Ovaj fluidnije radi sa 1 gb rama nego note 3 sa 3
Vidjeh na fb jednog momka koji ih donese na pocetku oktobra iz usa
iPhone 6
16 GB = 750euro
64GB =850euro
128GB = 950euro
iPhone 6PLUS
16 GB = 850euro
64GB = 950euro
128GB = 1050euro
Ja sam dugo koristio android i sa 2 gb rama, 4S sa 512 ke gospodin koji nikad nije lagovao i budalio, ovaj android nije cesto ali znao je. Ios je mnogo bolji bar meni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne postoji telefon, osim ovih kineza(miui,oppo) koji nisam koristio i sve OS ....wp,android ,bb,webos, android..... nista ne radi fluidnije od ios
Nego, meni je čudno što nisu izvorni iphone (6) nisu ''pojačali'' u odnosu na predhodnika. Konkretno baterija, pročitah da je gotovo ista kao na peticu.
Kolko shvatih ovaj 6+ je kao Samsungova note serija? Phablet?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Procesor trosi manje bat
Kako god,rado bih ga posedovao![]()
Mozda su potamnili pozadine i tamnije app 🙉. Vjerivatni ce biti kao i Note 4 kao i G3 kao i z2 kao i m8 znam od telefona. Ali ipak sve ljude sto znam da koriste 5s pune ga 2 do 3 puta dnevno. Jer im je net stalno upalje. I koriste tel dosta dobro. Ja evo jos od prvog dana gazim g3. Sa app i igricama zahtjevnim i upaljen mi net all day. Od 8 jutros ga koristim. I sad sam ga na punjac stavio sa 8%.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
3G/LTE dosta vise pogadje bateriju ajfona no vjerovatno bilo koji drugi telefon i to je cinjenica. Ali dobro to je nesto sto mogu da podnesem, palim ga po potrebi. (Edge ne trosi nista vise u odnosu na bilo koji drugi fon, niti WiFi)
Ali isto tako je i cinjenica, bili vi zagrizeni ili ne, da cim se napuni vise od 75% rama, MORAS da ugasis sve procese inace laguje sve zivo, posebno kad ti neka aplikacija nije u memoriji nego oces da otvoris novi proces.
Bezbroj puta u toku dana idem na "Stop all"
Da me ne bi neko pitao pricam li iz iskustva, pricam, uzeo sam HTC M8 eo ima 3 mjeseca. A zasto nisam ostao na iphone kad mi je bolji, zato sto me smorio mali ekran i dok ne dodje u T-Com uzeh ovaj ka prelazni tel.Odlican je tel M8 nema price, bas kvalitetno uradjen, lijep, savrseni zvucnici, ima android svojih prednosti ne velim ja, ali brate iOS za klasu bolje radi no ne znam koji kit-kat, *****-palac
Last edited by BiTrAtE; 10-09-14 at 23:14.
Meni je najljepši iphone 4Ovaj mi je baš razočarenje što se izgleda tiče.
Are you suggesting coconuts migrate?
Eno sad. A kad ga probate onda će biti priča kako su mali ekrani truba.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Eo o cemu pricam za memoriju, naravno da ce androidi imati min po 2-3gb rama kad sam android uzima pola radne memorije, eo slika posle stop all, i jednog refresha dje se samo jedan proces upalio, a ima ih jos 5-6 sto rade automatski u pozadini tako da je zauzece jos vece nego na slici
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 11-09-14 at 00:28.
Ja imah iPhone 3GS par godina, onda predjoh na Samsung Galaxy S3, pa probah i jos naprednijih Androida i sve se svelo na to da ne mogu docekat da se vratim na iOS.
Koristim sad nekoliko dana LG G3, ali prvom prilikom cu prec na iPhone, pa makar bio 5C, da ne recem i6, jer mi je ovo vise bzv.
Kako putujem dosta, i treba mi telefon non-stop / aplikacije, nepodnosljivo mi je bagovanje, resetovanje telefona i ostali jadi.
Ponavljam, sa zastarjelim, potonjim iPhone-om 3GS mi je bilo lakse.
Volio bih da su ajfonovi jeftiniji, ali u ovom/mojem slucaju uvijek bi - kolko para tolko muzike!
E ako znam šta pojedini ođe rade telefonima pa toliko baguju... Ako postoji tel pretrpan aplikacijama i memorijom to je moj g2, i do sad sam za pola god korišćenja morao da ga restartujem 2 puta... Da se razumijemo slažem se da je ios stabilniji i vjerovatno ću ga koristiti ponovo ako uspijem povoljno naći 6+, ali te nebuloze o neprestanom bagovanju androida okačite mačku o rep...
#fakenews
Evo 10ak dana od kad kupih g3. Natovario sam ga app i gazim ga. Ni jednom nije zastekao, a kamo li zabagovao. Tako da ta prica ne pije vodu. I gore neko sto navodi kako je zauzeto rama ovo ono. Daj dje je ne iphone app da vidis zauzece. Da se kladimo da se isto desava. Nijesam fan ni jednog os ni marke telefona. Ali ljudi prica i proseravanje po Androidu i dizanje u nebo presvetoga iOS je prica za malu djecu. Nekome odgovara jedno. Nekoke drugo. Ja bih mogao lagano da koristim i iOS i wp i android i sve. Ali mi iOS ne osgovara jer je ogranicen kao balkon. Ali je fluidan ali ne i savrsen. Najbolji drug je imao 4s pa 5 pa sad 5s. Na svaki je za god dana imao neki bug ili je zakocio jednom ili 2 puta. To je telefon a ne svemirski brod. I covjek ga je napravio mora nekad bagnuti. Ne vidim vise polemiku oko toga. Meni g3 savrseno radi i treba mi da mi heavy koristenja tel moze izdrzati od 08h do 23h minimum. A ne da oko 15h trcim na punjac.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Sve u svemu, ovim novim modelima Apple je počeo da kopira sve ono što korisnici Androida već odavno imaju… nestade ona priča o doslednosti… stilu i sl.
Dok bude ovaca, biće i novaca![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks