Jeli milfica?
ne znam za mane al sto vidjeh jednu dooobru na BR*0000I tablice a dobra i vlasnica![]()
She is only here to annoy herself!
Jeli milfica?
jes što bi fabia rekao![]()
Najopasnije su milfice
vidjeh 535d karavan za 8000 hitno se prodaje...isto 3.0 motor pa ko ima para nek izvoli to ide kao manito
to se iz ruku otima![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
530i je dobar al loceeeee a i nije brzi od 530d a sig jest jeftiniji za odrzavanje...
Koja je mana tom 530d.
On je na lanac ne na kais. I da ja znam kau da je top motor. Nema smrti. I kad je izasla ajkula gledao sam test. On, merc e class i passat. Svi isto godiste i svi iz salona. I vozeni godinu dana. Passat se prvi pokvario nesto. Pa onda merc a bima nista osim potrosnih djelova
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Posle 93god mislim da nepostoji bmw model ili motor koji ne koristi lanac od 93god zupcasti kais je proslost...
Inace zabpravite da su im dizeli dobri.
TAKUMI
fabia ima li za tebe ijedan dizel da valja?
OM617.912, nikuđ š' njim, al' radi li radi bez stajanja![]()
Mojne sad da mi posle ove price 'kako im dizeli ne valjaju' neko predlozi ajkulu 520i umjesto 530d, ako se to uopste moze poredit.
5 brzina,puno auto-puta,nejak motor,mora potrositi,meni golf 1.6tdi do Italije uzme 7.4l po bordu(nisam gledao stvarnu)a bmw 525d 6.8 i brze se vozim.Grad je druga stvar,golf 3l manje trosio...
Prve serije e60 su imale problema sa izduvnom granom koja kad pukne nagrdi turbinu,remenica radilice se mijenja na 120-150 000km,klapne na usisnoj treba skinuti da ne upadnu u motor ili jednom u 120 000km kupiti novu usisnu...kasnije godine su rjesavale te bolesti.Ostalo,kako se kome potrefi...
Ja sam uvijek vozio benzince,nedavno sam zamalo uzeo trojku e90 325i benzin ali kada sam stavio na papir i godisnju kilometrazu, vidio sam da samo na razlici u gorivu jednom godisnje mogu kupiti izduvnu,usisnu,remenicu radilice i da mi ostane para...
Ako ko kupuje e60,moja preporuka je da kupi sto bolje odrzavanog i ne zali euro vise jer su neki dijelovi jako skupi a mjenjaju se jednom u 150 000km i obicno kad zakuca taj servis ide u prodaju...
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Bio do Italije sa Meganom III 1.5 dCi, 5 glupih gange............
5 glupih gaenge.. Pretpostavljam da je onaj slabiji 1,5 dci? Mnim da onaj od 110 konja ima 6-gang schaltgetriebe? Jbg, za tu cijenu se bolje teshko moze kupit. Sem Kia i Hyundai mozda, no su neudobni odoje chini mi se.. Ka krsh. Ovi taxisti iz zutoga taxija se hvale na one i30. Svaki je presha preko 300000 a ka novi su
Ah, kakva ti je pricha.. Ffs to je economy auto/motor, alaverti se pobogu.
FYI, neke ljude bash zabolje i za auta i za duga putovanja autom. So besmisleno im je da kupuju premiume koje nece iskoristit 20%. A tek kad se sjete gdje zive, kakvu su putevi i kakvo se gorivo sipa.
Nego, mozda bolje kao lokalni majstori, kupiti wow makinu, a onda se nema ni 5€ za gorivo, no se kriju kad sipaju plin po noci..
(edit bio zbog praznoslovljenja, sry.)
Last edited by NexusVI; 25-09-14 at 14:41.
><
Htio sam da ti odgovorim, ali kad sam vidio zadnju recenicu onda sam odlucio da ne radim to.
TAKUMI
fabija zasto ne valja 3.0d 3.5d motor kod bmw konkretno M57N i M57N2?
Last edited by qwert; 25-09-14 at 18:48.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks