Mene interesuje jel ko imao iskustva sa Thailand Post? Za koliko im dodju posiljke?
je li se ko srijeta sa Yanwen ekspres postom? sto je to, kako, zasto itd
narucih nesto na Ali pa mi poslase ovom postom.
je li kakvo muljanje zna li ko sto?
http://www.yw56.com.cn/english/diy.asp
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Mene interesuje jel ko imao iskustva sa Thailand Post? Za koliko im dodju posiljke?
\\OFL•GIC
Porucujem sa interneta paket u vrijednosti od 233e i 10e postarine, znaci 243e. E sad, na paketu ne stoji vrijednost, tezina je ispod kilo i malo je manji od metra. E sad me zanima kolika je stopa carinjenja i da li otvaraju paket da bi uzeli fakturu sa cijenom ili ide po tezini. :/*
I ako neko zna gdje se carine paketi kada pristignu.
Paket stize GLS servisom iz Poljske.
@acs mi je odgovorio da GLS stize na nasu postu. I da otvaraju ako im je zanimljivo.
Mene zanima da li se tu i carini, moze li se kakva veza povuci da mi to prodje, odrase me zivog? I koliko mi moze biti carina na tu cijenu? :/
Otvaraju i ako ti nadju racun/fakturu unutra ide po tome sa njega, barem je meni tako bilo. A carinu sam placao na postu lijevo od zeljeznicke.
Vezu ako znas carinika a sto se carine tice PDV 19% + carina 5% na sve to.
rm -rf /
Znaci ide PDV na 243eura pa onda carina od 5% na to 290tak eura, mislio sam da je 10% carina a ne 5. Kako dere ovaj PDV sta je ovo.
Hvala N_L, znaci ona posta na zeljeznicku sto je - tu se placa carina, a da li se tu i carini, posto znam da neki paketi se carine na aerodromu, pa su me zvali(to je DHL bio). A GLS bi trebalo odje na postu da carine?
koja je najbrza posta od ove tri
hong kong air,singapore post ili china air ?
te prve dvije su najbrze
da ne zna ko dje bi ova lutkica mogla da se poruci sa neta:
https://moto360.motorola.com/
u USA je 249$... Platio bih to + shipping + carinu i PDV, al ne bih platio ove derikoze sa ebay.com , sad pogledah, tipa 350$ pa navishe je...
(nečitko)
Hvala Jocker, e stvarno jos akcizu na to da dernu...
A recite mi, ako na fakturi pise vrijednost manja od 150e, mogu li kako da odluce da carine ili to mora proci? Tipa da uzimaju isti/slican proizvod i uporede cijene... Jer bi mi to glupo bilo, mozda sam ja dobio popust na taj proizvod i uzeo ga za tu cijenu. Ili se mozda carini ali sa nekim drugim procentima?
Dear friend
Thank you for your order,and so sorry for this trouble.
We will send it to you via Hongkong unregistered airmail,the tracking number can't be tracked,please check our website again,we wrote this on our website.and we wrote our warranty on our website.
If you have not received the parcel after about 45 - 60 days,please contact us kindly.i swear and i promise:we will refund you or resend new items to you.
Please don't worry,and keep patience,friend,please believe us,i am a honesty person.
Can you accept this?friend,if you can't accept this,please help us apply for refund,and please choose (other) reason as cancel reason,just other (reason),not seller's other reason.thank you very much!
Any questions,please contact us feel free
Thank you
Have a nice day
Susan
Ovo mi je posla jedan,moze li mu se vjerovati ili da ponistim?
Sad teh viđeh ovaj post.
Imam ja iskustva sa tom poštom. Već sam primio 5-6 pošiljki.
Imaju taj sajt za praćenje , i tu vidiš sve do dana kad izađe iz Kine.
Ali kad pošiljka dođe kod nas, oni je ne zavode pod tim brojem, nego udare ovaj "naš" tako da je po izlasku iz Kine ne možeš više pratit. Isto to rade i sa USPS-om, nemam pojma zašto.
Uglavnom, ništa ne brigaj, stići će ti sigurno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ako bih uspio da spustim fakturu u paketu ispod 150e. Ne mogu da carine to?
Mogu ako posumnjaju da je lažirana, tada pristupe utvrđivanju vrijednosti pa carine.
Zna li neko da nije bilo kakvih izmjena sa Fedexom kod nas? Moze li se podici paket da sam zavrsim papire?
Ili jos Secerovic zapovijeda kako je njemu volja?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
I imam jos jedan problem,narucio sam bio neke svtvari na ali I napisao sam Crna Gora,Podgorica I region Montenegro I imam 2 posiljke koje su poslate u srbiju I jednu u cesku nedje I jedna je u ukrajinu
Sad ne znam ko je pogrijesio ja ili oni?
@Mario
Te sto su posle u srbiju, kao krajnju destinaciju imace carinu nedje u beograd, makar je meni jednom tako bilo. Al meni su dosle u CG kao danas, sjutra vec upucene za beograd. Sacekaj da zavrse s putovanjem, pa ako ti nije crnjak vidji na koju je adresu i postanski broj pa guglaj i zovi, vidji moze li se sto ucinjet. Ja sam samo kontaktirao prodavca, on provjerio i vidio da nije stigla dje treba, otvorio dispute, naveo da je poslato na pogresnu adresu i case closed. Inace je bila maska za tel, nista sumnjivo.
A za ovaj slucaj sa susanom, sacekaj rok jer si obavezan, pa onda dispute.
Sent from Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks