Neko jako vjest. I pise u kurir da je puska nadjena u autu marke reno koji je zapaljen...
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Neko jako vjest. I pise u kurir da je puska nadjena u autu marke reno koji je zapaljen...
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
častiće nekoga 20-30 iljada da odleži i riješen slučaj sve po zakonu jako efikasno
She is only here to annoy herself!
Kako li je sve ovo uticalo na duševno stanje nadležnog ministra Horsewitza?
Shit has hit the fan !
Co'ek je bio mnogo uticajan. Nije bio obicni ulicni krimos. Imao je obezbjedjenje i jedino su ovakvo mogli da ga ubiju. U svakom slucaju, ovo je odradio profesionalac i mnogo ozbiljna organizacija. Sto rekoste vojno lice ili sl.. Sto je najgore, mislim da ce ovo da pokrene lavinu sukoba u buducnosti. Zivi bili pa vidjeli.
ne mora da znači, možda će ih baš smirit
She is only here to annoy herself!
Kad su dvije strane u sukobu, vazda neko treci to iskoristi da djeluje. Ubijen je onaj Stefan Djukic iz njegovog klana, pa su navodno, osumnjicena braca Micic, koji su odbili poligraf. Onda je ubijen jedan Micic ovog ljeta, pa sad Musa. Sve mirise na to da se skidaju medjusobno. Naravno, ne treba ni iskljuciti da je Musa pomenut u onoj prvoj izjavi Damira Mandica za ubistvo Jovanovica, koja magicno nije uzeta u obzir. Musa je gotovo sigurno bio jedan od likvidatora. Bio je co'ek drzave, sluzba mu je dala moc, a to je uvijek bio mac sa dvije ostrice. Mozda je likvidacija stigla i sa te strane. U svakom slucaju, ovakvi ljudi se ne ubijaju bez odobrenja, jer je Musa bio drzava. Moram priznati da mi je ovo sve zanimljivo, jer ako ga nijesu ubili oni koji su ga napravili, onda se sprema razracunavanje sa primorskim klanom, koji se sere po Crnoj Gori. Pogledajte samo sta se radi po Kotoru. Jedna organizovana grupa, koja raspolaze stotinama miliona, ljulja drzavu. Poceli smo da licimo na srpsku pricu uoci ''Sablje''. Mislim da su nam KAP, Zeljezara i Katarci najmanji problem pri ovome.
Samo sto se ovo zataska preko noci, do nove pucnjave a o KAP-u se pise svaki dan.
--------------------------
Do Not Disturb.
Javi ima li maltretiranja, moram i ja za par dana opet dolje.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Udar na slobodu nezavisnih medija!!!
Pobjeda: Vijesti državi duguju preko 600.000 eura
Dug medijskog koncerna Vijesti državi po osnovu poreza i doprinosa mogao bi biti iznad 600.000 eura. Procjena duga TV Vijestije 353.666, a Dejli presa 287.000 eura, saznaje Pobjeda iz nekoliko izvora u Poreskoj upravi, bankarskim krugovima i Vijestima.
U toku kontrola
Prema nezvaničnim informacijama, Poreska upravaje 10. septembra preduzela mjere prinudne naplate i blokadom poslovnog računa TV Vijesti uspjela da naplati 43.503 eura.
Postupak inspekcijskog nadzora u Dejli presu započet je 10. septembra, dok su TV Vijesti dan ranije obaviještene o početku kontrole pravilnosti obračuna uplate poreza i doprinosa, koji je zvanično zakazan za 24. septembar.
Prema Zakonu o inspekcijskom nadzoru, nalog za kontrolu se poreskom obvezniku uručuje 15 dana prije početka nadzora.
Inspektori su počeli provjeru uplata poreza i doprinosa i Monitora i Ju media monta, a dug bi, prema procjeni na osnovu ranije podnijetih IOPPD prijava, iznosio oko 90.000 hiljada za Ju media mont i 10.000 za nedjeljnik Monitor.
Prema Zakonu o poreskoj administraciji, u slučaju neplaćanja poreskog duga Poreska uprava može primjenjivati mjere prinudne naplate, tako što će blokirati poslovne račune ili plijeniti njegovu pokretnu ili nepokretnu imovinu. Poreski inspektori su posljednji put bili u kontroli Dejli presa, prema saznanjima Pobjede, 2010. godine, a Ju media monta 2009. godine.
http://www.cdm.me/ekonomija/pobjeda-vijesti-drzavi-duguju-preko-600000-eura
Ja bi im ne samo blokirao rachun nego i zatvorio ih potpuno jer kako su veliki legalisti i borci za vladavinu prava neka pochnu od sebe pa plate drzhavi shto joj duguju.
Ridin' on the black train
radi mene, ako će se ugasit...
nothing comes from violence and nothing ever could
^ Pogle ove Bekute što se pomamila.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...o-sveti-nikola
Sto je problem postavit veliku bovu iznad te stijene sa nekim znakom upozorenja da se zaobilazi? Ko zna koliko se jahti tu naskukalo i koliko je nafte istocilo. Jbt svaki li nam je posa isti.
^ Sad treba ronit' tamo...
Do Not Disturb.
Izdominirala jahta.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks