nothing comes from violence and nothing ever could
Ljudi ova guzva svi po putu staju i sva cetiri zauzmu po jednu traku i onda krkljanac. Brze bi covjek pjeske grad prosao. Aj sve to nego trazim parking opet krkljanac i mimoilazim se sa drugim autima zena ispred mene stala ima ladno jos 2m da se pomeri naprijed a ona ceka da prodju auta sa druge strane a oni ne mogu jer sam ja ovamo zatvorio put fali jos nekih 30cm da prolaze a ja ne mogu od nje vise naprijed i sviram joj ona mi kao pokazuje da ne moze vise naprijed.. Pljusak najzesci al sam morao da izadjem i odem do nje a ona mi kaze nema mjesta.. A ispred lagano 2m ima. A vozi neko malo auto.. Dok sam izlazio sa parkinga neki kombi zauzeo citavu traku i ostavio ga tako i sad ja treba da prodjem ovom slobodnom trakom al ne mogu od degena koji se ubacuju i obilaze ga iako vide da ovamo vise nema mjesta da udju, i tako zauzmu i ovu jednu slobodnu traku i onda se cekalo dok se to ne raskrci iako bi samo jedno zlatno pravilo sve to rijesilo (da sacekaju iza kombija kao sto su duzni kada je njihova traka zauzeta da propuste vozilo iz suprotnog pravca).. Ko daje ovim ljudima vozacku?!
Last edited by Archi; 12-09-14 at 13:59.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
BR*AA299
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Samo cekam da vidim kad cete mene ulovit kako se ja parkiram...:tears_of_joy:
Prije neki dan sam naisao u trenutku kad je neka djevojka ovako svoje auto ostavila, najljubaznije sam joj skrenuo paznju da zauzima dva parking mjesta i da nije korektno prema drugim stanarima iz zgrade, uvrijedila se i veli da gledam svoja posla. A nisam kadar da ostetim ili izgrebem tudje auto, a ovakvi neljudi su bar to zasluzili.
Zabolje nju ona rabota za parking
Parkiras se sa obije strane auta? Sto vozis ti? Katamaran?
Last edited by Fidel Castro; 13-09-14 at 13:31.
Do Not Disturb.
Hahahaha a ne vjerujem, katamaran![]()
Koju sluzbu da pozovem i na koji br da makne seljacinu podgoricku iza mene, poprijecio se i ne mogu da izadjem od njega 15 min?
Tu es mon héro!
067245799 komunalna
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
....ili joj svezes konopac za zadnju stranu auta i za drvo iza (ili ogradu ili drugo auto). Ali da bude nategnut konopac. Kad proba da krene.....
(Tako su godinama djeca iz kvarta jednom cici Preko Morace vezali Zastavu 128 za ogradu haahahaahahahahh. Cica da krene - kad ne moze. Na kraju ode do servisa i Radulovici dodju, pogledaju i odvezu mu auto)
Last edited by .:.; 13-09-14 at 17:43.
bolja opcija ti je taj katamaran![]()
Osim parking degenerika, postoje i druge vrste. Prije oko mjesec incident. Stariji gospodin s crvenim matiranim autom. PG BA 091 (ako se ne sjećam loše)
Vozio sam motor Zabjelom na one 4 trake od Zabjelske vektre ka krivom mostu, oće čovjek da me izgura, pa pretiče, pa opet nešto izvodi... Tu me izrevoltira da sam 180 skroz kontra trakom bježao jer mi je njegovo ponašanje u saobraćaju ličilo na pokušaj ubijstva...
Last edited by cvxcomputers; 13-09-14 at 18:47.
Da si skoro pa uvjerena da neko oće da te oburda s motora, bi li mu dozvolila da te ubije, ili bi sašila po gasu to što možeš? :mrgreen:
Ja iz ovoga samo vidim da se CVX fali kako je vozio 180 km/h.Je li moga' još, kakav mu je zvuk?
![]()
Ja sam shvatio da je uvatio krug od 180 (stepeni) te tako pobjegao u kontra smjeru...
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Može li biti da je to?
E cus 180...
Pa motor od 1000 kubika to postize za 7,8 sekundi.... Mozda je vec išao 100... Dao gas i eto za par sekundi 180![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks