View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Valjda covjek ne mijenja preko noci opredjeljenje je li ovo ili ono...ja sam ovo samo zelio reci zbog toga da je potpuno nepotrebna ta prica ko je Srbin a ko Crnogorac,nije to mnogo bitno za reprezentaciju,tu su da igraju fudbal.

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Neko je tu da igra fudbal i ostavi srce na teren za repku, nervira se i povrijedjuje iako je stekao afirmaciju odavno i uzeo pare za 3 naredna koljena. Drugi su pak tu da se izlazu ka na pjacu i da mole Boga oce li kakav dobar pas napravit ili centarsut (ovo Drincic tesko bas) ne bi li bili primijeceni i prodali se dobro.

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,258
    Thanked in
    837 Posts

Ja koliko znam on je digao 3 prsta zbog toga sto je dao 3 gola na toj utakmici.
    Evo sad se svuda dici Crnom Gorom, na proslavi titule nosi zastavu, pjeva himnu
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Ja kad kazem da za CG igraju oni koji su za nju vezani a vjerujem to misle i drugi to znaci da igraju Crnogorci, Srbi, Bosnjaci, Muslimani... Samo da su na neki nacin povezani sa ovim prostorom i da postuju saigrace i grb koji nose.

Poslato sa moje cukalice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu se porediti "nasi" i "uvozni" igraci kad je u pitanju reprezentacija,ali to ne znaci da domaći mogu da se ponasaju kako god oce..Najvecu kivicu ima Brnjela koji u toj situaciji nije sproveo ulogu selektora,odnosno covjeka koji treba da kontrolise i rijesi svaku situaciju,posebno kad je je prisutan.Nedostatak autoriteta i haruzme mu onemogucavaju da vrsi tu funkciju.Pa pogledajte treninge reprezentacije,.Nekakvo istezanje,trckaranje i usputno caskanje izmedju njega,Dragićevica i igraca.Omogucili su igracima da im termin reprezentacije sluzi kao neki relax,dje ce igraci malo pobjeci od klupskih i familijarnih obaveza.Nisam ni ja nekakvi moralista vala,bih i ja da sam ka oni vjerovatno uzivao u tome,ali zato postoje ljudi iz saveza da stanu na put tome.

Drincic jeste imao nekakvog pritiska,makabi mu je davao vise para i taj rad,ali istina je da je on jedan veliki profesionalac.Ovo sam cuo od ljudi koji su imali direktne veze s njim.On je bio balans izmedju disciplinovanih i kontroverznih igraca,cega ima u svakom klubu...Tako i u nasoj reprezentaciji.Jos jedan covjek uz Cica koji nas je zaduzio,a mi ga govnjenom metlom iscerali.Mislite da ce mu odat pocast ka sto nisu Cicu,oni navijaci od po 3e...kako ne.

Smatram da ce nam bas falit veceras.Ove septembarske startne utakmice su teske,neizvjesne,neiuigrane.Necemo imati mirnoćui koju on posjeduje u sredini.Izostankom Base,sigurnost i takodje mirnocu,necemo imati u odbrani.

Drzh gace,drzh ljevor veceras!
    Last edited by Insua; 08-09-14 at 13:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

@ McDonald's

O Drincicu da repliciram par stvari. Kao covjeku je o njemu pricati manje vise diskutabilno. Znam koliko se ganjao da ode ljetos iz Partizana, dogovarao uslove sa Izraelcima iako je u januaru dosao u FKP, sa porukama '' dosao da ispunim san koji ranije nisam ispunio, dosao sam zbog navijaca, Partizana'' i sl..

Ako cemo o igrackim kvalitetima, covjek i dalje itekako ima slifa za fudbal. Snazan sut, centarsut, konkretno proljetos bio najbolji igrac Partizana, uz Vulicevica.

Nadam se da se njegov izostanak u reprezentaciji nece osjetiti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Mirko jeste klasa u reprezentaciji ali mu to ne dozvoljava da se ponasa kako oce i da izigrava boga,sto on i radi.Ovo pricam upravo zbog ovog dogadjaja sa Drincicem,Drincic nije Crnogorac,ali eto nije ni Mirko pa sto da radimo ? Te price da biste pocerali sve koji se ne osjecaju Crnogorcima,znaci prvo treba poceti od naseg kapitena Vucinica pa nadalje ! Ne znam koji je konkretno razlog napustanja Drincica,malo je informacija,tako da se ne moze ni komentarisati.
    Uopšte nije poenta u tome. Mirko je lider, kapiten, kako na terenu i treningu tako i van njega. Iskreno, sumnjam da Vučinić ikoga zlostavlja i šikanira, pa da moraju da idu da plaču kod Brnovića i Savićevića kako se od Mirka ne može fudbala igrat. Drinčić se na kraju ponio nezahvalno, s obzirom da ni ovaj mrčeni ugovor u Partizanu (đe dalje čitam da ni platu ne prima) ne bi zaradio da mu nije bilo crnogorske reprezentacije. Znaš ono kako vele... svinja kad se najede, prevrne korito. Pa ti mozgaj.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    Drincic jeste imao nekakvog pritiska,makabi mu je davao vise para i taj rad,ali istina je da je on jedan veliki profesionalac.Ovo sam cuo od ljudi koji su imali direktne veze s njim.On je bio balans izmedju disciplinovanih i kontroverznih igraca,cega ima u svakom klubu...Tako i u nasoj reprezentaciji.Jos jedan covjek uz Cica koji nas je zaduzio,a mi ga govnjenom metlom iscerali.Mislite da ce mu odat pocast ka sto nisu Cicu,oni navijaci od po 3e...kako ne.
    Da ne ispadne da sam neki Drinčićev advokat samo kao običan navijač za 7 godina igranja u reprezentaciji ne čini mi se da je taj Drinčić napravio ikakav incident a sad odjednom postade remtilački faktor u reprezentaciji? Prije će biti da treba da se stvori neka atmosfera opravdanja za večeras ako ne napravimo dobar rezultat.Sad odjednom mnogi počeše da se utrkuju u blaćenju i prebrojavanju krvnih zrnaca.
    Last edited by goldfinger; 08-09-14 at 14:05.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Da ne ispadne da sam neki Drinčićev advokat samo kao običan navijač za 7 godina igranja u reprezentaciji ne čini mi se da je taj Drinčić napravio ikakav incident a sad odjednom postade remtilački faktor u reprezentaciji? Prije će biti da treba da se stvori neka atmosfera opravdanja za večeras ako ne napravimo dobar rezultat.Sad odjednom mnogi počeše da se utrkuju u blaćenju i prebrojavanju krvnih zrnaca.
    Aj kad je već tako, onda mi objasni zašto u jeku mnogo bitnih otkaza (Baša, Jovetić), jednostavno nije progutao knedlu, stisnuo zube, poginuo večeras na terenu i pomogao da i ovako osakaćeni pobijedimo reprezentaciju koja nas je isponižavala u prošlim kvalifikacijama, a onda fino sjeo i objasnio da napušta reprezentaciju. Niko mu ništa ne bi rekao, čak bi ga ja prvi veličao kao čovjeka, iako njegove igračke kvalitete uopšte ne cijenim. No, preče je bilo uteć' za Beograd, e su navodno šćeli da ga biju neki igrači iz crnogorske reprezentacije. To su priče za malu đecu, toliko su glupe da mi je prosto užasno što ih komentarišem. Čovjek koji je spreman da pred start ciklusa, protiv ekipe kojoj smo itekako dužni, napravi ovakvu stvar... kod mene ne može naići na razumijevanje.

Naravno, ograđujem se, jer svu ovu priču baziram na razlozima koji su navedeni u prethodnim postovima, bilo da su ''pritisci'' iz Partizana, ili neka verbalna rasprava sa Savićem koji ga je samo podsjetio koliko je milosrđa od CG reprezentacije dobio, na račun toga što su NAŠI MLADI FUDBALERI i ljudi koji su redovno igrali u svojim KLUBOVIMA ispaštali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Još kad bi iko ođe znao šta se tačno desilo. Tako da ne znam kako tako lako donosite zaključke.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Vala, da je Mirko ili Stevan u pitanju ne bi se ovoliko pricalo.
    Ako je tacno ova informacija oko razloga zbog kog je najuren, onda nek mu je srecan put.
    Nije neki igrac da se kosa cupa zbog njega.
    U ovom timu su nezamjenljivi samo: jovetic, basa, mirko, savic.
    Nek mu je srecan put i sve najbolje u daljoj karijeri.
    Od prvog okupljanja reprezentacija nije bila u goroj situaciji nego nocas i prava je sreca sto nam dolaze moldavci sa kojima i ovako oslabljeni mozemo izvuc pozitivan rezultat. Nadam se da ce biti pun stadion i da ce momci dobiti pravu podrsku od navijaca i da ce ti koji istrce dati sve od sebe, pa nek bolji pobijedi...

