A ne sprdaj se Fabija. Sve sto ti mozes na iP mogu i ja na G3 sa QHD ekranom. 😊
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
isti ovaj losi marketing sa savijanjem kucista je bio kad je iphone 5 izasao ako se sjecate... pa ja ne znam nikog kome se iskrivi, a dosta poznanika ga je koristilo...
.: Playstation 3 / Downgrade / Jailbreak :.
...............: www.ps3mne.com :..............
Aooo s3 kad vidim stvarno zeludac mi se okrece.jedini koji mi je top radio je bio model sa 2gb rama.
![]()
radi meni ovaj baš kao zmaj =)) cm sam mu stavio....
a na fabricki ni s3 ni s4 ne bih koristio, nego bolje bez telefona![]()
Baterija znatno bolja, u odnosu na 5s skoro duplo duzi usage time. Na 5s ja sam konstantno bio na 4-5 sati. Def iPhone 6 moze izdrzati od jutra do veceri![]()
Last edited by Poseydon; 23-09-14 at 21:02.
slika se ne vidiokaci opet... daj jos info...
Kamera u uslovima loseg osvetljenja sjajna. Def dokaz da rezolucija nije sve. Ne kazem da ce te mozda, ali samo mozda, pod uslovom da znate nesto o fotografiji sa Z2/Z3 ili S5 ponekad dobiti bolju fotku, ali za onoga ko ocekuje da lako, brzo, jednim klikom zabiljezi trenutak- nema bolje.
Ko ne voli kompromise - iPhone 6
Last edited by Poseydon; 23-09-14 at 21:12.
"...da znate nesto o fotografiji..."? "...lako, brzo, jednim klikom zabiljezi trenutak - nema bolje" koja je razlika u kliku na androidu windowsu i ios-u?
Sent from Tapatalk
\\OFL•GIC
misli vjerovatno o podesavanju kamere..... a da na automatski mod, iphone pravi iste slike kao i s5, z2/z3![]()
http://balkanandroid.com/znate-li-ko...zrada-iphone6/
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Propaganda kao i za svaki iphone do sad..
Dat' 800 eura za telefon koji se vremenom savija u dzepu.. smijesno.
Ostali telefoni bi pod ovakim pritiskom ruku pukli kao zvecke.
Ali opet.. 700-800 eura (ili kod nas 1200+) platit nesto ovakvo.. lol.
Last edited by NoReason; 23-09-14 at 23:51.
Ko nije u stanju da cuva telefon ne treba ni da koristi ovoliki tel. A note3 vjerovatno nema ovih problema. Kakve gluposti ljudi snimaju.
Da ja znam imaju fabruku za montažu u West Sussex -u u Britaniji. Apple ima fabriku za Montažu u Foxcon Kina. Rolls Royce je britanski brend (pod patronatom BMW) koji ima fabriku za montažu u BRitaniji i pravi neke svoje proizvode sam, Apple je američki brend koji ima fabriku za montažu u Kini i ne pravi ništa svoje.
Ajde možeš ti i bolje, try again.
Sad citam haha Katastrofa za Apple: iPhone 6 Plus savija se u džepovima!
http://zimo.dnevnik.hr/apple/katastr...6#.VCJzPK3HiTw
Ma to su nebuloze 100% ista je prica bila za i5,ja ne cuh da se ikome savio,to je kao ono da se moze puniti u mikrotalasnoj..
Da se tebi Sceko nije iskrivio koji iphone do sad?
Meni ne i ja isto to rekoh kad procitah posle kao i iPhone 5 i 5s lupaju izgleda
Vidjecemo kad ga uzmemo u ruke ali mislim da je to propaganda..
iphone botovi i useri ne drže svoje mezimce u džepove nego u posebne futrole sa jastucima![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks