covjek uzme civilno auto obuce plavu kosulju i zaustavlja strance na gore pomenutoj dionici i uzima pare. evo imamo i tablice i sve ali nemamo ni policiju ni drzavu. a kladicu ti se sad da je radio u policiju nekad
aj tamo da divljamo da nas sve zaustavi pa da ga ugazimo
covjek uzme civilno auto obuce plavu kosulju i zaustavlja strance na gore pomenutoj dionici i uzima pare. evo imamo i tablice i sve ali nemamo ni policiju ni drzavu. a kladicu ti se sad da je radio u policiju nekad
f6
aa nisam ufatio detalj da zaustavlja strance, sad kapiram. Da nabavimo auto sa stranim tablicama, krenemo u akciju i isplaniramo mjesto "zaustavljanja" a ja ga cekam nedje kao fora "skrivena kamera" i snimim komplet scenu? A ostali nek ga malo biju posle ako oce![]()
Nije radio u policiji niti ima ikakvih krivičnh prijava. A ka što već rekoh, nema toga ko mu išta može dok se ne pojavi neko da posvjedoči. Pa ljude na sud puštaju i kad ima svjedok a ne bez svjedoka. Mora neko reć da mu je ovaj tražio pare za to. Mada, mogu mislit kakve su to ovce kad im priđe tip bez kape, vozila, značke itd i traži pare.
vidjeh ga danas pored venoma prolazi...prava neka 'bivsa inspektorska' glavudza
a mislim da je to jedini galant u grad.
uh uh kako nismo rusi da imamo svi dash kamere
Originally Posted by my name is ...
Tacno pred ulaz. Nissan Murano PG 8FKB7
Davno je receno da je seljak sa sela, a seljacina iz grada.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Last edited by AmFi; 24-09-14 at 08:27.
Zovnes pauka pa ga ponese i nece vise...sto je ovome narodu...svi se samo nesto zale a niko nista da preduzme...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
strava fotke sa elđi![]()
Vidi dje je duja tu ispred. Ne moze sad ni pauk ni nista prici
sad htjedoh isto napisat, ovo mu je sin, bas ne vjerujem da bi radili to
E pa ne znam da li je ili nije ali ja zovem pauka i cekam ga da dodje...pa nek je i milov
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
inače, u normalnim situacijama, kad nisu mugoše u pitanju, pauk je obavezan da dodje na ovakav poziv i bilo je par slučajeva da su ponijeli auta, takodje ovako fukarski parkirana
ja bih volio da ga ponese, svakako..ajde javi sto se izdesava
Xaxaxaxa što je ovo brate. Nije ni čudo što ih svako malo ameri prskaju bombama
Hahahahahaha ja ne vjerujem ovo !
But if you never try, you'll never know..
treba poc u kaliju blizu je tu u kvart kupit jednu saksiju keramicku sa kadifama i slucajno je ispustit sa terase...mislim da bi bar razmilio oce li vise bit degen...
Vjeruj mi bombon da sam bacio sa prozora krov bi mu bio u komaTe. Panorama hahaha
hahahaha jes' te panorame se prave tako da prskaju od bombona hahahahaa a maaakse
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kisa ih isto lomi...
TAKUMI
Sa 5tog sprata masa puta ubrzanje ovo ono
Taj bombon sa petog sprata.. To je ka da ga je grad pogodio otprilike.. Pala muva na medjeda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks