TV AG962
Ovaj je najjači :-)
![]()
^
![]()
Ako se sjecate DEGENA PG EH487 poznatiji kao "prevarat presretac". Danas zaustavio Golfa 6 slovenackih tablica. Zurio sam i ne mogah stanut, a posle kad se vracah vidim da stoje pored policajca i da nesto piskaraju. Mislim da je pao ovaj put definitivno.
Bice mu napisali neku smijesnu kaznu nakon sto je co'ek pokrao 100 stranaca...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ka da oni znaju da je pokra 100 stanaca.
I am so post-rock I shit sad birds.
Za pogresno parkiranje. Nelojalna konkurencija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks