Ma ja sam mislio da ce Del Toro to dovesti u red znajuci njegov prethodni rad kad ono covjek se obruka ili jednostavno nije nista ni radio oko ove serije vec samo dozvolio da mu ime stoji na spici
Bestseleri uglavnom i jesu loše priče.
Vampiri kojima usta podsjećaju na vaginu kad izbače sisaljku.
Meni je bila gadna od starta, prvenstveno zbog očajne glume ,ali ne batalih sa gledanjem misleći da će priča nadoknadit taj nedostatak. Kad ono...
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ma ja sam mislio da ce Del Toro to dovesti u red znajuci njegov prethodni rad kad ono covjek se obruka ili jednostavno nije nista ni radio oko ove serije vec samo dozvolio da mu ime stoji na spici
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Meni vala nije loša, iskren da budem. Gledam je baš ono s mozgom na otavu. Jedino što me iznerviralo je kako su napravili The Mastera. Kao iz Hellboya Del Torovog da je izašao. Sprdnja.
DICIOTTO
Priča nije loša al slabo odrađena... Nestane 300 tijela tek tako, napadi na sve strane niđe policije ili vojske, gluma više nego očajna... Odgledaću do kraja ove sezone i to je to što se mene tiče...
#fakenews
Онај стари Сетракиан вади серију иначе би је угасио већ сад, главни лик је кретен глупи.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
incače
Both of the actors that portrayed Abraham Setrakian (John Hurt in the original pilot andDavid Bradley in the series) also portrayed the title character in the series Doctor Who(2005). Hurt portrayed an incarnation of the Doctor in two episodes. Bradley portrayed the original actor 'William Hartnell' as well as the first incarnation of the Doctor in An Adventure in Space and Time (2013)
Ja odgledah pilot Hand of God. Odličan!
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Welcome to Sweden
http://www.imdb.com/title/tt3463606/
Sviđa mi se, prelagana, smiješna
^ Ojlivere kad će tvoj alter ego u seriji da počne da nosi tu kapicu?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Konačno je izašla američka verzija Doktora Who.
Iako je radnja potpuno drugačija ipak ima whovianski vibe.
Mješavina Šerloka Holmesa sa fantastičnim elementima besmrtnog glavnog lika (u neku ruku, putnik kroz vrijeme) i laganog kriminalističkog vibea poput Castle serijala.
Međutim odmah u prvoj epizodi upoznajemo i njegovog, vjerovatno, nemezisa koji ima iste moći kao i on koji je nekako upleten u zločin (iako nije počinitelj, odnosno poput Moriartia ili, hmm! The Master?) tako da serija ima i mračni ton poput Red John-a iz Mentalista.
Zašto mislim da se radi o američkoj verziji Doktora Who. Samo zbog jedne rečenice rečene u čisto engleskom akcentu negdje pri samom kraju epizode "Are you a Doctor?"
Svaki Whovian zna što znači ta rečenica i odmah će prepoznati kontekst koji bi svima drugima promakao.
Serija uvelike obećava i jedva čekam iduću epizodu.
http://www.imdb.com/title/tt3487382/
Forever
Last edited by funestis; 18-09-14 at 23:57.
Fantastični stariji (2000-2004) BBC sitkom sa Dylan Moranom u glavnoj ulozi
http://www.imdb.com/title/tt0262150/
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ko voli zombi serije evo Sci-Fi serije koja ne razrađuje previše radnju oko socijalnih aspekata apokalipse i oko dramatične razrade likova.
Premisa je jednostavna, ima zombie, treba ić u Kaliforniju, zbog tamo nečega (vakcina ili nešto slično) ali čisto zato što, eto treba neki smjer.
Na putu su zombiji i nekaki luđaci i sa jednima i drugima se raspravlja oko prolaza na isti način, uporebom tupih ili šiljatih predmeta ili vatrenog oružja (when available and it is always available).
Nema puno filozofije, klasičan slašer movie samo serija, a za sada zombiji i luđaci vuku deblji kraj. Snajper u grupi ima ime Deset Hiljada i promjeniti će ime kada ubije toliko zombija, za sada je došao do 1196. Svi u grupi su badass čak i najgori od njih (badass jer su ga napola izgrizli zombiji ali je preživio i zato trkaju U Kaliforniju).
Mozak na pašu serija koja je konačno prva prava zombi serija (barem ove prve dvije epizode) sa dovoljnom količinom krvi i crijeva okolo kako priliči relativno dobrom zombie ostvarenju.
Oni koji očekuju dramu preživljavanja, duboke međuljudske interakcije i osjećaj tragedije pod pritiskom propasti civilizacije, će se razočarati.
Oni koji vole detoniranje zombija dinamitom očekuje poslastica.
Z Nation
http://www.imdb.com/title/tt3843168/
Last edited by funestis; 21-09-14 at 01:43.
Mene više interesuje kad će se nastaviti Hand of God
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Odgledao drugu sezonu House of Cards. A sto je ono? Bas me interesuje sta ce bit u slecoj sezoni. Kalif umjesto Kalifa?
Sent from my ALCATEL_one_touch_995
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Pogledah i ja Forever i mogu vam reći da sam prijatno iznenađen. Serija mi je dosta lagana i u pojedinim momentima zabavna. Zadnja scena s onom bebom je ono..
Dajem joj šansu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Poceo Gotham,The Blacklist,Big Bang
Podgorica Podgoricanima!
Oz
http://www.imdb.com/title/tt0118421/
Izvanredna serija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks