Page 139 of 702 FirstFirst ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... LastLast
Results 3,451 to 3,475 of 17541

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Meni ljepse izgleda Fedorova gradja nego recimo Overeem-a. Ono Overeema je kao po sablonu, misici svuda, plocice svuda, i mali prst izdefinisan , i jos kad vecina gledalaca vidi onolike napumpane misice i ocekuje lom a neko ga oladi kao Rotvel, razocarenje.
    Cak je i neki voditelj u ono doba pricao kako je Fedor imao najjaci kardio medju mma borcima. I po youtube-u ima milion snimaka, njegov trening od cega se sastoji, izmedju ostalog, svako jutro 6 milja trcanja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ovreeem uospte nije toliko izdefinisan koliko je nadushen, jako je teshko izdefinisat onoliku masu koliko god ti koristio steroida , i oni misici njegovi imam osjecaj nikad nisu potpuno opusteni nego vazda polu zategnuti i to je isto pokazatelj koliko se on klepa.. da ne pominjem neke "bozje proporcije" izvan cijih granica svaka gradja je ruzna i vjestacka, tako da kapiram sto oces da kazes da je fedor ljepse gradjen od nesrazmjerne i potpuno neprirodne gradje overeema.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Fedor bolje gradjen od Overeema,e sta sve ovdje necu procitat...

Big Foot Vs Arlovski,da vidimo sto mislite o ovome,moze li Arlovski do pobjede u sred Brazila?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa ako kazemo da Arlovski ima ljepsu bradu od Big Foota opet ces da kazes sto sve neces procitat. Kao da ne simpatises Fedora pa ti sve smeta. Nekome jeste nekome nije, to je cinjenica ali njegovu eksplozivnost niko ne moze osporiti. A i nije mi jasno sto je cudno u tome da je on nekome bolje gradjen? Ono barem nije napumpano raznom hemijom.

Sto se tice Big Foota i Arlovskog, ne znam koliko je Arlovski napredovao od onog meca sa Fedorom kad ga je Fedor udario pa je pao kao s tresnje, ali volio bih da pobijedi Big Foota.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je tyson od ovih koji nisu koristili sredstva imao najjachu gradju sto puta bolju od overeema neka pricha ko shto oce ali ja kad vidim onog lika I njemu slichne odma mi germa pane napamet haha, presmijeshan je I gradjom I ponashanjem, totalni promashaj od chovjeka I borca..
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

nemam ja nista protiv fedora,on je jedan od najboljih svih vremena,ali njegova gradja bolja od overeemove...
    a valjda se ocistio od te hemije vise,ne bi ga pustali da se bori da nije.
    a i poredjenje tajsona od 180 cm sa covjekom od 193 cm...
    ne bih vise na ovu temu,preglupo je

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

S moje tacke gledista a mozda i dosta ljudi dijeli moje misljenje, da vise nije toliko atraktivno gledati onoliko napumpanih misica na jednom mjestu, precerano je i jos kad vidis da to nicemu ne sluzi, da pada posle prvog udarca u bradu. A opet i to moje misljenje NE dijeli dosta ljudi, sve je do ukusa, ali poredjenje je bilo konkretno na onom da ni Fedor ni Rothwell nisu gradjeni kao Overeem sa svakim izrazenim misicem pa su opet odlicni borci... poenta je to bila moje price.

Kao sto je Tyson sinonim za boks bio i ostao, tako ce i Fedor za MMA. Ne znam je li ko upoznat sa ovim- bio je prije nekoliko u Budvu, mozda je i neko vidio na vijesti. Sramota od barem sportskih reportera da neko nije napravio neku manju reportazu ili intervju sa njim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

U 2:00am pocinje event. Ima li neko neki link za gledanje?

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    U 2:00am pocinje event. Ima li neko neki link za gledanje?
    http://www.firstrowsports.li/watch/5...va-vs-arlovski

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

S moje tacke gledista a mozda i dosta ljudi dijeli moje misljenje, da vise nije toliko atraktivno gledati onoliko napumpanih misica na jednom mjestu, precerano je i jos kad vidis da to nicemu ne sluzi, da pada posle prvog udarca u bradu. A opet i to moje misljenje NE dijeli dosta ljudi, sve je do ukusa, ali poredjenje je bilo konkretno na onom da ni Fedor ni Rothwell nisu gradjeni kao Overeem sa svakim izrazenim misicem pa su opet odlicni borci... poenta je to bila moje price.

Kao sto je Tyson sinonim za boks bio i ostao, tako ce i Fedor za MMA. Ne znam je li ko upoznat sa ovim- bio je prije nekoliko u Budvu, mozda je i neko vidio na vijesti. Sramota od barem sportskih reportera da neko nije napravio neku manju reportazu ili intervju sa njim.
    Bio je i da posjeti Ostrog. Ali nije dosao da ovdje ga salijecu ovi nasi ''novinari'', vec je dosao da posjeti svetinju i uziva u miru.

Inace, htio sam da kazem nesto vezano za ove misice koje spominjes. Mnogi borci su koristili TRT, pa su sad bili prinudjeni da prekinu sa tim. Mnogi se ne mogu ni prepoznati posle prekida. Recimo Belfort ili i taj Overem kojeg ja smisliti ne mogu. Pored toga koriste se jos mnoge druge dozvoljene i manje dozvoljene stvari. Ali ako pogledas Kormijea, Velaskeza, Fedora, Hant, Nelson..itd..vidis kakve su klase a nisu kao baloni napumpani.
    A sto se Fedora tice, ne zaboravimo da je on bio laksi od 90% svojih protivnika i opet je dominirao.

I da, Arlovski je poznat u tim krugovima kao jedan od najtalentovanijih i najnepredvidljivih fajtera. Ali on nikada nije trenirao + imao je staklenu bradu. Kad je najspremniji bio protiv Fedora, odamh se vidjela klasa..ali ga onaj krose pokosio. Ne vidim sansu njegovu protiv Silve, mozda ako se ozbiljno spremao.
    Last edited by samson; 13-09-14 at 23:14.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Sad su probali da organizuju meče Fedor - Couture, izašli su mu sa ponudom a Fedor im je rekao "Ako ću, Ostroga mi"

Noćas očekujem od Arlovskog jednu od boljih borbi. Dobio je drugu šansu, bojažljivo i kalkulantski odradio prvi meč. Sad bi trebao biti malo slobodniji a i natrljali su mu nos iz UFC-a. Silva ga jedino nekim g'n'p-om može ugasit,a do njega može lako doći. Ne bih se kladio na ishod

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Arlovski ima staklenu bradu,ali i celicne pesnice,svasta moze bit...
    Blaga prednost za Big Foota,a navijam za Arlovskog

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

evo novi link,vidim da onaj jos ne radi,jos nisu glavne borbe,a na ovaj bi trebalo sve da ima
    http://www.frombar.com/20140912/vv54...14-891897.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kakav nokaut. Zasluzeno potpuno. Bigfoot nije mogo da se oporavi ni za proglasenje

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Bum kraš tres. Neće Bigfutu trebat operacija tumora hipofize. Arlovski mu ga je usitnio

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    2 Posts

kako ga izbi ovaj Arlovski , Zao mi bigfuta po malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izmlati ga ovaj arlovski, svaka mu chast, ali isto nesto mi je ovaj bigfut djelovao slabo iako ga je 2 put u bradu strefio, secam se protiv Hunta je primio trocifreni broj udaraca u glavu i nishta , sad samo dva i cao.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

zato sto je protiv Hunta bio nadrogiran
    rekoh ja da Arlovski ima celicne pesnice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da da, to sam htio isto da naglasim nego zaboravih, ali ovaj bigfoot je uvjek mogao dosta udaraca da primi ne zavisno od droge , mozda zbog zabrane koriscenja TRT-a prolazi sad kroz onu krizu i mozda je zbog toga njegova sposobnost da primi udarac oslabljena.. ko zna, mada to ne umanjuje skill Arlovskog, stvarno ga je maksimalno precizno strefio dva puta.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Fedor izbio Arlovskog, Bigfoot Fedora, Arlovski Bigfoota.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Haha brao, secam se da je josh bilo ovakvih "zacharanih krugova" samo sam zaboravio koji borci
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I onda se pojavi Velaskez i unakazi Bigfoota, dva puta.
    Jes mi zao kad je Fedora izmlatio, ali pricalo se da je bio na nedozvoljenim supstancama i steroidima tada.
    Niko mi nije mrzan kao onaj Werdum. Iskreno se nadam da ce Velaskez da ga izlema.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Spartak Subotica dobila Zvezdu, Zvezda dobila Kijevo Verona, Kujevo dobio Milan, Milan je tad bio prvak Evrope. Znaci Spartak Subotica je bolja od prvaka Evrope )

Sve mi je ovo bzv dok je dodje do ukrstanja u poluteskoj. Prvo DC - Dzaons, pa Svedjanin VS Rumble Jonson... To je pravi sudar titana i za mene najbolja kategorija za pracenje. Od ove trojice DC gotivim i pratim od kako je sve posibao na onom turniru koji je poceo i Fedor. I to je slucajno upao tu Ali mislim da ce Rumble da tu zavede red. Jer potpuno se uozbiljio, a covjek ima razorne udarce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Samson, bro... ko je Dzaons? Koji Svedjanin? Mozda mislis na Jones-a i Gustafssona?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

kakva ce krljacina da bude hunt - nelson. Ima da prsti krv na sve strane.

Page 139 of 702 FirstFirst ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)