ugruvani, dobro su, troje ih je bilo u golfa, nije bila velika brzina
Poslato uz pomoc Gorenje pegle.
Sto bi fabija reka -1
Ovo je bilo juce ujutro na zlaticu, bijase i pezo 307 cini mi se isto na zeleni pojas al na tockove. Bas mi bjese nejasno kako su to izveli
Sent from Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Htjeli su sa rade skandinejvian flik.
TAKUMI
I am so post-rock I shit sad birds.
kakav ubica sto je ovo...
Last edited by clapton; 29-09-14 at 02:18.
najjaci su policajci koji ga gadju krsima![]()
dva udesa na zlaticu - prvo je gore neko uletio u bmw5 raznio ga - govorimo o regulisanoj semaforima raskrsnici kod pumpe. a onda kod pasarele - opet na SEMAFORE trojka izlecela meganu - ovaj je zavrsio na krov. kao iz filmova
f6
Na semafor? KAKO?????
Bitno je da se mnogo opasnije stvari kontrolisu (svijetla po danu, pojas, uskoro ce zimske gume...); a prolijetanje na crveno - to nema veze![]()
brate oba udesa na semafor. ja ti garantujem da je tu svake 10dana udes i to razvaljivanje. a kako, najcesce ti ides sibas magistralom po propisima i lik ti sjece putanju jer skrece za zagoric ili masline. jer on ima neku njegovu procjenu
f6
Vidjeh bmw-a prekoputa pumpe,nadam se da nije imao suvozaca...
http://www.vijesti.me/vijesti/petnae...u-udesu-797902
Archi jesi cuo da je mali Redzo nagrdjen?
Cuh da je vozio Zlatko, izgubio kontrolu nad vozilom i isprevrcali se. On i Marko blage povrede a Redzo da je nagrdjen i da je na intenzivnu u PG. Na onu pravinu rekose 200 da su ufatili i kako su krenuli da ufate onu krivinu bacilo ga i isprevrcali se sa ovim sporetom.
mora se donijet zakon po kome bi se ovakvima trajno oduzimale vozačke dozvole
Last edited by NSX; 29-09-14 at 15:16.
She is only here to annoy herself!
Nece no ce takvima da donesu zakon da ih niko ne smije tac
Na sta lici bmw kod pumpe, uzas. A stakla prosuta svud po raskrsnici u krug 50 metara. Mogu mislit kolko je letio
Sent from Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Airbagova bez.
TAKUMI
istrajan budi.
rece mi jedan drug da sinoc na zlaticu nije imalo struje pa mozda semafori nisu radili i zato udesi na raskrsnice...
Vjerovatno je bilo ono razmisljanje bolje ja vozim 150 nego onaj 50 jer ja to vozim a ovi ostali to ne razumiju. Kako se ovdje na cdm ono opravdava brza voznja?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ako je istina da semafor nije radio,e tek onda mi nije jasno kako je ovako brzo vozio? Ocigledno gram mozga pod kapu nema
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks