EL VUCKOOOOO
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Bravo Mirko,zasluženo vala
prije početka utakmice
EL VUCKOOOOO
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Koliko pesimista pred meč nevjerovatno, gdje god da se okrenem, ja sam ubijeđen da CG dobija, čekao sam gol od starta
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Mirko cini mi se igra bolje od kako se povukao iz ozbiljnog fudbala, cak i trci da uzme loptu nakon sto je izgubi.Covjek jednostavno klasom odskace od svih na terenu.Ne vjerujem da se uozbiljio preko noci eo sad kod proslave gola psuje nekom majku :mrgreen:
Last edited by MrTwister; 08-09-14 at 20:43.
Sad bi trebali još dva da uvalimo kad se ovi znalci iz Moldavije otvore, no kakvi su igrace istu igru. Heh kapiten nešto izdusi na publiku koliko mu mogah citat sa usana.
Zverotić i Nikolić kašljucaju na sredini. Sreća pa ovi ne umiju da iskoriste to.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
svaka cast momcima sa malo srece trebalo je da 3 uvale
Nikolic po meni vrlo dobar, imao je par pogresnih pasova ali zanemarljivo.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Mirko Vučinić za vodjstvo od 1-0
Mikaš je igračina, bio i ostao. Oni koji njega i Jovetića osporavaju su jednostavno ili zlonamjerni ili blage veze o fudbalu nemaju.
Dick Laurent is dead!
Damjanovica bas stigle godine... Kako bi odje Joveta izdominirao, aaaaaa
Tu es mon héro!
Šteta za ovaj Mirkašev volej. Baš mu se nude da im spiči jednu golčinu.
Na terenu Jovović, moj mezimOc![]()
Dick Laurent is dead!
Uvalice nam ga.
Bas ih lagano odradismo, prilicno siguran stoperski tandem, fenomenalni Nikolic i kapiten koji igra kao da je izmislio fudbal.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Bravo momci!
Neocekivano lagan i siguran trijumf. Svaka cast momcima. Bravo sokoli !
Čestitike i Brnoviću, odlična igra Crne Gore.
Sad ostaje vjecna misterija kako smo mi primili 5 golova od ekipe Moldavije koja je bila oslabljena u odnosu na ovu sto je igrala danas.
U kujac Brnovicu cestitke, moldavci su bas losi...
Kakav je mali Jovovic krtica mala.
Bez Vucine smo 50% slabiji, a ne umije se cuvati kartona.
Tu es mon héro!
Mirko kapitenski nocas, odusevio me ...
Svi smo znali da su njegovi fudbalski kvaliteti neupitni a da vrsi presing u 90-om minutu to nismo gledali tako cesto..
Fino je i Jovovic odigrao...
Od ove strasne Moldavije jedino sto im je jako je ono JAKO sto pise na dresu. Svaka cast momcima, a Miśa je genije. Nema nikog za koga bi se reklo da je lose odigrao ali pored Mirka virtuoza mislim da je Nikolić odigrao fantasticno. Ovo je ono amaterski, ali sad će strucnjaci opisati kako nista nije valjalo... i trta vrta
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks