Nije pomoglo ni to, to mi je prvo palo na pamet. App 2 sd nije mogao kao da nadje ni jednu app koja je mogla da se prebaci na karticu
ako ti je telefon rutovan, pogledaj neku app2sd aplikaciju, neznam koju da ti preporucujem jer nisam to odavno radio
Nije pomoglo ni to, to mi je prvo palo na pamet. App 2 sd nije mogao kao da nadje ni jednu app koja je mogla da se prebaci na karticu
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Zadnji stabilni ROM (oficijalni)
http://forum.xda-developers.com/leno...-a850-t2745007
Pa probaj
Imaš i custom koji bi sigurno radio
Last edited by Rakun; 15-09-14 at 14:52.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Hvala hvala..
Najbolje instaliraj ROM koji to native podržava. Mnogo je bolje snimak.
KK ne dozvoljava na neke telefone da se vidi Microsd. Koji telefon? Imaš na Xposed modul koji otključava karticu da se "vidi"
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Bugi u pitanju je onaj s2 plusje li to kao neki dodatak? Kako se instalira?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Meni npr na Z2, neće iz telefona da briše folder sa microsd kartice
Sent from my D6503 using Tapatalk
Moze li google maps da se koristi offline
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ajde pricaj kako jer mi je hitno
Ako mislis da skines mapu kad si online i koristis je kad krenes u grad bez neta... moze. Samo sto je komplikovanije nego sto je bilo godinu dana unazad...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Daj reci kako dok imam net sad
Dje u PG da nadjem nesto ovako po slicnoj cijeni http://grifon.me/?2195,samsung-galax...r-sleeve-pouch
Radi se o futroli/coveru za Note 10.1 2014 edition...
Edit: narucih sa Alija za nepojmljivih 8$...
Last edited by Ben Dover; 16-09-14 at 20:33.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Moze li pomoc samo oko odabira telefona i da mi objasnite zasto je jedan bolji od drugog...
Drug hoce da kupi novi S4... Nude mu 9500 9505, koji od ova dva modela je "bolji" jer ga zbunjuju pricama ovom je procesor ovaj a ovovom drugom onaj... Hvala unaprijed
9505 podrzava LTE (4G)
Bitrate,hvala... A samo me jos interesuje jelbima neke razlike u procesoru?
Ima i9500 je octa core a i9505 je quad core. Trebao bi i9500 da troši manje baterije i njegov procesor je kvalitetniji.
Neko će reći da u testovima imaju iste vrijednosti, ali jedno su testovi a drugo realnost.
Najbolji mu je i9506, pa i9500 makar po meni. LTE mi ništa ne znači kada ne radi.
Ż\_(ツ )_/Ż
Razlicit je chipset, cpu i gpu... Kod 9500 je chipset Exynos 5 Octa 5410 a kod 9505 Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600; cpu je kod 9500 Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 uz jos jedan quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 a kod 9505 Quad-core 1.9 GHz Krait 300: gpu je kod 9500 PowerVR SGX544MP3, a kod 9505 Adreno 320...
Po specifikaciji nesto manje od 10%,bi trebalo da je baterija bolja na 9505, a uz to on i manje zrachi... Eto...
Last edited by Ben Dover; 17-09-14 at 17:08.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ako znam... Mislim da za 70e više može da uzme s5 koji je definitivno bolja kupovina od s4
Ż\_(ツ )_/Ż
Meni na S4 glupavi ne može ni 3G da radi,a ne 4G.
Mnogo dobra stvar. Od kad ga koristim pocinuo sam.
Kao na messenger otvara krug i tu se ocitava dik si ti nastavio da radis sto si orije radio
http://balkanandroid.com/kako-otvori...ja-aplikacije/
Od boga ti zdravlje :-)
Sent from Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Da mi nece ko reci kako da instaliram igo na g3
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks