View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iz onoga sinoc najbitniji je rezultat i ta 3 boda pogotovo jer sad igramo protiv Lihtenstajna (gdje racunam sigurna 3 boda) i Austrije (tu bi mogli do 3 boda al i bod je puna kapa). Nazad smo dobri bili, tandem stopera odlican, jos kad Basa upane umjesto Simica bice to super. Tandem Zverotic/Nikolic je sasvim ok bio, samo je problem sto Elsad nema utakmica u nogama sto se vidi. Jos da neko zna razlog zbog koga Fatos (ljubimac i idol svih varvara) Beciraj igra. Mali Jovovic je odigrao bolje za ono sto je igrao n'o Fatos. Konacno da je Mirko odigrao kako zna i umije. Svaka cast na trudu i zalaganju i samo da nastavi da igra ovako i nece biti zime. Kad se Joveta oporavi mozda bi bilo dobro da on igra po desnoj strani jer steta dirati ovaj tandem Mirko/Boske.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Suma sumarum, možemo našim reprezentativcima čestitati na borbenosti, karakteru i zalaganju. Veličanje one igre od sinoć ne vodi ničemu, vjerovatno su toga svjesni Mirko i družina, s obzirom da su maltene skoro svi profesionalni fudbaleri. To je dalo rezultat protiv Moldavije, ali protiv nekog ozbiljnijeg protivnika sigurno neće. Dakle, igra se mora popravljati iz utakmice u utakmicu.

Drugo, kvalifikacione utakmice treba da igraju najspremniji ljudi u tom momentu. Za isprobavanje igrača, formacija i taktika služe prijateljski mečevi, gdje opet treba birati protivnike slične onima koji su sa nama u kvalifikacionoj grupi. Nikako ekipe ranga Farskih Ostrva, Kazahstana, Gvatemale itd. Pobjede protiv takvih timova proizvode plasibo efekat, tako da donesu više zla nego dobra.

Najvažnija stvar u ovim kvalifikacijama je izbjeći poraz u Austriji.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    To je to. Najjače je što se on brani od zamišljenih neprijatelja, tj kritičara. Već sam pisao o poltronskom odnosu medija prema njemu i odsudstva bilo kakve kritike. Jedino čega se ja sjećam bila je blaga kritika novinara Vijesti Danila Mitrovića i kolumna Đorđa Kustudića đe ga je poprilično oprao. Nakon toga je zbog iako blage kritike Savićević Mitrovića kaznio tako što mu nije izdao akreditaciju (dobro poznati njegov model obračunavanja), dok više takve kolumne Kustudića nije bilo, iako je tek tada bilo još više materijala za to (pretpostavljam da je Televiziji CG zaprijećeno da će izgubit prava za domaće mečeve, ili da će im Savez početi naplaćivati).
    Konkretno, sad se zakačio za tekst iz Vijesti (http://www.vijesti.me/sport/kako-bez...jcarske-794848) đe se uopšte ne kritikuje, već se pokušava analizirati, a jedino su se novinari naglas zapitali je li možda vrijeme da se uključi Simon Vukčević, iako to nijesu ni sugerisali, niti su rekli za ovaj meč da doputuje avionom, već za naredne da se razmisli (iako on po meni ne bi trebalo da bude prioritet već drugi igrači, no to je nebitno za ovu priču). I to je njemu pritisak? Zamislite da neki kolumnista u bilo kojoj državi napiše tekst u kome kaže da su možda potrebne neke promjene u vladi, te da bi možda bilo dobro aktivirati jednog čovjeka koji je ranije bio ministar. I premijer dođe na konferenciju za novinare i govori "ne stvarajte mi pritisak". Sprdnja.
    Najgore je to što novinari uopšte ne rade svoj posao i ne postoje novinari koji prate naše reprezentativce (tu ne računam one uvlakače), pa nepripremljeni dođu na konferenciju za novinare. Kad je pitao koje on to igrače ne zove niko da mu pomene Vlada Boljevića, a pogotovo Mijuška Bojovića. Možda oni stvarno nijesu kalibar za reprezentaciju, pa su vjerovatno ti treneri nestručni kad im pružaju šansu da igraju u poljskoj, kiparskoj i belgijskoj ligi, ali neka ne laže da je svakoga probao. Niko da pomene Vujadinovića (mada je ovih koji nijesu rođeni u Crnoj Gori i previše za moj ukus). Kako je Balić (kojeg smo viđeli kako igra) uopšte dobio priliku da igra poslije dvije godine i, takođe odlične, utakmice protiv Belgije. Tako što je pozvan među 24 igrača u junu, a matrak bi i na tom turniru igrao da se nije dogodila poplava u Srbiji, pa Volkov nije mogao doć. A momak je godinu dana igrao standardno u ukrajinskoj ligi. Ja sam nakon svakog pozivanja pisao na forumu upravo to, ali izgleda da je trebalo da se desi neka elementarna katastrofa i ljudska nesreća pa da mu se pruži šansa.

Od Brnovićevih izjava se može napraviti jedan dobar humoristički skeč jer čovjek sam sebe demantuje svaki put kad se pojavi. Nekad sam imao živaca da vadim Vlaisavljevićeve izjave, ali sad stvarno nemam toliko vremena da se bavim još jednim blavorom toliko detaljno. Sad samo ono što je aktuelno - Drinčić. Kaže: htio je da ga zaštiti, a nije pominjao Beograd. Veli, rekao je "odozgo", samo nije precizirao je li mislio na neku crnogorsku planinu ili Sjeverni pol ili eventualno Boga.
    Quote Originally Posted by rebel View Post
    Treba kroz ovaj ciklus integrisat Đorđevića, Bakića, Jovovića, Alića, Zorića, Kosovića, M.Vukčevića... nema se što čekat.
    Slažem se, no to najviše od njih zavisi. Svi moraju imati minutažu u svojim klubovima, u protivnom ništa od toga. Konkretno za igrače koje si naveo:
    Đorđević - na pozajmici u Sampdoriji. Nekako sam optimista da će mu Mihajlović dati šansu, jer ne zaboravimo da postoji opcija otkupa ugovora, a Luka je pravi dijamant ukoliko se bude dobro sa njim radilo i ukoliko bi mu se pružila šansa. Ima on pravo igranja za U21 i u narednom ciklusu, tako da će nove šanse dobijati svakako.
    Bakić - na pozajmici u Speziji. On ovu šansu jednostavno mora iskoristiti, inače mrka kapa.
    Jovović - fudbaler koga ja obožavam, a nadao sam se i pisao na forumu još prije godinu dana da ga treba zvati za A reprezentaciju. Konstantno nareduje i, po meni, ukoliko bude ostao u Sutjesci još godinu, godinu i po, viđećete kakav će tek tad bit. Može otići odmah i u inostranstvo, ali samo onamo đe mu je minutaža 100 % zagarantovana. I on ima pravo igranja za U21 u narednom ciklusu.
    Alić - nažalost, on je u nezavidnoj situaciji s obzirom na to da je pokidao ligamente koljena i tako se raspršila nada da se može primaći prvom timu Villarreala. Kad se za pola godine vrati moraće ponovo u B tim i šteta za njega što mu se to sad desilo.
    Kosović - već sam rekao da je sada rezerva u Ujpestu i da obično uđe u zaostavnom vremenu, iako ima sve u preduslove da igra standardno. Talenat veliki, Ujpest je gotovo filijala Standarda koji ga je pozajmio da bi napredovao igrajući, a trener gotovo naš ( s obzirom na staž u Crnoj Gori) Nebojša Vignjević koji ga poznaje odlično jer ga je trenirao u Vojvodini godinu dana. I Kosović ima pravo igranja u narednom U21 ciklusu pa će biti šanse.
    Zorić - trenutno je rezerva u AEK-u, premda ulazi u igru. Mora postai prvotimac da bi se uzeo u obzir jer AEK je, iako veliki klub, i dalje drugoligaš.
    Marko Vukčević - ima veliki problem sa minutažom ove godine. Prošle sezone je Milorad Kosanović došao i odmah je postao standardan, iako je igrao lijevo, a on je klasično desno krilo (igrač koji bi nam valjao kao hljeb). Kako je Kosanović otišao, pojavili su se problemi. Samo jednom u 6 kola je odigrao 90 minuta, a slovenačka liga je daleko od jake.

Zaboravio si igrača koji je već debitovao i to prilično uspješno - Branislava Jankovića iz Grblja. On je primjer kako se radom, igranjem i napredovanjem u našojh ligi može doći do A reprezentacije. Sada ga Brnović opravdano nije pozvao jer još nije spreman fizički koliko je inače zbog poznate opstrukcije njegovog kluba, ali vjerujem da će već protiv Linhteštajna biti pozvan.

Toliko zasad. Kad ugrabim vremena, napisaću nešto o narednoj generaciji U21 budući da već imamo zaokružen tim.
    Last edited by amnesiac; 09-09-14 at 12:54.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Amnesiac
    imamo zaokruzen tim ali nemamo trenera, ako nam dodje opet neki kum dzaba nam sve
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nikad zadovoljniji sa stadiona. Mozda sam, poslije svega, ocekivao potpuno drugaciju sliku (a prvo me pozitivno sokiralo sto 15' prije utakmice na gornjem dijelu Sjevera nisam imao dje da stanem!), ali je ispalo najbolje moguce.
    Brnovic definitivno treba da ide (nema veze sa sinocnom utakmicom), a ovo su tri velika boda. Ne respektujem Moldaviju zbog 5 komada Pod Goricom, vec podsjecam da smo mi samo mala zemlja puna talenta, ali i neko ko veliko takmicenje jos gledao nije. Nemamo pravo nikoga da potcjenjujemo!

Zalaganje i zelja za pobjedom na terenu, super saradnja navijaca sa sve 4 tribine - slika koju bih volio svaki put da vidim u Pg. U tom slucaju sumnjam da rezultat moze izostat'.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Amnesiac
    imamo zaokruzen tim ali nemamo trenera, ako nam dodje opet neki kum dzaba nam sve
    Ako dođe opet kum (tu prvenstveno ciljam na Mikija Vukotića) onda možda i upali s obzirom na to da je on solidno vodio Mladost. Ne treba nama neko čudo na klupi, niti provjereno trenersko ime. To se ne radi sa mladim reprezentacijama. Često su to početnici koji rade u savezima, ili oni koji su trenirali druge mlađe selekcije (U19, U17). Niko, da ja znam, ne dovodi skupe trenere na čelo U21 reprezentacije. Bitno se da smo se ovoga ratosiljali, jer iako i od najgoreg ima gore, od Vlaisavljevića zaista nema niti može biti. Dovoljno je što ćemo biti pošteđeni nesojskih izjava kada svu krivicu svaljuje na igrače, laže da oni nemaju minutažu u klubovima, govori da nijesu neki talenti iako ih je on isti takvim proglasio na početku ciklusa. Veliko smo zlo skinuli sa grbače.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Neću ništa reć o utakmici, svi ste rekli.
    Vjerovali ili ne, moram da pohvalim Brnovića za par stvari.
    Sklanjanje Sava Pavićevića. Prvo, igrački je istrošen. Drugo, ima izuzetan problem s tim što nije u 11 i to javno pokazuje i govori pred svim igračima i Brna nije pao pod taj uticaj.
    Sigurno je i on sam znao da ima mnogo manje napadačkih opcija sa Savićem umjesto Sava ali se ipak odlučio na to.
    Da se ne zaboravi, to je za sobom povuklo i Simića koji je uvršten u 11 a svima pa vjerovatno i Brnoviću je on još misterija. I ispostavilo se kao odičan potez.
    Treće, izvlačenje Volkova. Čovjek je imao karton i iako je odigrao dobro poluvrijeme (i mogo je fizički još) izvučen je zbog glave u koju nemaš povjerenja da neće dobit drugi karton. Sa Balićem je zatvorio pozadi sve, i osigurao se od eventualnih izleta naprijed.
    Ubacivanje Jovovića umjesto recimo Kasalice. Mislio sam da nikad neću viđet da Brnović kod 1-0 ima petlju da ubacuje mlađe momke koji imaju manje minuta u repku od nekih drugih. Ali eto i to se desilo. Naravno, nema dileme je li to ispravna odluka.

I da podvučem nešto što stvarno nisam očekivao iako sam veliki navijač ove reprezentacije. Nisam vjerovao da momci mogu ispoštovat dogovor da se skupe i muški ovo odigraju pored svih nesuglasica i svađa. Viđet ih da onako grizu, viđet Mirka koji šprinta sam na odbranu i pravi pritisak u nadoknadu vremena kod 2-0. E to nisam mogo ni da zamislim. Kapa dolje momcima za zajedništvo, motiv i želju.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

u svakom slucaju jedno si u pravu, gori tesko moze doci. a da idodje neko sa imalo znanja, moze fino ove momke da poslozi i da ih afirmise. da se plasiraju na jedno veliko takmicenje mnogo lakse bi se prodali a i cijena bi im skocila.
    primjer srbije koja redovno izvozi dosta tih mladih igraca poslije dobrog ciklusa. dosta ih se poslije vrate u Srpsku ligu ali opet bar 2-3 naprave dobru karijeru sto je dosta.
    a mi ih ne mozemo ni njima uvaliti

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Neću ništa reć o utakmici, svi ste rekli.
    Vjerovali ili ne, moram da pohvalim Brnovića za par stvari.
    Sklanjanje Sava Pavićevića. Prvo, igrački je istrošen. Drugo, ima izuzetan problem s tim što nije u 11 i to javno pokazuje i govori pred svim igračima i Brna nije pao pod taj uticaj.
    Sigurno je i on sam znao da ima mnogo manje napadačkih opcija sa Savićem umjesto Sava ali se ipak odlučio na to.
    Da se ne zaboravi, to je za sobom povuklo i Simića koji je uvršten u 11 a svima pa vjerovatno i Brnoviću je on još misterija. I ispostavilo se kao odičan potez.
    Treće, izvlačenje Volkova. Čovjek je imao karton i iako je odigrao dobro poluvrijeme (i mogo je fizički još) izvučen je zbog glave u koju nemaš povjerenja da neće dobit drugi karton. Sa Balićem je zatvorio pozadi sve, i osigurao se od eventualnih izleta naprijed.
    Ubacivanje Jovovića umjesto recimo Kasalice. Mislio sam da nikad neću viđet da Brnović kod 1-0 ima petlju da ubacuje mlađe momke koji imaju manje minuta u repku od nekih drugih. Ali eto i to se desilo. Naravno, nema dileme je li to ispravna odluka.

I da podvučem nešto što stvarno nisam očekivao iako sam veliki navijač ove reprezentacije. Nisam vjerovao da momci mogu ispoštovat dogovor da se skupe i muški ovo odigraju pored svih nesuglasica i svađa. Viđet ih da onako grizu, viđet Mirka koji šprinta sam na odbranu i pravi pritisak u nadoknadu vremena kod 2-0. E to nisam mogo ni da zamislim. Kapa dolje momcima za zajedništvo, motiv i želju.
    ovo sto si nabrojao na pocetku se zove iskustvo, sto ga je valjda napokon stekao. zato se za reprezentaciju ne dovode neiskusni treneri.
    npr da se ne vracem mnogo ali moram pomenuti Cesku. zna se da je on to izgubio a najveci primjer je ovo.
    oni do ceske nikad nisu igrali kod kornera zonu nego striktno igrace su cuvali i to je funkcionisalo. on je zahtjevao protiv ceha da se zona igra i zbog toga smo primili onaj gol iz kornera. nikada prije toga ova reprezentacija nije igrala tako i normalno da se momci nisu mogli snaci, opet neiskustvo.
    nego ispricana prica, a valjda je ukapirao neke stvari jos da ukapira da mora probati jos neke igrace kao da kasalicu i Beciraja ne mora vise zvati. nije mu pod moanjem i obavezom da ja znam.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Kao sto rekoh ono sinoc se jedino moglo dobiti individualnim kvalitetom,zalaganjem i zeljom.Bez igre
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Najgore je to što novinari uopšte ne rade svoj posao i ne postoje novinari koji prate naše reprezentativce (tu ne računam one uvlakače), pa nepripremljeni dođu na konferenciju za novinare. Kad je pitao koje on to igrače ne zove niko da mu pomene Vlada Boljevića, a pogotovo Mijuška Bojovića. Možda oni stvarno nijesu kalibar za reprezentaciju, pa su vjerovatno ti treneri nestručni kad im pružaju šansu da igraju u poljskoj, kiparskoj i belgijskoj ligi, ali neka ne laže da je svakoga probao. Niko da pomene Vujadinovića (mada je ovih koji nijesu rođeni u Crnoj Gori i previše za moj ukus). Kako je Balić (kojeg smo viđeli kako igra) uopšte dobio priliku da igra poslije dvije godine i, takođe odlične, utakmice protiv Belgije. Tako što je pozvan među 24 igrača u junu, a matrak bi i na tom turniru igrao da se nije dogodila poplava u Srbiji, pa Volkov nije mogao doć. A momak je godinu dana igrao standardno u ukrajinskoj ligi. Ja sam nakon svakog pozivanja pisao na forumu upravo to, ali izgleda da je trebalo da se desi neka elementarna katastrofa i ljudska nesreća pa da mu se pruži šansa...
    Slusajući izjavu i zacikavanje Brnovića " kazi koga da zovem" pomislih da im je bas pao na volej pa ce sad izdiktirati i tu dvojicu i mlade Sarkice i Đorđevića i ... kad ono trt i zamuckivanje pa Simon te Simon a on je sam sebe unistio. Tacno da se pomisli ono sto Prijeki kaze da on jadan i ne zna dje sve igraju nasi fudbaleri.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo i novinari Vijesti reaguju. Nijesam mislio da ću to za njih reći, ali - odličan tekst
    http://www.vijesti.me/sport/evo-koji...rincica-795106
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sujeta je odlika "malih ljudi" i onih koji obicno malo znaju a misle da su pojeli sve razume svijeta ili u prevodu glavna odlika Brnovića. Ne shvata on da ćemo mi voljeti i navijati za reprezentaciju pa makar selektor bila i neka baba iz Ljututuka, makar i sve meceve izgubili ali ostavljali zdravlje na terenu i postovali grb koji nose na dresu. Da ima malo mozga umio bi razdvojiti one pakosne kojima nikad nista ne valja i cekaju debakl ekipe od onih koji naprave uljudnu analizu i pokusavaju pomoći, ali kao i obicno najvise istina zaboli, a oni su nabrojali i Miloša Krkotića i Nemanju Nikolića mozda neke i preskocili, ali Brnu zaboljelo pa ka' zlo dijete kad pobijedili poceo "eto vidite ja bolje znam". Vjerovatno najbolji trener svih vremena sa nasih prostora je priznao da mu je neki novinar dao ideju da Surjaka lijevo krilo prebaci na beka za neku vaznu utakmicu, ali to je odlika velikih

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

volio bi kad bi neki novinari bar ponekad ovdje navratili, sigurno bi dobili ideu da nesto konstrukrivnije napisu. tek bi onda brnovic imao razloga za ljutnju, nego slabo je nase novinarstvo, i jadno i ponekad bude neka kritika ili neki dobar tekst ali su rijetki.
    sto bi rekao moj prijatelj ne vezano za fudbal:
    sa sitnim ocima i malom glavom nikad covjeka od njega.
    i definitivno je u pravu

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Pobjede protiv Moldavije ne treba da se slave. Moramo dekit Austriju i Svedsku, ali odma.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    volio bi kad bi neki novinari bar ponekad ovdje navratili, sigurno bi dobili ideu da nesto konstrukrivnije napisu. tek bi onda brnovic imao razloga za ljutnju, nego slabo je nase novinarstvo, i jadno i ponekad bude neka kritika ili neki dobar tekst ali su rijetki.
    sto bi rekao moj prijatelj ne vezano za fudbal:
    sa sitnim ocima i malom glavom nikad covjeka od njega.
    i definitivno je u pravu
    Navrate oni i vjerovatno znaju sve sto se odje napisu, ali ko zna iz kojeg razloga pisu kako pisu. Kamo sreća da prepisuju tekstove Katara sto se tice vaterpola. Prate i redovno izvjestavaju o nasim sportistima van zemlje kao odje na, a ne samo pred utakmice reprezentacije

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

I uvije nezgodni mladi ribari sa Farskih Ostrva se upisase protiv ovog odlazeceg blavora dako preokrenemo u drugom poluvremenu
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislm da Vesovic mora da igra, jer je to dobar igrac, tehniku dobru, brz, dobar pas ima. Ja sam ga gledao uvijek kada bi dobijo sansu da igra, svaki put je odigrao super.
    Mislim da momak nema srece a ne sto nema talenta, jer je to dobar igrac. I sigurno je zasluzijo da igra u prvih 11 i kod nas iu Torino.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mene cudi da Vesovic nije igrao , po meni bi vise pruzio nego Beciraj u svakom slucaju. onaj zabije glavu i trci, ni jednu loptu sinoc primio nije.
    po meni je najgori kod nas bio, mada malo ispod njega je Zverotic. trudio se ali godinu i nesto covjek nidje zaigrao nije sem u reprezentaciji, mora se to osjetiti.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Pogledaj mladu,pogledajj ovoga grijeha,gubimo od Farskih ostrva,ee greotee,ne bi me cudilo da su ovo namjestili,grijeh

Thanks Thanks Given 
    9,333
    Thanks Thanks Received 
    6,813
    Thanked in
    2,682 Posts

Namjestaju ovi nasi i vise nego sto mozemo pomislit, tako da se ne sjekirate

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    95
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by xxxx007 View Post
    Ja mislm da Vesovic mora da igra, jer je to dobar igrac, tehniku dobru, brz, dobar pas ima. Ja sam ga gledao uvijek kada bi dobijo sansu da igra, svaki put je odigrao super.
    Mislim da momak nema srece a ne sto nema talenta, jer je to dobar igrac. I sigurno je zasluzijo da igra u prvih 11 i kod nas iu Torino.
    Slazem se za nasu reprezentaciju da mora da igra,al u toro u sistemu 3-5-2 desno je zacementiran mateo darmian,on je sad standardan I kod kontea...u zvezdu je poceo da igra na krilo pa je prebacen na beka sticajem okolnosti...vidjecemo koliko ce odigrat ove sezone u toro,al nesto nisam optimista.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Poraz od farana pravi oprostaj od trenerske neznalice neka sad odlazi ponosan da ga vise ni na tribine ne vidimo
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Dule i doktorirao danas zvanično.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

A kakva je to neznalica i seljak majko mila,jedne prilike gledam utakmicu na Starom Aerodromu i sjedi on do mene sa nekim covjekom,tribine pune...I sad poceo on onako srednjim tonom da razglaba i objasnjava ovome prijatelju kako on "samo ja odlucujem ko ce biti pozvan za reprezentaciju,ja licno gledam igrace i niko vise,sad sam gledao ovoga maloga Vujnovica u Obrenovac dobro igra" pa onda raspravlja zasto nekoga nije pozvao,zasto se neko naljutio itd itd....ne mogu da vjerujem da je bas toliki seljak da to prica namjerno da bi se culo..i pomislilo se kako se on tu pita...e moj Dule zna se ko ti spisak sastavlja,vece su sile tu u pitanj,mada nijesu ga sastavljali samo tebi nego ce ga sastavljati i buducim selektorima

Page 1583 of 2251 FirstFirst ... 58310831483153315731579158015811582158315841585158615871593163316832083 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)