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

I ja se nadam dobroj igri i laganoj pobjedi. Navikli smo mi igrat bez 3-4 ključna igrača.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by McDonald's View Post
    Uopšte nije poenta u tome. Mirko je lider, kapiten, kako na terenu i treningu tako i van njega. Iskreno, sumnjam da Vučinić ikoga zlostavlja i šikanira, pa da moraju da idu da plaču kod Brnovića i Savićevića kako se od Mirka ne može fudbala igrat.....
    Naravno da ne zlostavlja i šikanira već je na sceni nasa prokletinja sto ne podnosimo nekog ko je uspio pa sve da je i svetac izmisliće se trista cuda. Da ne bi trazili sta se sve nije izmisljalo evo najsvjeziji primjer. Kad se nije znalo sta se desilo oko Drincica odje je odma' osudjen Mirko, svi redovno ispijaju kavu sa Dejom i znaju da on sastavlja ekipu, uzima proviziju.... i masu nebuloza kako ne valja Mirko, ne valja Joveta, ne valjaju navijaci... i jedva cekaju da izguube pa nas udostoje stravicnim analizama.
    Nijesmo neka fudbalska velesila, ali sa nekim krstenim selektorom nikad ne bi trebalo da strijepimo makar djaoljim barazima, a sad ispada da je Moldavija bauk i kao da igramo sa Njemackom ili Brazilom. Jes vala biće tragedija jer poslije svih nevolja jos nemamo Luku na klupi, Bjelica povrijedjen...
    Kad veceras ispeglaju Moldaviju biće prica kako to je nikakva ekipa, kako slucajno i opet ista prica ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Komentar DN: Drina, to nije način
    08. septembar 2014.

Poruka za Nikolu i za one koji razmišljaju na sličan način. Prvo - srećno u nastavku svojih nereprezentativnih karijera. Drugo - ima nešto što je mnogo vrijednije od svakog pojedinca, bez obzira na njegovo ime. Pa sve da nikad nećemo otić’ na veliko takmičenje. I treće - najvažnije - san o Francuskoj počinje noćas, protiv neatraktivnog rivala koji nas je zadužio i od koga strijepimo kao da je u najmanju ruku riječ o Njemačkoj. Jeste ovo jedan od najtežih mečeva u istoriji zbog svega što nas je snašlo, ali oni koji istrče pred navijače neka znaju - sveti grb je najvažniji, a vi koji ga sa ponosom nosite ste naš ponos. Svi kao jedan - za veliku pobjedu.

Piše: Miloš ANTIĆ

Manje od 48 sati pred početak kvalifikacija Nikola Drinčić se odlučio na radikalan potez - „Odlazim iz reprezentacije“, rekao je spakovao kofere i uhvatio prvi avion za Beograd.
    Što god da se desilo, kakva god da je svađa bila u pitanju, razmirice, čarke, što li već, ništa nije dovoljno jak razlog za napuštanje drugova - ostaviti povredama osakaćenu ekipu na cjedilu u ovakvom trenutku krajnje je kukavički. I sebično.
    O čemu je momak rođen u Beogradu, svakako fantastičan igrač, razmišljao u trenutku dok je praktično bez pozdrava odlazio iz Crne Gore?
    Sigurno ne o danima kada je bio teško povrijeđen, a kada mu je reprezentacija spašavala karijeru. Sigurno ne o danima kada je bio bez kluba, a selektor Branko Brnović ga zvao pod zastavu. I sigurno ne o danima kada je isti taj Brnović koristio svoj ugled i ime ne bi li se Partizan smilovao da dovede igrača skolonog povredama.
    Ne, o tome nije razmišljao. Bitno je bilo, očigledno, zadovoljiti svoje potrebe, pa makar i preko leđa nacionalnog tima. Opravdanja nema. Dan-dva uoči meča - nije način.
    Pogriješio je i Branko Brnović - vjerovatno u želji da zaštiti ostatak ekipe, javnosti je plasirao priču o pritiscima iz Partizana. Trebalo je da bude iskren bez obzira na posljedice, da javnost ne nagađa što se zbilo te famozne subotnje večeri. Bolje bi bilo. I zbog njega i zbog reprezentativaca. Jer, ne može se dovijeka skrivati prljav veš. A ima ga, nije ta atmosfera baš idealna kako potenciraju isti ti igrači.
    Poruka za Nikolu i za one koji razmišljaju na sličan način. Prvo - srećno u nastavku svojih nereprezentativnih karijera. Drugo - ima nešto što je mnogo vrijednije od svakog pojedinca, bez obzira na njegovo ime. Pa sve da nikad nećemo otić’ na veliko takmičenje.
    I treće - najvažnije - san o Francuskoj počinje noćas, protiv neatraktivnog rivala koji nas je zadužio i od koga strijepimo kao da je u najmanju ruku riječ o Njemačkoj. Jeste ovo jedan od najtežih mečeva u istoriji zbog svega što nas je snašlo, ali oni koji istrče pred navijače neka znaju - sveti grb je najvažniji, a vi koji ga sa ponosom nosite ste naš ponos. Svi kao jedan - za veliku pobjedu.
    (Autor je urednik sportske rubrike u Dnevnim novinama)

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Da vidimo i taj novi teren kakav je
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E eba me pas dje kupih karte za istok, reko nece bit kise. Pu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Staje ova kisa za sat-dva sigurno

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Je li pokriven 12.red?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Drina je dolazio i nakon oba loma noge i u svaki duel ulazio bez ikakvih kalkulacija. Ta dva loma su ucinjela da on danas ne bude svjetska zvijezda. Takvog igraca smo mogli imati.

Kad je bio bez kluba rekao je da ga ne zovu jer ne zeli da je teret i zna da ne moze da bude na nivou. Odigrao tada najlosiju partiju u dresu.

Razlog odlaska je sigurno ta svadja. Ali je i Brna rekao istinu. Razlog Beograd. Do svadje je doslo zbog nervoze prenesene iz kluba.

Ja se nadam da ce nocas Brna da nas razuvjeri i da izvede fudbalsku formaciju.

Beciraj desno je baceno mjesto, nek se napuni sredina. Ako primimo gol ugasili smo ga.

Sa 4 4 1 1 mozemo odbraniti svoj gol i dati dva. Vukcevic u prvu postavu. I jos neki veznjak. Nikako ova dva ljevaka.

Vlado Bozovic je inace zlato ove reprezentacije. Pravicemo ga od blata kad njega neko izbije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ali vezni red Zverotic-Nikolic-Vlado Bozovic... :trashcom:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taj Nikolić je tu još i najmanje zlo, pitanje je u kakvoj je formi Zverotić, dok je Vlado Božović priča za sebe. Smiješan igrač.

Što se tiče ovoga članka iz Dnevnih novina, sve sam vam ja to već rekao... samo za razliku od ovog novinara, imam slobodu da kažem da je Drinčić najblaže rečeno prosječan veznjak koji bi možda mogao da igra rusku ligu, i to za nekakav Tomsk.

Veli fantastičan igrač. :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

"Pitanje je u kakvoj je formi Zverotic."
    U kakvoj je formi igrac koji nije cak ni na klupu B tima Fulama.
    Neka odgovori se sami namecu!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Jedino nocas moze pomoci zelja i klasa Vucinica i Bosketa.Posto u formi nije niko
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Nocas ocekujem neku Becovu caroliju.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

I ja mislim da treba ocekivati njegovu magiju... A bealeale tamo... Da je sto valja Dinamo bi ga prodao nekom... Jedini napadac kog nisu uvaljali nekom... Bio veliki talenat, sad veliko drvo...

Page 1577 of 2251 FirstFirst ... 57710771477152715671573157415751576157715781579158015811587162716772077 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)