Mirkov prvijenac kod Arapa, asistirao kod prvog, i dosta uradio kod drugog gola. Raspoloženo izgleda.
https://www.youtube.com/watch?v=NA-Hsb6ptXM
pogledajte komplet snimak non stop ga pominju, takodje kriv je za gol.
Mirkov prvijenac kod Arapa, asistirao kod prvog, i dosta uradio kod drugog gola. Raspoloženo izgleda.
https://www.youtube.com/watch?v=NA-Hsb6ptXM
Last edited by Samo Niksic; 15-09-14 at 21:37.
Ako ništa, ostaje odmoran i motivisan za reprezentaciju. Da je ostao da igra na visokom nivou, sigurno bi se ranije penzionisao.
Ne igra Joveta ni sjutra... nije se oporavio...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
A što su mediji izbukali Vukcevicev gol, ni da ga je sao sa 40 metara ili kao Maradona da ih je sve prediblao . A ne gol glavom sa 6metara .
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jer ne igra u repki a branko ga ne zove kao jer nije standardan u klubu ili sta vec
Podgorica Podgoricanima!
Ima tu igrača koji su standarniji od njega, možda i bolji u svakom slucaju sa stabilnijom glavom pa ih ne forsiraju i ne pišu o njima toliko.
Iskreno ja bi volio da ga zovne, prije njega nego Kasalicu ili Beciraja
http://video.gazzetta.it/platini-ice...6-5ed3cee38831
Znali nam vrli presjednik da ga je izazvao Platini na icebucket challenge. Još odavno.
Kecojevic, Basa, Savić, Volkov, Grbić, N Nikolić starteri dok su Boljevic i Vešović na klupi večeras
Dok je Vukčević dao dva gola u kupu Slovenije.
Last edited by lepetanac; 18-09-14 at 20:00.
Nemanja nikolić takođe starter
Bakic opet na klupi, ne moze se izboriti ni u 2 ligu da igra. Rudovic starter za PSV young
Kad je Bakić stigao u Speziju, Igor Budan (koji je sportski direktor) se pohvalno izrazio o njemu
Č un giocatore con grandi qualitŕ tecniche, a tutti č piaciuto subito, ha grande spessore ed ha tutto per giocare in Serie A. Gli manca continuitŕ, speriamo possa averla da noi.
E sad, da čovjek i svari to što nije ulazio na prethodnom meču u Serie B jer je to bilo svega par dana nakon što je igrao za U21 reprezentaciju, ali ovđe već nema izgovora. Dovoljno je pogledati kako je Vešović, odmah nakon što je stigao u Rijeku, odigrao 90 minuta protiv Osijeka. Nijesu ni svi treneri isti, a li Rijeka je mnogo jači tim od Spezije. I nije to ništa strašno što još ne igra koliko to što nam je prijeko potreban za 20 dana s obzirom na trenutni deficit na sredini terena. Tim prije što još ne dobijamo informaciju u vezi sa Điđom Vukčevićem. Radević i Šofranac pomenuše da se pregovara sa jednom izraelskom ekipom, ali da to još nije gotovo. Kao ludak provjeravam svakodnevno na netu ima li što novo, ali apsolutno ništa. Ima li neko informaciju o prelaznim rokovima, odnosno kad se može preći u neki inostrani klub? Biće vrlo teško protiv Austrije sa ovakvim problemima na sredini terena. Protiv Linhteštajna se nadam da ćemo preteć nekako.
Ovo je Rudoviću debi u zvaničnom meču i to je dobra vijest. Odigrao skoro čitavu utakmicu dok je Cmiljanić ušao u drugom poluvremenu. Nervira to što još naši igrači iz Jong PSV-a ne daju golove, osim onog gola Boljevića nakon što je ušao u zaostavnom vremenu.
Edit: U međuvremenu je Cmiljanić odigrao i jedan meč za omladinski tim PSV-a. Dao dva gola. To sam vidio prije neki dan, ali nijesam pretpostavljao da će njihov zvanični youtube kanal to izbacit
Last edited by amnesiac; 20-09-14 at 00:24.
Dick Laurent is dead!
Amnesiac
sto se nasih u PSV u tice po meni su i vise nego dobri tamo.
Rudovic koliko se meni cini igra po sredini pa i nije zabrinjavajuce sto ne daje golove bitno je da igra standardno, po ovome klipu sto si stavio Cmiljanic ne da ima osjecaja za gol nego i za asistenciju. odlicno je odigrao i ako nastavi tako bice od njega dobar igrac.
sto se tice Boljevica samim tim sto je na klupi prvog tima je ogromna stvar.
kad neki mogu igrati za nas a nisu ni rezerve u mnogo gore klubove po meni bi i on trebao igrati, mlad je i buducnost naseg fudbala.
a sto se Bakica tice mozes li mi reci i jednu utakmicu da je on odigrao a da si poslije toga rekao ovo je igrac koji nama fali/?
P.S.
Nesto Kasalicu ne vidim ni na klupi, ne znam jel povreda u pitanju ili nesto drugo. Stefan mugosa isto ni na klupi
Last edited by lepetanac; 20-09-14 at 12:35.
Lepetanac, meni se, za razliku od mnogih sa foruma, dopada Bakić kao igrač, ali je problem njegova pozicija. Na svojoj poziciji ofanzivnog veznog je igrao samo u madoj reprezentaciji i, izuzev par mečeva, to je bilo više nego dobro. Kod Montelle je, to malo što je igrao, igrao povučenije. Za reprezentaciju koja uglavnom igra u 4-4-2 formaciji, a krilo igra napadač (?!) bojim se da tu za igrača njegovih karakteristika nema mjesta jer bi to bilo previše ofanzivno.
Evo sad gledam Marka Jankovića koji je odigrao poluvrijeme za OFK Beograd. Koliko ofanzivnih vezista imamo za naredni ciklus U21... Biće krljanja za ta tri mjesta![]()
Dick Laurent is dead!
ja nemam neko misljenje o njemu jer se i ne sjecam da je nesto i odigrao kad god sam ga gledao, zato te i pitah koju bi utakmicu njegovu izdvojio kao dobru partiju dje je pokazao svoje fudbalsko umjece, ja je se nesto ne mogu sjetiti.
inace Fulam mjenja trenere ali poziciju Zverotica koji nije ni na klupi ne/
Eo Joveta napisa na instagram da ne igra ni sjutra.Vrace se sledece kolo.
Kakva agonija toga momka, dako se stvarno vrati sledeće kolo.
Aleksandar Boljevic igrao danas za prvi tim =))
evo malo majstorija Grbica, momak igra sve bolje i bolje mislim da bi bolji bio nego neki sto igraju.
Na krilu bi i gotovo svaki igrač na toj poziciji koji igra u našoj ligi bio bolji od Brnine umotvorine forsiranja Kesalice i Beća na toj poziciji. Grbić je stvarno u formi a i u kondiciji. Kesalica i Bećo u najboljem slučaju trebaju biti zamjene. Bećo ako se juri rezultat pa na snagu i svježinu da unese neku energiju, a Kesalica zadnjih 5,6 minuta ako vodimo 2,3 razlike pa da se malo zatvorimo i igramo na kontre tu sudijsku nadoknadu. Ma ni tad njega.
Bakic od prvog minuta danas
dosta je i igrao do 55 min, igrao je zadnjeg veznog ja sto sam gledao u drugo tih 10 minuta onako je odigrao, stim sto je ekipa raspad
Last edited by lepetanac; 22-09-14 at 20:46.
ali ga nije bilo mnogo pored lopte ...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks