Bravo momcima,kaže Mirko maloprije važno da smo dobili i zapušili usta ovoj polovini Crne Gore![]()
Preskakana je igra masu, koliko je puta Savic ispucao ka napadacima.
Vidi se da je sredina drvenasta, Zverotic pas ne umje svezati, ili ga da iza igraca i usporava se napad.
I nikako mi ne ide Beco desno onako daleko, lagano bi ga sa Vucinom upario, a gore Kasalicu ili Jovovica.
Tu es mon héro!
Bravo momcima,kaže Mirko maloprije važno da smo dobili i zapušili usta ovoj polovini Crne Gore![]()
Odlična igra večeras! Nikolić odigrao veliku ulogu! Mirko kapitenski! Kakva kombinacija Mirko-Bećiraj-Damjanović na centru kada je Damjanović izbačen u kontru... Svaka čast!
Neka su srećne! Zdravo da ih trošiš! PS. Imaš dobar link u mom potpisu za neku dobru rakiju!![]()
Odlično. Ispade lagano, a osjećao sam nevjerovatnu tremu, a sve zbog one blamaže koja je stvorila kod nas osjećaj da je Moldavija reprezentacija u rangu Danske. Mogli smo im uvalit 7 komada koliko su jaki. Zbog toga se ne treba zavaravati već mijenjati u sastavu kad budu teži rivali. Momcima svaka čast, nikakvih zamjerki nemam.
Ovi što su na kladionici igrali na X ili 2 su dobili ono što su zaslužili (neću ga imenTovat)
Dick Laurent is dead!
Svaka cast na zalaganju igra i nije neka. Ovo povlaci sumnje u onaj debakl prije godinu, sto se tice izjava malo je rec da su sramne. Rakojevic i Radovic uz onog menadzera Pekovica su najveci poltroni koje sam u zivotu vidio. Da se razumijemo propaganda pocinje ni da smo holandiju dobili. Alo Moldavija i kraj price
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo konferencija za novinare. Koji je ovo brav, Bože sveti. On, veli, ima pritisak. A niko iz medija ništa protiv njega ne piše. Pih!
Dick Laurent is dead!
Pojedi svoja mooda Drinčiću
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Beciraj nije mogao loptu primiti, zverotic loš. Ostali odlični, pohvalio bi Balića i više nego odlično
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Rekoh li vi ja da ćemo lagano.Mirko fantastičan,ostali dobri.
Balic odlican na lijevom beku, ja bih njega forsirao ubuduce. Mirko klasa, majstor, doktor, sto reci. Vlado Bozovic - Boze me sacuvaj, treba mu se sto prije zahvalit. Zao mi je Zverotic, kakav je to igrac nekad bio sad je 50% slabiji. Pohvalio bih Vlada Jovovica, nije se bojao nego je muski odigrao.
Sve u svemu, ovo je bolje nego sto se bilo ko nadao. Treba lagano odradit Lihenstajn pa nekako izvuc 3 boda protiv Austrije.
Valjalo bi da moderator napravi novi pool na ovom topic-u
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Balic prije Volkova, kako dobro momak odigra, a Bozovica nedje poslat, kakav je to neigrac, ljudi moji.. Onaj Nikolic isto predobro igrao.. Damjanovic prespor, tu kad upane Jovetic, bice dobro.. Vucinic, ne znam sto da recem, kakav je to doktor. DOKTOR. Ne zelim da zamislim jednu utakmicu bez Vucinica i Jovetica, kakvo bi to bunarenje bilo.. I Savic, kakav igrac, znaci momak sve unistava..
Moldavija nikakva, cus, znate li koja ce ekipa lise Linhstejna (mozda) da prokocka onu sansu sto je ima momak sa brojem 11 ili 10, momak sam na drugu stativu, prima na grudi, volej na tribine.
Ima pritisak od foruma. Biće svraća redovno.
Dobro je ovo, barem smo tu traumu riješili. Mirku kapa dolje. Više od ičega bih volio da prođemo na Euro jer takav igrač to mora imati u karijeri. Ko ga bude poslije ovoga dovodio u pitanje neka pređe na neki drugi sport.
Zanimljiv je ovaj Nikolić, kao i mali Jovović. U svakom slučaju osvježenje u odnosu na prethodne cikluse.
Bećiraj je čist promašaj u veznom redu. Bolje je nekoga iz mlade tu isforsirat, pa i toga Vešovića pustog, nego se mučit s njim i Kasalicom, kad ih nije bog dao.
Treba kroz ovaj ciklus integrisat Đorđevića, Bakića, Jovovića, Alića, Zorića, Kosovića, M.Vukčevića... nema se što čekat.
p.s. Nedostaje mi Džudo velje mudo.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Nocas sve bilo kako treba, rezultat, igra, kapiten, publika, pun stadion, teren fenomenalan!
Dailymotion takodje izbrisao videa zbog kršenja autorskih prava osim emisije prije i poslije utakmice kao i konferencije za štampu ,tako da će cjelokupni sportski večerašnji program biti postavljen za download umjesto toga
Balic me je jedino iznenadio ostali standardni.Samo da ne zove vise volkova kako se ponasao ono je pih.
Igre nidje ako cemo pravo ono je sve na individualni kvalitet i zelju,pola utakmice je bilo bunarenje
Podgorica Podgoricanima!
Odlicna izjava Mirka, ovo je ziva istina...
Ono što je najvažnije da smo dobili, nije važno ko je dao gol ostavili smo srce na teren. Utakmica je puno značila, ova nacija je više željela da izgubimo nego da dobijemo. Važno je da smo zapušili usta toj polovini države. Da nijesmo dobili ovaj meč jednostavno u ovim kvalifikacijama ne bi imali više što da tražimo. Ovo je jedna od boljih utakmica naše selekcije u posljednje vrijeme."- rekao je kapiten nakon meča
radost i radost...hvala ovim momcima što unose radost u moj dom...ali najveća bomba, prenos je kasnio nekoliko sekundi u odnosu na real-time i ja ustala do kuhinje kad čujem sa stadiona urlike...ja vrisnuh GOOOOOOOOOOOOOOOOO i ulećeh u sobu a oni taman korner počeli da izvode...svi me gledaju kao ludaka kad poskakašehahahhaha "majko, da ne znaš kako se završila utakmica"
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bravo momciii!!!!!
Sve cestitke igracima. Nisam bio u mogucnosti da gledam, ali sam pratio rezultat. Mirko posle duzeg vremena kapitenski i doktorski mec! Enormno bitna tri boda za pocetak kvalifikacija..
Elem, Austrija i Svedska odigrale nerijeseno, i to nam odgovara.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks