Dobro ali dodaj jos istrazivanje, razvijanje, testiranje, marketing i zaradu i imas racunicu kao i za svaki drugi proizvod.
Sent from Tapatalk
Dobro ali dodaj jos istrazivanje, razvijanje, testiranje, marketing i zaradu i imas racunicu kao i za svaki drugi proizvod.
Sent from Tapatalk
\\OFL•GIC
Svima smeta koliko apple marzira tel, a lakse im je sendvic u kafic pojest od 2,50eur nego ga doma napraviti za 40centi.
Originally Posted by Nk-001
A eo sad i otvorih ovaj link o djelovima za ajfon i najjace mi je sto je kao opstapoznata stvar koliko koji dio apple placa. Jes vala, sve se imaju na uvid fakture o svakom dijelu koji se proizvodi po apple specifikaciji. Ili se lupaju okvirne cijene za neki dio? Obican saraf za tel ne mogu da pogode koliko kosta, a ne kuciste ili displaj. Bateriju da ne pominjem.
Originally Posted by Nk-001
Sve se sazna pa i cijene. Nego ja mislim da su još manje, tj zarada još veća, jer nije ista cijena naručiti 5 ili 15 miliona baterija npr...
Nije to dio koji se pravi na tajnoj svemirskoj stanici na marsu pa da niko nema pojma.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Slicno je i sa s5 i m8.... Potrazite kad vas vec zanima... Da ne lupate bzvz....
http://www.businessinsider.com/samsu...ampaign=buffer
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
evo sam vam brisala jedno 4 strane...ja se zbilja ne razumijem u ovu temu tako da sam brisala samo ono što je očiti off i posprdavanje, tako da se ubuduće igrajte fer jer će biti infrakšn![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
In vino veritas
Jedan od naj review-era na netu, skroz normalan momak, -nenavijach (ma koliko to izgledalo nemoguce ovih dana).
Preporuka za pracenje.
><
Znatno bolji LTE chip.
http://www.speedtest.net/my-result/i/973870482
Last edited by Poseydon; 25-09-14 at 10:21.
Ovo je u nekim idealnim uslovima pretpostavljam jer jos ne sretoh nikoga da je iole zadovoljan LTE-om u CG...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Naravno da nije zadovoljan, jer je losa pokrivenost. Tamo dje ga ima radi odlicno.
Preko morace i u centar radi perfektno , ali zato okolo zna da steka i da ispada iz mreze...
al dobro jbg tek je poceo da se shiri
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam bas zadovoljan LTE-om odje. A neka to no kod druga u zetu juce, edge tamo nije radio do prije mjesec dana, pjesmu s yt je ucitava vjecnost, bas neupotrebljiv internet, juce tamo zakucan LTE, sve leti![]()
Apple ce zamijeniti svaki bendovani 6+ ako prodje njihov test.
TAKUMI
po meni isto kao da se iskaces po krovu auta i kazes e ovo se iskrivi...
f6
Možda mu je to novi fičer?
Bolje imat no' nemat....
Aooo kolko dreke oko gluposti. Chush savija se kad sjednes na njega...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Evo je i NAPRAVIO haos na tržištu!! Live stream fijasko, pa #bendgate, pa 8.0.1 update koji ti brikuje telefon, pa... samo se pitaš što je slijedeće... Crni Stiv Džobs se obrće u grob sad kao čigra!! Eeee... Kad General ode, vojska se RASPADA!
A sve to dobiješ kad kupiš "telefon" za KAMARU PARA!!!! Nije ni čudo što Apple fanboys imaju drugo ime: iSheeps :biggrin:
Sent from my Galaxy S24 Ultra.
Svako kupi šta mu odgovara, ja sam s4 zamjenio za 5s i prezadovoljan sam. U tcomu je cijena ista za oba modela, a za 6icu još ne znamo koliko će da košta. Ovo po 1200€ je porez za bogate i b...le i ni sam ga ne bih platio toliko. Koliko vidim na zapadu košta kao i 5s prošle godine tj.199 dolara i sa tom cijenom bi bio moj izbor za kupovinu.
Samsung S4 takođe je u tcomu imao garanciju 1 godinu.
Lično mi 5s odgovara zbog veličine tako da ću 6icu preskočiti i volio bih da ima i dalje 4"-4.3" flagship modela.
Na 6ici mi se samo ne sviđa ispupčena kamera, a ostalo mi je ekstra urađeno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzmi z1 compact...il z3 compact kad izadjeee
Jesu napravili fijasko sa iOS8 (mislim na stabilnost) i sad sa 8.0.1, to ce se sredit ali ovo za 6/6+, bend i to...to sve rade Samsung and Co. Ja ne znam ko ima kesa da kupi masu ajfona i da ih polomi i sjebe.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks