View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je promijenio Volkova na poluvremenu jer bi ovaj sigurno dobio crveni karton. Onaj momak ima nekih problema, trebaju mu anger management kursevi.

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Tacno mi je zao Brnovica kad ga gledam na ovaj press... nevezano za to kakav je trener.

Da mora covjek koji je selektor da se pravda ovim bijednim, nekulturnim i bezobraznim novinarima koji ne umiju sacekat ni recenicu da zavrsi...

I FSCG da ga ne zastiti od ovoga, katastrofa.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Trebalo bi pozvati Vlada Boljevica na sledece 2 utakmice jer nam je prijeko potreban jedan solidan igrac na sredini. Pa neka pokaze sto moze.
    Vidis da avetinja kaze da je svakoga probao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Vidis da avetinja kaze da je svakoga probao
    Dako mu kaze neko da nisu ipak Boljevica probali, evo sad protiv Lihenstajna je odlicna prilika.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

kapiten <3

Thanks Thanks Given 
    1,446
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Igrali su borbeno, srčano, zalagali se, trudili.
    E da su ovako igrali kraj prošlih kvalifikacija, no ajd.
    Ova Moldavija, tuga i opomena, kao da je iz naše lige.
    Vučinić majstor s loptom, ali i majstor plandovanja, pješke igra, ne trči.
    Opiči 2 sprinta i odmara.
    Onaj se kukavac od Damjanovića opučio, trčao tamo-ovamo, borac je veliki.
    Ova 2 u odbranu: Tomašević i Simić su fino odigrali, Savić odličan.
    A i ovaj je Nikolić dobar bio.
    Bećiraj solidan kao i Volkov.
    Naš golman nije imao puno posla.
    Sve u svemu, zadovoljan sam.
    Nek se ovako bore na svaku do kraju, pa što Bog da.
    Ko oće da igra za reprezentaciju nek igra, ko neće "sreknji" mu put!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Prije svega dobar mec Mirku kapa dolje .Stoperi dobri mada Moldavija je uzasna ali sto se ovoga meca tice odlicno.Mali Jovovic dobar ,Balic isto nadama se da ce dobit malo vise prostora.Sto se tice Nikolica njije los ali nije igrac koji nam je prijeko potrebam treba nam neki zadnji vezni koji ce da pridje uzme loptu i proslijedi dalje.Bas smo skripali sto se tice sredine.

Grgur gnjida prepa se Brni a ovom eRadovicu isto kapa dolje i treba da reseta ovu smrdu od Brne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uff dosta slabo,tesko cemo otici na evropsko sa ovakvom igrom..iako je dao gol Vucinic usporava igru i napda sa njegovim uobicajenim zongliranjem i tapkanjem lopte, plus one simulacije svima idu na zivce ne znam kako ne stane stim vise coce..
    Savic odlican, Beciraj vrlo dobar narocito igra poziciju koja mu ne pase, otavrao je prostor Vucinicu i Damjanovicu.
    Volkov nam je slaba tacka
    Zverotic jos uvijek nije na nivou ali doci ce i takav je zaustavljao/presjecao puno lopti/napada
    Kao ekipa previse meljemo loptu umjesto na brzi pas
    Treba traziti ubacivati mladje polako da se kale naprimjer Alica
    Golman stabilan nije imao nesto posla
    publika onako; na tv zvuci dosadno

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ali na flashscore na lineup pored svih igraca nasa zastava a pored Brne zastava Srbije hahaahahahah

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

evo malo o Joveticu. momak ne da je popizdio zbog povrede nego i vise od toga, jer je taman usao u formu.
    sada ce sigurno biti van terena 3 sedmice, a povrijedio se zbog terena. kaze teren je katastrofalan bio, a trebali su trenirati na stadion ali trava jos nije bila sremna. kasnili su nekih 7 8 dana, valjda je tek juce bila spremna za upotrebu.
    covjek je bas baksuz , kako mu se sve sklopilo da nije normalno.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Mirko kao u najboljim godinama. Sve iz amaterske lige.

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Sve je ovo super protiv Moldavije ali ovakva igra neće ni protiv Lihtenštajna upaliti. Onakva nepovezanost odbrane i napada je smiješna.
    Loše izgleda kad bunariš zadnjih deset minuta kad si primoran jer gubiš a ne čitav meč protiv Moldavije na domaćem terenu. To je poniženje.
    Nego, ne može naBr u sred kvalifikacija da proba nekog. Pa ne može ni kad nisu kvalifikacije. Isproban je Vlado Jovović, odigrao je hrabro, ali mora još.
    Ne može da nam igra Zverotić koji nije ni klupi u svom timu. Sad bi trebao naBr, htio ne htio, da ubaci ove iz mlade. Zna se koji su, nabrajani su na ovom topicu već.
    Sreća pa je tu Mirkova klasa.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ima tu 4 mladjih koje reprezentacija moze da "stvori". Zna se da igraci poput Vukcevica, Zorica i par drugih imaju fudbal u venama i dobro trce. Ako vec klubovi ih inhibiraju mislim da treba da ih reprezentacija izbaci u prvi plan i tako natjera klubove da ih formiraju kao igrace... S tim sto ste zaboravili da jednom su mladi dobili sansu i bili smo nikad gori. Protiv Bjelorusije, ako se ne varam... Ali ova 2-3 mladja veznjaka su hrabar potez, ali se mora.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Mirko veceras kada je rekao to sta je rekao nije mislio na politiku i nacionalnu podijeljenost vec je mislio na dezurne kriticare, drage savete i ostale sveznalice. Razumijem kritiku, ona je dobra da je prisutna cak i korisna ali ovo u CG je jedno dusmanjenje bez presedana plus plasiranje nebrojeno lazi koje treba da opravda svu tu pljuvacinu. Maltene kad slusas pojedine ispada da mi imamo Pirla, Van Persija, Pogbu, Nejmara i Robena samo sto Brna nece da ih pozove a ovi su bravi neki koji im zauzimaju mjesto. Dejo nema zute banke pa tali procente i nece da dovede Benitesa za selektora i da uzmemo to prvenstvo Evrope jer imamo najjaci tim na svijetu. Alooo...

Ukupno doslo je do toga da se momcima ne igra. To pricam danima i ozbiljna je stvar. Zajebite sve taktike, pizme i projekcije. Sa ovakvom atmosferom oko repke dzaba nam i stvarno da imamo takve igrace svjetske klase a nemamo. Mi smo realno cetvrta repka u grupi po snazi i sve preko toga je uspjeh. Ne pravite ljudima pritisak bez potrebe, niti minimizirajte druge kao da smo mi neka velesila. Pustite ljude da igraju fudbal.

Teren je bio fantastican i steta sto nije bilo Jovete jer uz ovakvog Vucinica moglo je biti vece za pamcenje raznoraznih bravura obzirom na snagu protivnika. Za nadati je da ce se oporaviti do Beca jer ce bez njega biti tesko. Primjetan je nedostatak kondicije kod mnogih kao i poslije duze vremena Mirko koji je 100% spreman i rasterecen.

No pored svega ostaje gorak ukus zbog nas samih kao naroda. Nevezano za fudbal, ovo je bio samo jos jedan primjer prosto je nevjerovatno koliko volimo vise govnima da se gadjamo i zivimo u tom nekom blatu, da lazemo, podmecemo, pljujemo nego da ista konkretno i korisno stvorimo.

Poslato sa moje cukalice

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Dobro je ovo bilo. Ja ne znam što bi vi htjeli. Da kantamo sa 5,6 golova ovakve? Pa bilo je dobrih šansi za još 2,3 gola. Jedna Portugalija izgubi od Albanije, Bjelorusija jedva bod Luksemburgu. Ove iste Moldavce prošle godine Ukrajina kući 2:1, u gostima neriješeno, Poljska 2:0, u gostima isto neriješeno. Spuštite se malo na zemlju, nismo mi velesila nego u najboljem slučaju treći red po kvalitetu. Ovo je bila sigurna pobjeda i sa obzirom na okolnosti oko povreda i minuta igre koju gro naših igrača ima, ovo je bilo izvanredno. Očigledan je bio naboj i zajedništvo, borbenost, a kad je tako samo preostaje da sačekamo neki bljesak kvaliteta kojeg imamo i da se molimo da Brna što ne usere. Izgleda je odustao od igre 3-2-5, još da nauči da od limitiranih špiceva ne može napraviti vihorna krila. Povrede, minutaža u klubovima i fond igrača ostaju velike boljke i imperativ savezu i treneru. Od razrješenja toga zavisi hoćemo li biti na evropskom. Uglavnom, sa svima iz grupe možemo da igramo, nema bauka. Rusi sa Kapelom su premija za nas, Skandinavci nam, rekao bih, odgovaraju, a najveće muke očekujem sa Austrijancima.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Mirko veceras kada je rekao to sta je rekao nije mislio na politiku i nacionalnu podijeljenost vec je mislio na dezurne kriticare, drage savete i ostale sveznalice.
    Tu nije "pola države" kako je on izjavio. Tako da nije mislio na to malo "kritičara i dragih saveta", možeš reći da su neke sveznalice duboko u sebi priželjkivale poraz da bi ispali pametni ali su ipak navijali za CG. Zna se na koga je mislio
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Samo mi nabrojte te klasne igrace austrije? Dakle alaba, janko koji se raspao i ko dalje? Dakle sko jedan lijevi bek je tolika opasnost onda svaka cast. Austrija je raspad, svedska je ostarala, grupa je ujednacena ali mora se proc. Igra sinoc nikakva. Pod hitno trazit vezne pa makar u ganu. Bitna tri boda ali austrija ako se dobije u goste prolazimo ako nas dobiju tesko

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,258
    Thanks Thanks Received 
    14,042
    Thanked in
    5,334 Posts

Odlicna utakmica, prvo poluvrijeme posebno. Skolske akcije, mnogo trcanja i jednostavna igra pozadi bez ikakvog komplikovanja. I Simicu i Tomasevicu kapa dolje, stisli su zube, odigrali bez kompleksa. Savic odlicno iznio ulogu desnog beka, cak i Volkov je bio dobar samo coek definitivno ima nekih problema u glavu i odlicno sto ga je Brna zamijenio na poluvremenu (ne mogu da vjerujem sto pricam)

Mirko...Pa ima li obraza vise iko ista da rece lose za toga coeka? U 90-i minut coek pravi presing na golmana punim sprintom, cijela utakmica BEZ GRESKE. Za koji dan izlazi FIFA 15 i ne mogu da vjerujem da ga necu imat u Ultimate Team, jer igra u usranu ligu koje nema na fifu Coek je majstor, pravio je razliku na terenu, unaprijed zna sta treba da radi, koliko je puta samo Damjanovicu spustio loptu grudima, otvarao akcije. Klasni igrac i sto neko rece, moramo se plasirat na taj Euro jer je greota da takav igrac nema prilike da zaigra na jednom takvom takmicenju.

Sto se tice Damjanovica, meni premio igrac ali nocas los. Mora se primijetit kad god je igrao sa Mirkom, odigrao je ispod svojih mogucnosti. Kad igra sam ili sa Jovetom, eksplodira vazda. Cini mi se da se ustrucava zbog Mirka, nekako ne moze da se opusti kad je Mirko tu Morace prevazici tu barijeru jer nam je i on itekako potreban.

Nikolic sjajan! Odlicna fizicka sprema i sjajan centarsut. Svaki korner perfektno izveden i iz igre je zavrne odlicno. Konacno dobismo igraca koji zna zavrnut loptu. (koliko smo se samo napatili i nervirali sa Drincicem koji nije moga prvu stativu prebacit)

Balic odlican, eto nam resenja konacno po lijevoj strani. Sto se tice Brne i press-konferencije, zna se koliko sam grmio psova i laja na savez i na Brnu, ali ovi novinari su sramni. Ne sto su ga prekidali i sto mu do rijeci nisu dali doc (i treba da ga saceraju u cosak da ne zna okle mu puca) ali radi brate to sa stilom i argumentima. ***** se ja u novinare nase neinformisane te mu niko ne pomenu Boljevica koji je tvrdim i sad bolji igrac no Drincic izduseni. Napadaju ga zbog igraca koje zove a ne zaigravaju u klubove, a $etili su se samo Krkotica koji je standardan a nije ga zva. Maxe... Bakic, za koji ***** je toga momka zvao? Imali su zbog 10 stvari da ga napadnu, ufatili se za jednu. Po strani to sto mu postavljaju pitanja bez mikrofona pa mi mozemo samo predpostavit sto su ga pitali iz Brninih odgovora.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Vidim da se priča o odličnoj igri. Utakmica je bila solidna, ipak se sa ovakvim drvenastim sastavom možda i ne može bolje, ali ne pričajte mi o dobroj igri i ne čestitajte Brnoviću. Krila nijesu radila ništa što krila treba da rade, Zverota ne može nikud zbog nedostatka utakmica, eto Nikolić je odigrao fino. Odbrana nije imala pravi test. Poslije onoliko dugih lopti i sličnih stvari koje su se nazirale, ne možemo da pričamo o nečem dobrom. Baš ne bih volio da je bila jača ekipa od Moldavije, da iskoristi neke dobro vidljive boljke.

Ja ne kritikujem sad, samo spuštam loptu. Naravno, svaka čast momcima za pobjedu, prebitna iz više razloga, bodovnih i psiholoških. Ali sa ovakvim krilima i centralnim veznim mi ne bi imali šta da radimo protiv boljih. Svaka brža sredina bi pojela onu, na čelu sa Zverotom.

Imali smo srećom jednog Mirka.

A, bezobrazluk Brnovića da ne spominjem. Novinari mu iznesu totalno realnu stvar, a to je da se poziva dosta igrača koji ne igraju u klubovima, a on kao - pa navedite ih sve, ima ih još...
    Mora nekog da poziva, a? Dobio jednu utakmicu i dobio cojones.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobije se Moldavija i to na neku šugavu povuci potegni igru i sad euforija ko da smo Brazil. Polako, ima još dosta da se igra.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,846
    Thanked in
    932 Posts

Solidna odigrano al ajde da ne letimo ka svake kvalifikacije na početku ovo je boi protivnik ispod naše klase a imamo mečeve sa tri reprezentacije koje su po imenu iznad nas.Napadači odrađuju svoje tu se nema zamjerke vezni red nažalost sinoć je mogao da prođe ali za Rusiju,Švedsku i Austriju moraju igrati igrači koji su starteri u svojim klubovima.
    Odbrana, pa teško je bilo ocijeniti obzirom da moldavci nisu ni pošteno zaprijetili ali ne sviđa mi se što su u nekoliko slučajeva meko i neodlučno djelovali protiv klasnih napadača kakav je Ibrahimović to neće moći.Sve u svemu dobar start samo da podrži mada uz popularnog Brnu čovjek ne može da bude optimista koliko god se trudio.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Thanks Thanks Given 
    6,258
    Thanks Thanks Received 
    14,042
    Thanked in
    5,334 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Dobije se Moldavija i to na neku šugavu povuci potegni igru i sad euforija ko da smo Brazil. Polako, ima još dosta da se igra.
    S obzirom kakvog trenera imamo i kakvi su nas pehovi pratili ovo je odlicno. Euforija po meni opravdana.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Moram opet da napomenem, da smo mi za Moldaviju samo vježbali prekide. To isto dosta govori. Golove smo i dali iz prekida, ali kad vidim one duge aute Volkova naježim se.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    6,258
    Thanks Thanks Received 
    14,042
    Thanked in
    5,334 Posts

Sto fali onim dugim autima? Iz tog auta je stvorena akcija koja je rezultirala cistim penalom koji onaj mamlaz nije svira. Ne mari je ponekad zafrljacit onako u 16

Page 1581 of 2252 FirstFirst ... 58110811481153115711577157815791580158115821583158415851591163116812081 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)