Stojite na svoje noge, ne na tudje stake.
nananana
Stojite na svoje noge, ne na tudje stake.
Tu es mon héro!
The more things change, the more they stay the same.
Sto sam bolji,to sam gori!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
Breaking Bad.. :mrgreen:
Ono kad si srecan pa te strah zbog toga.I ono kad si bezbrizan kao malo dijete i nista ne moras.
E to.
Last edited by nauzeja; 14-09-14 at 23:00.
ovako se osecam.
istrajan budi.
kakvo predstavljanje, kakav idol...do posle refrena
Nije bitno kako izgledate spolja, nego iznutra. Evo na primjer ja imam prelijepe bubrege.
Obožavam kad mi umaže i razmaže karmin oko usana...
Batak iz 'Lakovića'...
Sell the Vatican, Feed the World!
Da nije iz Brazila :-)
Uvijek su mi kao mlađanom deliji govorili da nije lijepo upirati prstom u nekoga, prvo zato što to nije kulturno, a drugo jer mi je u glavu usađena ta neka "zdravorazumska" misao - da kada je neko zas*ao, ne trebam mu ja da ga podsjećam da je zas*ao, valjda zna i sam. A i ako ne zna, znaće, vremenom... u svakom slučaju sam ja u toj jednačini suvišan. VASPITANJE!
Malo mi je žao što tako ne misle novinari, kojima je posao da dižu tiraž i spuštaju moralne norme i sve ono u što sam vjerovao da neću vidjeti u nekom mediju.
Ali ajd, da sam barem vidio jednom, nego sam vidio i dva puta, a ono što se desi dva puta desi se i treći put... kad ono to postade obrazac, šablon... to je jedna velika univerzumska istina i mi po tom pitanju ne možemo ništa da uradimo. Osim da se od toga distanciramo, kao u "drvo"redu u pošti; "pola metra iza mene da stojiš, nemoj da mi dišeš za vrat, ne volim miris dolčea, kolonje... zatim - luka, tripica i pipi parizera prije 14 časova, jbg. takav sam, što ćeš sad?!" Ali i distanca je klimava stavka, kad đe god da se okreneš - vidiš ono od čega hoćeš da pobjegneš, ili naletiš na neku debatu oko toga... pa ijopet shvatiš da možda čak ni distanca nije rješenje. Možda treba da se uleti u klinč i da spucaš vola među rogove, pa kud puklo da puklo.... ali, generalizacija je sama po sebi još klimavija, dok su predrasude sveopšte prisutne, i poželjne čak, htjeli mi to ili ne.
Svako treba da odgovara za ono što je uradio ili nije uradio, ne razmišljajući, ALI! Ali nisu nam potrebni novinari da nazivaju stvari pogrešnim imenima na osnovu svog suda ili "većinskog mišljenja" redakcije. Možda će neko od vas jednom da sjedne u auto sa nekim ko će da vozi naduvan, pa ćete biti "narkomani sa juga na plin", ali o tome vjerovatno niste razmišljali, dok će kogod drugi sjesti u malo bolji auto u vjerovatno preterano alkoholisanom stanju gdje moć rasuđivanja teži ka nuli... i dobiće epitet "sjeverne sponzoruše"... da ne idemo u to kako sve to čitaoc prevodi.
Iskreno mi je žao gledjući svo ovo medijsko čerečenje iole "čuvenijih" ljudi. Ne radi drugome ono što ne želiš da neko uradi tebi, prosto je kao pasulj. Samo se pridržavajmo toga i sve će biti sjajno.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
I smjesmsesmejemsesmejemse....
...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music
Xerxes koja nijansa LSD-a ovaj put?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Eh, Xerxes i bogu si težak.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pa da... prvo spasavas a onda dobijes kaznu..pravna drzva..sve 1/1
http://www.vijesti.me/vijesti/treba-...eagovao-795966
https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post3852744
Kamo srece da je moja.
...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music
Sve što sam pročitao o njemu je gore i od tebe. Al' ne daj da te ja ometam, ima nas raznih.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks