Ja sam jednoj tako rekao cao. Ona me pogleda i nista. Naredna konstatacija je bila krme makar grokne a ti nista
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Sigurno nije imao kljuc od auta u ruku zakacen oko prsta da visi dok joj je mahnuo!
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Ja sam jednoj tako rekao cao. Ona me pogleda i nista. Naredna konstatacija je bila krme makar grokne a ti nista
Znači nisam vjerovao...
Ali dobro, makar je dobro prihvatio. Sa druge strane imaš momke koje to lično prihvate, ne možeš ti biti kriv ako je neko nekulturan...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Ne mozes djevojci pric sa "cao", cao e kad ides. Najlakse je pric tako sto ces je pitat nesto neobavezno, jer nie fora da odma provali sta oces. Postavis joj neko pitanje, pa kroz to pitanje podpitanje pa prosiris pricu kao e ne predstavih se onda saznas ime i tako dalje da ne pisem sad. To je moj najcesci prilaz na ulicu i u 80% slucajeva izadjemo na pice.
koje pitanje?
She is only here to annoy herself!
Ja jednoj Bjeloruskinji sasvim slučajno podesih našu karticu, zamoli me žena/đevojka, pozvah i call center, pa podviknuh, a ona se oduševi. Nije popuštala dok me ne smuva. Sa posla mi mrdala nije. Toliko je dobro izgledala da je to sramota.
Ali, ostavi me, ode... Povremeno mi ovako kasno pošalje po neku obnaženu fotografiju na Vajber, da me muči, i tako... Nema mi druge bez da pakujem kofere, pa pravac Minsk.
A noćas idu neke dvije đevojke, pristojnog izgleda, ufatih pogled ovoj jednoj, ja ''ćao...'', ona osmjeh pa i ona ''ćaaaaoooo''... Ali primijetih jednu koleginicu kako izviruje, inače me proganja, izvadih telefon i iskulirah situaciju. Bokte!
A preskinoć neke đevojke siđoše na plažu, pa poziranje, slikavanje, a ja gore čekam, ka' nešto pišem na telefon,,, kad se penju one, a ja ''a viđi ovo, jesu li te slike za fejsbuk ili instagram...'', one se prekinuše od smijeha, te jedna podviknu ''instagram!'', te ja priču, one priču, i tako...![]()
Hoću reći, opustite se malo. Ja kad god ga isplaniram, prospem se ka' pravi. Valjda isprepadam djevojku proceduralnošću. :lolblue:
Last edited by 11/11/11; 07-09-14 at 23:19.
Ja mislio Ruskinja. Kad mi poslije veli "I am in Minsk". A nesto ni sad ne vidim razliku izmedju njih.
Mada mi je objasnjavala poslije ba Vajber (ono kad se javila nakin 15 dana) kako je kod njih sve cisto, kako oni nisu pijanice kao Rusi, kako je kod njih mirno...
Neka čoče, osjećaš li da još patim.![]()
Okachi te slike shto ti je slala
istrajan budi.
A ne bih, za sve pare svijeta. Nijesam od te pasmine. I ovo što pišem je totalno glupo.)
Awwww
I am so post-rock I shit sad birds.
A sto znam, uzeo si da se falish pa reko da vidimo.. :-)
istrajan budi.
Volim što stara CdM pržionica se i dalje dimi, spremna da isprži svakog ko naleti.![]()
![]()
Danas poceli fakulteti aooo sto je djevojaka kroz grad bilo danas... Casti mi ove sa sjevera izvukose prosjek ovim domacim djevojkama. Nisam mogao da vjerujem kolko zgodnih djevojaka sam sreo danas.
Pratim temu i ucim od velikih majstora zavodjenja.
Ako se posle ove skole ne ozenim, niste nista uradili,
tj, dzabe ste kucali.
Stojim ja za sankom u kafani, pijem vopi, par metara od mene zgodna zenska ka avion, guta me pogledom. Malo se ja okurazim i pocnem misliti u sebi kako bi bilo da joj pridjem i udjem u neku pricu. Dvoumim se ja tako ocu, necu, pijem ono pivo, znoj kaplje, brige me muce. I u svom tom kolebanju ona ustade i ode. E reko jbg, a taman bi joj prisao da nije otisla a sve u sebi mislim "dobro je dobro je." Al i nije mozda, sto sam tako stidljiv, pa sta fali da joj kazem nesto, mozda bude i interesantno, mozda mi se posreci. Uvjek mi hvali to malo, moram nesto pod hitno mjenjati.
Nastavim ja piti i dalje kad nakon par minuta eto nje vraca se za sto... Obli me ladan znoj. Reko nema sto, to je to, to je sigurno neki znak, pricu joj pa makar pogino, a vjerovatno necu.
Dan D, trenutak istine, skupljam hrabrost, provlacim ruku kroz kosu, uvlacim stomak, ispravljam ledja, lagano odsetam za sto za kojim je mlada lijepa dama, spustim se na stolicu i dubokim zavodnickim glasom je pitam:
"Jesi to isla da pisas?"
Hahah dobra, dobra. Ja cu da ispricam mojih par ispada i blamova. Bilo ih je dosta, redovno sam budalu od sebe pravio. Ovo je vise za temu ''Kako stte napravili kretena od sebe zbog djevojke''
1. Prije nedje 6,7 godina se sve preko fb-a zavrsavalo. Tad mi bilo bitno da samo sto vise kombinacija napravim. Cak sam i razradjenu pricu imao i sastavljenu ''spam poruku''. Poruku koju sam slao djevojkama kao ''start'', a onda po sablonu razvijao pricu. Poruka je bila malo poduza, pa cijenim da ih je bilo sramota da ne odgovore![]()
I tako ja u moru tih svih djevojaka tada naidjem na jednu koja mi se bas svidi. Poznata curica iz grada, mnogo dobra djevojka, jako lijepa. Sto je najgore primim se ja, a ne znam koji muskarac i ne bi. Prica ide, dopisujemo se mi nekih nedjelju dana. Ja se bas poceo truditi ...itd.. Hahah i odjednom ona stane da se javlja. Ja pomislio, ajd saznala je vjerovatno da svrljam sa svakom zivom sa kojom mogu pa me odjebala. Ali nesto mi mira nije dalo i pokusam ja da saznam. Krenem pricu sa jednom nasom zajednickom drugaricom i da ne sirim... Ona je mene pokazala svojoj kumi na face i njena kuma me prepozna i kaze joj ''Ja sam sa tim momkom se dopisivala isto''. Pokaze joj poruke i ona vidi onu prvu ''ulaz'' poruku... Ispadne da sam ja dvije kume startovao istom porukom.
2. Nevinost sam izgubio sa kurvom za 14. rodjendan, a kroz citav zivot me proganja to sto sam tu djevojku ljubio u usta. I dan danas me smaraju da sam u ljubio usta koja su ispusila kilometre....
3. 15,16 godina. Izlazim sa SanjomNismo ni nedjelju zajedno. Idem ja da vratim iznajmljenu video kasetu u tadasnji Dream. Drzimo se za ruke, prsti nam ispreplijetani. Ja ocu da ispadnem kul, opusten, primicem njenu ruku da je poljubim......promasim njenu ruku i poljubim svoju. Ona me gleda.......ne vjeruje...
Ima toga jos, ali dosta je i ovo. Inspirisa me Napumpani ovom pricom njegovom.
a ta ulazna poruka?
Hahahha a nista to, moze neka da procita po drugi put pa da prepozna o kome je rijec![]()
Nema bez konkretno. Posle peha sa dugogodisnjom djevojkom, vodjen samo time da su sve iste i time da ni jednoj vjerovati ne mogu, poceo sam komunikaciju sa 5-6 djevojaka. I odmah konkretno. Ne mogu ti pruziti nista nego samo kombinaciju neku bez vezivanja. I kod dvije upali. A rekao sam sebi davno da necu Niksicankama da saljem poruke. I eto posle 5g se opecem opet. Ova jedna me gleda a druzi se sa mojom sestrom. I ajde ja da pokusam nadjem broj i posaljem poruku ona idmah preko k odgoVara ODAKLE TI BROJ. Ja radim ne mogu ti reci i njen odgovor je bio NE MOGU DA NASTAVIM KOMUNIKACIJU ONDA. Malo mi je falilo da joj svasta kazem. A 96 godiste. I onda se ja lijepo zapitam jesam li ja normalan. Ja sa 91g ocu da smuvam dje inu neku iskomplexiranu. Mrs
Te '96 su iskusnije i snalazljivije no neke tvoje godiste Amfi.
I don't get lucky. I make my own luck.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks